-
Anonim
wiem, że to znienawidzone słowo, a przynajmniej niepożądane... jednak, jako że niektórym studentom ciężko dotrzeć na wszystkie (jakiekolwiek) wykłady, miło by było, gdybyście umieszczali już znane TERMINY EGZAMINÓW, zaliczeń, większych kolokwiów itp.... tak więc do dzieła!; )
pozdruffki i wesołych świąt! :D -
Anonim
-
Anonim
-
olus
Hej. Mam takie pytanie czy z wszystkich przedmiotow mamy teraz egzaminy? i w ogole, ktore nam sie teraz koncza po semestrze bo jakies na pewno, hm??
-
-
Anonim
-
olus
a i jeszcze jedno..
te ksiazki co nam podali to jest tylko na sesje zimowa czy na caly rok?
np socjologia, ksiazka jest gruba, nie przerobilismy przeciez calej, egzamin bedzie z tego co przerobilismy czy z calosci? to samo sie tyczy filozofii -
Anonim
przerobilismy pierwszy rodzdział, wydaje mi sie,że tylko on...Ale...Wiecie co, luuuuuuuzu troszkę, nie wszystko da sie przeczytac,naparwdę;)I tak zdamy :) -
.:mistrzó:.
yyyy a co to być:"SESJA"?!; p ej pedagoszki cały miesiąc przed nami! Zawsze coś się wymyśli dzień przed >:-] -
olus
-
Anonim
-
marlena
"yyyy a co to być:"SESJA"?!; p ej pedagoszki cały miesiąc przed nami! Zawsze coś się wymyśli dzień przed >:-]"
OOOO no proszę , proszę, kogo My tu mamy....Marzena nie ściemniaj!! przecież Ty już wszystko potrafisz!!! Mówiłaś, ze filozofię masz w jednym palcu...Ty kłamczucho:) -
owl
widzę że nie tylko ja nie wiem nic o terminach egzaminów... Mnie się osobiście wydaje, że odchodzą nam chyba wszystkie przedmioty, więc chyba ze wszystkich będzie egzam, ale to są tylko moje przypuszczenia... więc proszę się nie sugerować za bardzo moją opinią :p :) -
Łojej :)
-
Jesteś dla mnie całym światem
Hejka !! Wiem że troszke nie na temat...; P jak to zwykle u blondynek bywa...ale kiedy tak właściwie wracamy na uczelnie ? 2 czy 3 ?? hmmm..... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
olus
>Łojej :) napisała:
>no ze wszystkich na bank będą egzaminy :) (wszystkich
>ośmiu;)
na pewno? :(
chyba tylko z tych co nam sie koncza? -
Anonim
-
Jesteś dla mnie całym światem
>Ania napisała:
>w czwartek wracamy :)
Uffff...Dzięki Aniu... przynajmniej jedna zorientowana ..;P ! A co do egzaminów to naprawde mamy 8 bo w sesji letniej mamy już przedmioty specjalizacyjne i zadnego z tych które sa w obecnym momencie ... :)) Więc sesja 2008 będzie zapewne owocna ....;D Pozdrawiam