Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ana

Może pisanie "jebać wegan" jest przyjemne, ale czy macie jakieś argumenty oprócz "mięcho rządzi"? Bo wegetarianie mają sporo.
  • Anonim

pierwszego dnia świąt zjadłem ze dwie krowy i trzy świnie, jak to juz ze mnie zejdzie to odpisze
  • Romanov

Trochę tego było.
    I tak się nie przekonasz.
    Z mięsnymi pozdrowieniami Święty.
    Mięsnego roku 2009 :]
  • Anonim

jak chcesz coś osiągnąć w capo lepiej zacznij żreć
  • Ana

Czyli znowu żadnych argumentów.
  • Anonim

poczytaj sobie dziewczyno na necie o witaminie k
  • Romanov

Racjonalne odżywianie gwarantuje prawidłowy rozwój i utrzymanie zdrowia, poprzez dostarczenie niezbędnych składników odżywczych w ilości dostosowanej do potrzeb organizmu a dodatkowo jest smaczne.
  • Anonim

"a dodatkowo jest smaczne" święta racja drogi kolego

bez mięsa nie ma uśmiechu na mej szczerbatej twarzy. tego chcecie podli weganie?
  • Ana

Rozumiem, że można nie być wege, ale żeby być Antyvega?!
  • Anonim

promujemy zdrowy, chamski i męski styl życia
  • Obywatel Piszczyk

>Ana napisała:
    >Rozumiem, że można nie być wege, ale żeby być
    >Antyvega?!

Wrażliwość na ból bestialsko zabijanych warzyw, które cierpią w imię "wegetarianizmu" i zmyślonego "cierpienia zwierząt" zobowiązuje nas do takiej postawy. Na pohybel mordercom!

http://i42.tinypic.com/2d7wytz.jpg
  • Anonim

Pozatym warzywa są wykorzystywane jako przykrywka dla wielu zbrodni.

http://pl.youtube.com/watch?v=MRmey...
  • Anonim

A jakich argumentów trzeba - wystarczy spojrzeć na uzębienie człowieka - jest przystosowane do jedzenia mięsa. Koniec kropka.
  • Zaje-kurwa-bisty

>Paweł Siekier wrote:
    >A jakich argumentów trzeba - wystarczy spojrzeć na
    >uzębienie człowieka - jest przystosowane do jedzenia
    >mięsa. Koniec kropka.

Ignorancie! WUM powinien sie za Ciebie wstydzic! Pomijajac fakt, ze przyszly lekarz jest tak ograniczony i nie dostrzega lub ignoruje wszystkie zalety diety wegetarianskiej, ktora dzieki nim ma zdecydowana przewage nad dieta bogata w mieso, to jeszcze jest (odziwo!) niedoedukowany w temacie anatomii. Chociaz moze anatomie czlowieka znasz "na blaszke", ale juz anatomia porownawcza... Poucz sie troszku zoologii i anatomii zwierzat przede wszystkim. Nasze uzebienie jest przystosowane zarowno do jedzenia miesa, jak i roslin. Jestesmy (uwaga!) wszystkozerni.; ]

Pozdrawiam wszystkich scierwozerow!
  • Romanov

To znaczy, że jest przystosowane do jedzenia mięsa tak jak napisał :)
    Czepiasz się skrótu myślowego. Elo
  • Anonim

Fakt użyłem pewnego skrótu myślowego - nasze uzębienie jest przystosowane do pokarmu roślinnego i zwierzęcego. Co jednoznacznie mówi o tym że powinno się jeść mięso. Posiadamy kły, a nie mamy zębów trzonowych zbudowanych w taki sposób jak u np. krów które są przeżuwaczami.

Dalej rozwój mózgu nastąpił prawdopodobnie na skutek diety bogatej w białko zwierzęce.

Kolejnym aspektem jest, iż wśród produktów jest tylko jeden który zwiera białko pełnowartościowe - żółtko jaja kurzego.

Faktyczne tłuszcze roślinne są zbawienne dla dobrego funkcjonowania organizmu.
    Aha dieta skrajnie wegetariańska (wegańska) ma wielu przeciwników wśród autorytetów z zakresu dietetyki, szczególnie w odniesieniu do dzieci. Dużo więcej zwolenników ma dieta tzw. laktowegetariańska.

Aha "zaje" - nie musisz na mnie naskakiwać.
  • Anonim

wystarczajaco dużo dzieciaków zdechło przez pojebanych rodziców wege i wystarczająco dużo widziałem zachudzonych frajerów i lasek bez cycków które się w to bawią żeby ktokolwiek mnie kiedykolwiek przekonał. poza tym smak mięsa... nawet jakby było trujące to bym wpierdalał
  • Anonim

Jednak wołowinka, to jest to :D
    Zajebiste steki dostałem od kolegi.
  • Kinga

Mój argument jest taki, że my, jako ludzie, doszliśmy do czegoś więcej niż taka krowa, czy świnka i taka kolej rzeczy, że to my je zjadamy, a nie one nas.
    Inaczej - ktoś lub coś wyższego ustawił/o nas o poziom wyżej i przystosował/o do jedzenia mięsa, więc czemu mielibyśmy tego nie robić? Jeśli ktoś nie chce, to ok, nie rozumiem tylko tego całego szumu wokół obrony jedzonych zwierzaków.
    Albo ta cała akcja z karpiami na Święta. :|
    Czemu nasi pradziadkowie nie robili takich cyrków?
    No i przede wszystkim ( jak dla mnie ) mięso jest zdrowe i pyszne! Bez domowego schabowego czy mielonego bym nie dała rady. :P
  • Skiba; ]

ja od 8 lat nie jem i nie zdechłam, nie jestem zachudzona, cycki mam... dziwna jakaś jestem, nie?; /
  • 1
  • 2
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)