Architektura Wnętrz [1740]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ether narcosis

Może ktoś z Was wie coś na temat tej szkoły. chodzi mi o to czy warto stać się jej studentem. Ile trzeba bulic za studiowanie tam architektury wnetrz ? Może znacie tych którzy ją ukończyli. Pracują w zawodzie czy moze są traktowanie tak jakby nie byli po studiach magisterskich ?
  • Ether narcosis

aa chodzi o Łódz :)
  • Anonim

a ode mnie - nauczylam sie naprawde duzo, ale szkola jest droga (prawie 8 tys za rok zaocznych, nie wiem jak jest na dziennych) i nie polecam trybu zaocznego - troche za malo zajec i za malo wymagane - w odniesieniu do zajec dziennych.
  • Anonim

wejdz sobie na grono tej szkolki
  • marta

a jest takie grono? szukam szukam i ni widu ni słychu
  • Anonim

witam; ) tez sie nad ta szkolka zastanawiam wlasnie :)

http://grono.net/forum/14005/0/
  • marta

dzięki wielkie za link, szukałam pod WSPiS a nie pod WSSiP :]
  • Magda Klusek

Rekrutacja trwa!

Kończy się lato, czas pomyśleć o sobie.

Educoncept przygotowuje w tym semestrze wiele nowości. A przede wszystkim – NOWY KURS: KURS STYLIZACJI WNĘTRZ -przez wielu naszych kursantów, absolwentów bardzo wyczekiwany. Educoncept stawia na znacznie więcej niż podstawy. Z nami poszerzysz swoją dotychczasową wiedzę w wielu dziedzinach projektowania.

Gwarantujemy ciekawe zajęcia oparte na wiedzy ugruntowanej przez naszych wykładowców w najlepszych szkołach na całym świecie i w Polsce. Sprawdź naszą ofertę:

Projektowanie wnętrz pierwszego stopniaProjektowanie wnętrz pierwszego stopnia
    Projektowanie wnętrz drugiego stopniaProjektowanie wnętrz drugiego stopnia
    Projektowanie w ArchiCADProjektowanie w ArchiCAD
    Kurs stylizacji wnętrzKurs stylizacji wnętrz
    Kurs - Urządzamy własny ogródKurs - Urządzamy własny ogród
    Projektowanie i aranżacja ogrodówProjektowanie i aranżacja ogrodów
    Kurs rysunkuKurs rysunku

Ilość miejsc jest limitowana, ponieważ zależy nam na indywidualnym podejściu do każdego uczestnika szkolenia. Nie zwlekaj! Zapisz się już dziś.
| |

projekty wnętrz . aranżacje wnętrz .. SZTUKA Tematy podchodzące pod wątki podpięte - a umies...

Fotki

Miejsca grona (0)