-
Anonim
Hmm w moim umysle zrodziła się inicjatywa stworzenia nowego zespolu gracajego MEAT- CORE. czyli gatunek muzyki zwiazany z miesem. Tematy oczywiscie zwiazane z nasza wspolna idea!
Zgłaszam swoja kandydatur na stanowisko basisty i specjalisty od wołowiny!
I pamietajcie mieso ponad podziałami ideologicznymi > mieso ponad wszytsko! Na pohybel zjadaczom naszych zielonych kumpli -
Dorotka w krainie Oz
-
xenna extra
ja mogę robić chórki opiewające zalety parówek,karkówek i innych mięsnych smakołyków ; ) -
Anonim
-
-
Anonim
ja moge drzec ryja o zaletach polskiego miesa i wyklinac wegetarian, przy okazji rzucać miesem na scenie -
Sölarfall
-
Anonim
proponuje zacząć od kowerów, może tak 'won' honoru ?
Tylu ich jest, że aż trudno to znieść
Dokoła smród szerzy się dzień po dniu
Po co tu są? Czego chcą od tych miejsc?
Wypędźmy tych, którzy robią nam wstyd
Won! Won! Won! Won! Won! Won!...
Won!
Won!
Won!
...
Zastanów się, jaka płynie w nich krew
Z opasłych dup srają dziś na Twój gniew
Zniewolić kraj to ukryty ich cel
Vegański ród śmieje się w polskim tle!
Won!
Won!
Won! -
gada
j moge spiewac pieśni wysławiające wieprzowine :] bo to moj ulubiony rodzaj mieska -
Jur
Trzeba szybko działać, bo meatcore to jeden z niewielu wolnych corów. Meatcore powinien być mieszanką terrorcoru i death metalu. Oj, smakowity gatunek był by to. Trzeba coś zagrać -
Anonim
a ja dzisiaj zrobiłem zdjecie swej lodówki i stwierdziłem ze po paru przeróbkach bedzie dobre na okładke naszej płyty! http://oimaniek.wrzuta.pl/obraz/AjV... -
Anonim
swietnie. A jak nazwiemy nasz pierwszy album? i kto chce byc masarzem naszego zespolu ? -
Anonim
-
Jur
Zespół będzie nazywał się Meat, meat, meat a jako pierwszą płytę proponuję "Wieprzowina i przyjaciele" ew "Raping little sweet animals until they die can be real fun" -
Sölarfall
jest kilka zespolów z Meat w nazwie, między innymi
-Meat Shop
-Dead Meat
-Meat
i wielee innych; ) -
Rebel- Resist- Exist!
-
xenna extra
http://www.weebls-stuff.com/toons/P... dobry hit! -
Anonim
-