-
Anonim
Wasi rodzice od początku planowali nazwać swoją córkę "Ania"? czy moze mialyscie nazywac sie jakos inaczej?:)
-
xoxo
ja do 7 miesiąca miałam być JACKIEM :P chłopcem... oj jak dobrze że jestem dziewczyną! :D -
Anna
Michalina <hahaha> ale na szczęcie babcia nie pozwoliła :D Kocham ją :)) -
xoxo
ee... a mi się Michalina podoba :) Michalina Anna, tak będzie się nazywała córka mojego brata :) Anna po mnie, a Michalina po braciszku (Michale) :P -
-
Aneczka;D
-
.
-
Ania
-
anna.
-
A...
a ja miałam być Zenobią..:) ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności zostałam Anną... -
Anonim
Ja mialam być Barbarą albo Wioleta, ale chwala Bogu tata mial troche serca; ) -
Anulka
Mialam byc Kasia ale zostalam Anią(chociaz Kasia mi sue bardziej podoba)ale niestety moj tata postawil na swoim:( -
Ana...
-
Anonim
ja mialam miec najpierw Iza,potem Marta i jeszcze nad Wioleta mysleli...ale dali Ania:) -
Ana...
hmmm orgijnalne to nasze imie nie jest.. zawsze jak slysze je na ucicy odkrecam sie za kazdym razem.. ech.. -
Anonim
-
aj
a ja... tatus chcial balbina, a mama marlena... eh. tragedia! na szczescie ciocia ( z ktora moja mama jest zżyta mocno) powiedziala, ze jak mi tak dadza na imie, to nie vedzie przyezdzala wogole do nas. i moja mama postanowila ania, choc tatus gdy mnie rejestrowal to dal mi jeszcze drugie monika, choc mama dowiedziala sie o tym dopiero po fakcie. ale i tak tata wolal do mnie balbina przez pierwszych kilka miesiecy -
Ankh
Moi rodzice od poczatku chcieli miec Anie i Roberta. Robert urodzil sie pierwszy wiec ja po prostu musialm byc dziewczynka bo imie juz bylo:) -
Anonim
-
Anonim
a ja miałam być Martą ... ale naszczeście dzieki mojemu bratu jestem Ania; D -
Anna
mnie nie wiedzieli jak nazwac nawet jak juz szli papiery wypisywac kłócili się czy ma byc Magdalena Anna czy Anna Magdalena no ale babcia ich ogarnęła i jestem Anna Magdalena :)