Akademia Obrony Narodowej [3203]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Jak wyżej, witam kolegów i koleżanki.
  • zym zym

Witamy Cię.

p.s na stronie jest napisane, ze dokumenty do 21, choc na stronie glownej, ze do 25... orientuje sie ktos?
  • Amadeo

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie to na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy kierunek jak wybierałem :/
  • Geciek .

>Amadeo napisał
    >Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
    >papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
    >przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie to
    >na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
    >kierunek jak wybierałem :/

niezbadane są wyroki boskie
  • Geciek .

a raczej rekrutacyjne
  • Damian.

No witam. :DDD
  • Amadeo

>Kabokle . napisał
    >>Amadeo napisał
    >>Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
    >>papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
    >>przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie
    >to
    >>na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
    >>kierunek jak wybierałem :/
    >
    >niezbadane są wyroki boskie

Najwyżej w poniedziałek będę się odwoływał :) chyba, że jakimś cudem uda mi się przenieść na samym początku roku na BN.
  • Wielebny_1991

>Amadeo napisał
    >>Kabokle . napisał
    >>>Amadeo napisał
    >>>Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego skoro składałem
    >>>papiery na BN, europeistykę i historię, a zostałem
    >>>przyjęty na historię, na europeistyce jestem w rezerwie
    >>to
    >>>na BN nie ma mnie nigdzie? Był to mój priorytetowy
    >>>kierunek jak wybierałem :/
    >>
    >>niezbadane są wyroki boskie
    >
    >Najwyżej w poniedziałek będę się odwoływał :) chyba,
    >że jakimś cudem uda mi się przenieść na samym początku
    >roku na BN.

Moze poprostu miales za malo pkt. ja na BN jestem na rezerwie na dzienne a na zaoczne sie zalapalem a wybralem piorytetowo dzienne zaoczne alternatywnie mialem 114.5 pkt nie wiem ktory na rezerwie jestem ale mam nadzieje ze sie zakwalifikuje;p
  • Wielebny_1991

>sławny aktor napisał
    >Dasz rade, śmigacie na obóz zerowy do Lidzbarka?

Jak sie zalape to raczej tak;D integracja to podstawa w rozpoczynajacym sie zyciu studenckim xD tylko zebym przeszedl;p jestem w przedziale <1; 85>;p
  • Geciek .

dawaj na heide park bo sie admin ...
  • zwd

Witam wszystkich świeżo upieczonych studentów :) ciekawe jaki był próg, ja miałem 142 pkt i prosze bardzo :) ktoś wie ile było miejsc na BN?
  • zym zym

dostaliscie jakiegos e-maila z potwierdzeniem ?? i niech mi ktoś odpowie co z tym zlozeniem papierow do 25 czy 21:)
  • Łukasz

Jak już wspomniano wcześniej, AON to AON, a że dodzwonić się tam graniczy z cudem,to proponuję dla pewności złożyć papiery do 21, choć może komuś uda się dodzwonić. Mnie się wydaje jednak, że 21 to termin graniczny dla wstępnie zakwalfikowanych a między 21 a 25 to rekrutacja uzupełniająca :P
  • zym zym

a wie ktoś kiedy wnosić opłaty za legitymacje i indeks? to na miejscu czy też sobie przelew życzą?
  • Łukasz

Jak trzeba płacić to nie bój się, pewnie sami sie upomną :P a jaka forma zapłaty to nie wiem.
    Z tego co słyszałem to zostało przyjętych 280 - 300 osób, dokładnie nie wiem bo nie liczyłem.
  • Łukasz

Sprawdziłem ile jest nazwisk na liście i uwaga wynik: 435! (plus minus 5 miejsc, bo niektórzy zostali wpisani dwa razy)
  • Wielebny_1991

Ciekawe ile zrezygnuje xD bo jestem na rezerwowej;D
  • Claudine

ja juz sie dostałam an bezpieczeństwo narodowe, i chyba bede zalatwiac akademik...ktos jeszcze chce mieszkac w akademiku?
  • no to z kim się będę integrował? ja zapewne na oba obozy pojadę, a do Lidzbarka na 2 turę
  • Łukasz

Ja jadę do Lidzbarka na II turę.
| |

Zapraszamy wszystkich związanych,( bądź chcących się związać) z Akademią Obrony Narodowej w...

Akademia Obrony Narodowej

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)