cud , miód i orzeszki - po prostu Ania :) [1856]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Wasi rodzice od początku planowali nazwać swoją córkę "Ania"? czy moze mialyscie nazywac sie jakos inaczej?:)
  • xoxo

ja do 7 miesiąca miałam być JACKIEM :P chłopcem... oj jak dobrze że jestem dziewczyną! :D
  • Anna

Michalina <hahaha> ale na szczęcie babcia nie pozwoliła :D Kocham ją :))
  • xoxo

ee... a mi się Michalina podoba :) Michalina Anna, tak będzie się nazywała córka mojego brata :) Anna po mnie, a Michalina po braciszku (Michale) :P
  • Aneczka;D

no ja miałam być wogóle chłopcem;) no ale;;]
  • .

a ja miałam byc Agnieszką... Ale dostałam w końcu imię po prababci:D
  • Ania

A ja miałam być Olą :p
  • anna.

ja tak jak Ania wyżej miałam mieć na imię Ola; p;p
  • A...

a ja miałam być Zenobią..:) ale szczęśliwym zbiegiem okoliczności zostałam Anną...
  • Anonim

Ja mialam być Barbarą albo Wioleta, ale chwala Bogu tata mial troche serca; )
  • Anulka

Mialam byc Kasia ale zostalam Anią(chociaz Kasia mi sue bardziej podoba)ale niestety moj tata postawil na swoim:(
  • Ana...

a ja pochwale sie mialam byc.. Jasiem....:P
  • Anonim

ja mialam miec najpierw Iza,potem Marta i jeszcze nad Wioleta mysleli...ale dali Ania:)
  • Ana...

hmmm orgijnalne to nasze imie nie jest.. zawsze jak slysze je na ucicy odkrecam sie za kazdym razem.. ech..
  • Anonim

Miałam być Adriankiem :D ... teraz mój młodszy braciak tak sie zwie
  • aj

a ja... tatus chcial balbina, a mama marlena... eh. tragedia! na szczescie ciocia ( z ktora moja mama jest zżyta mocno) powiedziala, ze jak mi tak dadza na imie, to nie vedzie przyezdzala wogole do nas. i moja mama postanowila ania, choc tatus gdy mnie rejestrowal to dal mi jeszcze drugie monika, choc mama dowiedziala sie o tym dopiero po fakcie. ale i tak tata wolal do mnie balbina przez pierwszych kilka miesiecy
  • Ankh

Moi rodzice od poczatku chcieli miec Anie i Roberta. Robert urodzil sie pierwszy wiec ja po prostu musialm byc dziewczynka bo imie juz bylo:)
  • Anonim

a ja nawet nie wiem; p
  • Anonim

a ja miałam być Martą ... ale naszczeście dzieki mojemu bratu jestem Ania; D
  • Anna

mnie nie wiedzieli jak nazwac nawet jak juz szli papiery wypisywac kłócili się czy ma byc Magdalena Anna czy Anna Magdalena no ale babcia ich ogarnęła i jestem Anna Magdalena :)