-
Łukasz
-
zym zym
Witamy Cię.
p.s na stronie jest napisane, ze dokumenty do 21, choc na stronie glownej, ze do 25... orientuje sie ktos? -
Amadeo
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie to na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy kierunek jak wybierałem :/ -
Geciek .
>Amadeo napisał
>Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
>papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
>przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie to
>na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
>kierunek jak wybierałem :/
niezbadane są wyroki boskie -
-
Geciek .
-
Damian.
-
Amadeo
>Kabokle . napisał
>>Amadeo napisał
>>Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
>>papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
>>przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie
>to
>>na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
>>kierunek jak wybierałem :/
>
>niezbadane są wyroki boskie
Najwyżej w poniedziałek będę się odwoływał :) chyba, że jakimś cudem uda mi się przenieść na samym początku roku na BN. -
Wielebny_1991
>Amadeo napisał
>>Kabokle . napisał
>>>Amadeo napisał
>>>Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
>>>papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
>>>przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie
>>to
>>>na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
>>>kierunek jak wybierałem :/
>>
>>niezbadane są wyroki boskie
>
>Najwyżej w poniedziałek będę się odwoływał :) chyba,
>że jakimś cudem uda mi się przenieść na samym początku
>roku na BN.
Moze poprostu miales za malo pkt. ja na BN jestem na rezerwie na dzienne a na zaoczne sie zalapalem a wybralem piorytetowo dzienne zaoczne alternatywnie mialem 114.5 pkt nie wiem ktory na rezerwie jestem ale mam nadzieje ze sie zakwalifikuje;p -
Wielebny_1991
>sławny aktor napisał
>Dasz rade, śmigacie na obóz zerowy do Lidzbarka?
Jak sie zalape to raczej tak;D integracja to podstawa w rozpoczynajacym sie zyciu studenckim xD tylko zebym przeszedl;p jestem w przedziale <1; 85>;p -
Geciek .
-
zwd
Witam wszystkich świeżo upieczonych studentów :) ciekawe jaki był próg, ja miałem 142 pkt i prosze bardzo :) ktoś wie ile było miejsc na BN? -
zym zym
dostaliscie jakiegos e-maila z potwierdzeniem ?? i niech mi ktoś odpowie co z tym zlozeniem papierow do 25 czy 21:) -
Łukasz
Jak już wspomniano wcześniej, AON to AON, a że dodzwonić się tam graniczy z cudem,to proponuję dla pewności złożyć papiery do 21, choć może komuś uda się dodzwonić. Mnie się wydaje jednak, że 21 to termin graniczny dla wstępnie zakwalfikowanych a między 21 a 25 to rekrutacja uzupełniająca :P -
zym zym
a wie ktoś kiedy wnosić opłaty za legitymacje i indeks? to na miejscu czy też sobie przelew życzą? -
Łukasz
Jak trzeba płacić to nie bój się, pewnie sami sie upomną :P a jaka forma zapłaty to nie wiem.
Z tego co słyszałem to zostało przyjętych 280 - 300 osób, dokładnie nie wiem bo nie liczyłem. -
Łukasz
Sprawdziłem ile jest nazwisk na liście i uwaga wynik: 435! (plus minus 5 miejsc, bo niektórzy zostali wpisani dwa razy) -
Wielebny_1991
-
Claudine
ja juz sie dostałam an bezpieczeństwo narodowe, i chyba bede zalatwiac akademik...ktos jeszcze chce mieszkac w akademiku? -
Qń
no to z kim się będę integrował? ja zapewne na oba obozy pojadę, a do Lidzbarka na 2 turę -
Łukasz
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Rembertów
- Załóż własne grono tematyczne