-
Anonim
No właśnie... posiadacie jakieś, czy trzymacie się raczej mp3? Nie da się ukryć , że Aphex mimoze uzyskał światową sławę to np. w naszym kraju nie jest wydawany jak należy.. jego albumy są ciężko dostępne, są często gęsto za drogie... ale może ktoś jednak preferuje oryginał zamiast zwyklych mp3?
ja właśnie dostałem pocztą kolejną płytę do kolekcji - ".. I care because you do" ... co za wspaniałę dzieło. szkoda tylko, ze jak zwykle minimalistycznie wydane i żadnej wkładki fajnej nie zawiera, uwielbiam barwne książeczki do płyt.
Osobiście posiadam wspomnianą wyżej plus
Drukqs
Richard D. James ALbum
Come To Daddy
Windowlicker
w drodze jest Selected AMbient Works part 1 z anglii za FUNTA (nie moge w to uwierzyć wciąż). -
Marooned
-
Anonim
-
Anonim
:> hihihi. nie da się ukryć, że o niektóre trzeba powalczyć, przepłacić (np. Drukqs prawie 80 złotych mnie kosztowało, troche płakałem gdy płaciłem; ) ) ... z długograjów Aphexa drugiej części Selected Ambients nawet jeszcze nie słyszałem na mp3, a co dopiero o oryginale mówić, ale co sie odwlecze.....
-
-
Szerle
-
Anonim
haaa :-) doszło pocztą "Selected Ambient Works" jedyneczka.. prosto z anglii. kumpel mi kupił na ibeju za JEDNEGO FUNTA. razem z przesyłką zapłąciłęm 20 złotych :-) to naprawde rarytas. u nas chodzi pod 80 więc ciesze mordę
http://img524.imageshack.us/img524/...
pięknie wygląda prawda :-)? -
Anonim
>Tomaszek napisał
kumpel mi kupił na ibeju za
>JEDNEGO FUNTA. razem z przesyłką zapłąciłęm 20
>złotych :-)
:O -
Aphex
>Tomaszek napisał
>.z długograjów Aphexa drugiej części Selected Ambients
>nawet jeszcze nie słyszałem na mp3, a co dopiero o
>oryginale mówić, ale co sie odwlecze.....
Mój Boże! Nie może być! Tak genialnego albumu nie słyszeć?!
Od tej płyty rozpoczęła się moja miłość do mrocznego dark ambientu :)
A co do płyt CD, to właśnie na cedekach posiadam najwięcej z muzyki Aphex Twin'a. Z mp3 mam tylko te rzeczy, których dostanie jest niemal niemożliwe, bądź naprawdę niemożliwe (są płyty wydane w kilku egzemplarzach; )).
Teraz faktycznie z tym gorzej ale kilka lat temu to nawet w Mediamarkt sporo było płyt Aphex Twin'a i to za tamtych lat tak się obkupiłem; )
-
Anonim
się to naprawi. na allegro pojawił sie krążek, ale sam nie wiem czy to jedynka czy dwójka. jak dorwe to dam znać. -
Anonim
mi z vinyli brakuje tylko SAW2,on,i ventolin a tak to mam wszystko + pare promo :)))
7 lat zbierania robi swoje -
Anonim
lans bans szpan madafaka
ja mam WSZYSTKO w empetrójach się się nie lansuje
wogólegule gulki -
Anonim
-
Wilk Stepowy
mam do sprzedania come to daddy na placku.pappy mix gra dobrze ale na 2 str. są słyszalne szumy.info na prv