- 1
- 2
-
Anonim
Mam pytanko jakie sa wymagania? Co trzeba ćwiczyć? Jakie prace ma zawierac teczka? czy sa jakies konkretne wymogi co ma sie w niej znajdowac? Gdzie i w jaki sposob mozna sie najlepiej przygotowac do egzaminu? To chyab tyle; ) prosze o odpowiedz... -
emi
polecam prywatnych nauczycieli, wymagajacy,szczerzy, zawsze zajma sie tylko tobą a jak trafisz na dobrego(btw. nie słyszałam jeszcze o dobrej nauczycielce...zastanawiam sie czy kobitki nie sa zbyt miłe) to masz naprawde duze szanse
ja sie ucze u pana: http://www.jakubcwieczkowski.republ...
co prawa to malarz ale od jakis 20 czy wiecej lat przygotowuje ludzi na wszelkie kierunki i jest odpowiednio wymagajacy, wiec polecam:)
poza tym mozna sie uczyc rysunku architektonicznego w studiach w warszawie
słyszałam same dobre opinie o studiu domino to jakos przy centralnym chyba
i słyszałam bardzo mieszane opinie o labiryncie
no i mozna jeszcze w innych miejscach ale osobiscie bymostrzeegała przed miejscami gdzie pedza dosłownie wszyscy bez chwil zastanowienia, bo to nie znaczy ze tam dobrze ucza a na pewno bedzi ciasno i problem zeby sie skancentrowac przy pracy
pozdrawiam i powpdzenia -
kami
labirynt na asp? hahahahahah :D
chodz na lazienkowska, nowolipki, cos tam jeszcze -
kami
-
-
Anonim
Karni dzieki ze tak dokladnie obejrzalas moj profil :P Twoje tez sa calkiem niezle heh... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
a spoko.
ja mam.
ale boje się że sobie bym nie poradziła :(
dobrze że jezscze troche czasu przedemna. jeszze pomyśle.
jak narazie bede chodzić na lekcje rysunku. :) -
Anonim
Mam jeszcze 3 lata to egzaminów na studia, ale żeby później nie robić wszystkiego "na wariata" już będę się przygotowywać. Chodzę na rysunek już od 2 lat, czytam książki związane z malarstwem i historią sztuki, moja babcia uczyła w liceum i na pewno mi pomoże w przygotowaniach do egzaminów i do matury z historii sztuki, bo nie będę miała tego przedmiotu w liceum i muszę się sama przygotować do matury. Co jeszcze mogłoby mi pomóc w dobrym przygotowaniu się do egzaminów na studia na ASP na kierunek Architektura Wnętrz i na Politechnice Krakowskiej na Architekturę i Urbanistykę? Na co powinnam kłaść nacisk przede wszystkim? -
Anonim
Powinnaś się zrelaksować; )
A na politechnikę, oprócz rysunku i historii sztuki polecam maturę z matematyki :) -
Anonim
no wiem, wiem :))... z polskiego, matematyki, historii sztuki, juz sprawdzalam co chcą :)) -
Anonim
W takim razie uspokój się, dziewczyno; P Jakby nie patrzeć to nie Cambridge, a i tam można zdać po tygodniu przygotowań, nie po paru latach.
Rysuj i tyle. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
kaśka
też się zastanawiam nad architekturą wnętrz, tylko u mnie największy problem stanowi matma i chyba nie mam szans żeby dostać się na takie studia; /
za rok będę pisała maturę z matmy bo będę miała obowiązkową, a wcześniej nie myślałam żeby ją zdawać i teraz jestem w kropce -.- -
katarzyna
-
Anonim
>za rok będę pisała maturę z matmy bo będę miała
>obowiązkową, a wcześniej nie myślałam żeby ją zdawać
>i teraz jestem w kropce -.-
Nie taka kropka straszna, jak ją malują; ) Będąc w klasie humanistycznej, przy składaniu deklaracji maturalnej dopiero zdecydowałam się zdawać matematykę rozszerzoną. I co? I jakoś się zdało, nawet na architekturę wystarczyło; ) A tobie, na same wnętrza (asp) to wręcz jest zbędna. Chyba, że na politechnikę idziesz, ale po co; p
-
.AnetA.
Jesli można, to odświeżę temat:]
Koleżanka ,która go zakładała, pytała:
"Jakie prace ma zawierac teczka? czy sa jakies konkretne wymogi co ma sie w niej znajdowac?"
Również jestem baaaaaardzo ciekawa tego. Mam zamiar zdawać na Arch.Wnętrz w tym roku, nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii, oprócz tego, że od października śmigam na roczne studium...
Może WY coś podpowiecie??
A propos egzaminów i tej teczki nieszczęsnej???
(mozecie pisac na priv,jesli komus wygodniej)
Z góry DZIEKUJE -
Anonim
Teczka ma zawierać:
Przegląd i ocena prac - kandydaci prezentują samodzielnie wykonane prace artystyczne (minimum 6 prac w kolorze - technika dowolna, minimum 20 prac rysunkowych - studyjnych) oraz prace świadczące o zainteresowaniach kandydata wybranym kierunkiem studiów (około 10).
http://www.asp.krakow.pl//index.php...
- 1
- 2