Aphex Twin [615]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

myślę że jak by tłumnie napisać na warpa, rephlexa czy gdzie on sie tam teraz udziela to glos ludu moglby zostac wziety pod uwage podczas nastepnej trasy;] ( na taką okoliczność sprzedam nerkę żeby się pojawić, podobno RDJ sporo sobie liczy za koncertowanie).. kwestia zmotywowania poslkiej ekipy, imho
  • Anonim

warp i rephlex nie planuja koncertow afx`a. strasznie trudno go zabookowac - ma naprawde wieeele propozycji i ma w czym wybierac. zacznijmy od tego ze trudno poprostu sie z nim skontaktowac.

Ostatnio grywa tylko na jakis wiekszych eventach (festivale itp.), pozatym ma astronomiczna gaze, a nie wiem czy teraz nie trzeba sciagac tez razem z nim kogos z rephlexa automatycznie. W polskich warunkach naprawde ciezko to zorganizowac, choc jest to mozliwe oczywiscie :)
  • Anonim

A opener lub coke ?
  • Anonim

to juz pytanie do tworcow tych festiwali i samego afx`a :) ale tak serio to mysle ze sa marne szanse na to zeby w najblizeszej przyszlosci zagral w pl :(
  • Anonim

> nie wiem czy teraz nie trzeba sciagac tez razem z nim kogos z rephlexa automatycznie

może Bogdan Raczyński, nasz rodzimy warpowicz?