AP Kraków [268]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ▀▀▀▀▀▀

grafika; co? jak? kto? z kim? jaki poziom? jak z dostaniem sie itd?
  • ▀▀▀▀▀▀

ponawiam pytanie; ] nikt nie jest na jakims kierunku na instytucie sztuki? ashaha
  • hucj

ja za rok tam uderze byc moze jako drugi kierunek jesli sie podszkole do tego czasu bo narazie mam tylko checi :)
    powodzenia w kazdym razie; )
  • Paula

Witam wszystkich,
    Mam taką malutką propozycje. Jeśli ktoś z tego instytutu lub z osób zainteresowanych studiowaniem tu chce opublikować swoje prace tudzież arcydzieła w dwómiesięczniku filozoficznym niech pisze do mnie.

POZDRAWIAM
    Paula
  • Anonim

już minely dwa lata prawie od pierwszego postu a ja jednak powroce do tematu;] czy ktos może mi powiedzieć jak wygląda egzamin wstępny, czy łatwo jest się dostać? czy bardziej liczą sie zdolności czy wiedza z historii sztuki przy rekrutacji ??
  • Anonim

soł, kto sie dostał?
  • Anonim

temat widze umarł.myslalem ze sie cos dowiem tutaj bo tez sie wybieram.ejejejej!
  • menora

moja koleżanka dostała się w tym roku, ale na to nauczanie plastyczne, czy coś i formę egzaminu miała podobną jak na aespe (teczka, praktyczny..), ale nie wiem, jak z grafiką..
    a poziom? hm..
    nu nie oszukujmy się - ape, to nie aespe, ale może warto? nie sprawdziłam więc nie wiem..
  • Anonim

ja mam nadzieje ze sprawdze kiedyś.dziękuje za info:)
  • jelon

jestem na edukacji artystycznej i nie wiem gdzie i kiedy mam rozpoczęcie roku:)
| |

Akademia Pedagogiczna im. KEN w Krakowie

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)