Antyvega - Meat Power Skinheads [91]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sölarfall

ty i tak zawsze bedziesz katolem jasiu; p
  • Obywatel Piszczyk

Właśnie spełniłem chrześcijański obowiązek pisząc post(a).
  • Rebel- Resist- Exist!

a ja pierdolę te Twoją cenzurę obyczajową, czemu katole zawsze chcą mówić innym co i jak mają robić, a czego nie wolno im robić?:> mam sprawny rozum i wolną wolę nie po to by dać sobą kierować jakiejś sekcie kurwa!:D
  • Duce Spartakus Daniel

Ja Waści pościć nie każę, jeno na słowa zważać.

Bajdełej :

• Rebel- Resist- Exist!

ten pierwszy obrazek to ma symbolizować, że Polska jest w rękach kleru tak?:>:P

natomiast jeśli chodzi o ten drugi to na co komu zbawienie i czym jest to zbawienie?:>:P
  • Duce Spartakus Daniel

Ten pierwszy obrazek ma mówić, że gdyby nie Kościół, to byś teraz szprechał po dojczowemu i dymał Helgę czy inną Brunhildę. Ewentualnie
    gawarił po ruski i, analogicznie, zażywał przyjemności z Tatianą.

Natomiast zbawienie z grzechów daje Ci możliwość życia wiecznego w miarę komfortowych warunkach.

Ergo - jako patriota powinieneś szanować i doceniać rolę tych panów w czarnych kieckach. Jak tego nie robisz, to bardzo Ci blisko do wyżej wspomnianych bojowników z różowego Tico ^^
  • Rebel- Resist- Exist!

he he a nie wiesz że nie nie trzeba chodzić do kościoła, żeby dostąpić "zbawienia"?:> nie księża ci go udzielają, według Twojej wiary, tylko "Bóg", więc kościół nie ma nic do zbawienia.

jako patriota doceniam i szanuje to co paru panów w czarnych kieckach zrobiło w przeszłości, ale więcej takich panów swoimi czynami, budzi we mnie wstręt i odrazę zią:) W przeszłości mogło też być paru rusków i niemców którzy się przyczynili do tego że nie mówię w wyżej wymienionych narzeczach, ale czy przez to mam szanować wszystkich niemców i rusków?:>

btw. znowu mówisz mi co powinienem,a czego nie (tym razem jako patriota) ogarnij się wariat:)
  • Duce Spartakus Daniel

"he he a nie wiesz że nie nie trzeba chodzić do kościoła, żeby dostąpić "zbawienia"?:> nie księża ci go udzielają, według Twojej wiary, tylko "Bóg", więc kościół nie ma nic do zbawienia."

Łiiii tam, Biblii nie czytasz, w dupie byłeś, gówno widziałeś. :P
    Jak byk stoi, że trzeba.

"ale więcej takich panów swoimi czynami, budzi we mnie wstręt i odrazę zią:)"

Nikt nie jest święty. Ale pomyśl, skąd się wywodzi Twój system wartości i kodeks etyczny.

"W przeszłości mogło też być paru rusków i niemców którzy się przyczynili do tego że nie mówię w wyżej wymienionych narzeczach, ale czy przez to mam szanować wszystkich niemców i rusków?:> "

No, nie wszystkich. Ale ja np. jako narody ich szanuję.

"btw. znowu mówisz mi co powinienem,a czego nie (tym razem jako patriota) ogarnij się wariat:)"

- Już jest nas bardzo dużo. Są tu licealiści i studenci. Będzie jeszcze więcej - zapewniał Daniel Stępkowski, lider młodzieżówki UPR łudząco podobny do młodego Adolfa Hitlera. Za nim stała grupka mężczyzn z ogolonymi głowami z flagami faszyzującego Obozu Narodowo-Radykalnego rozniecający stos pod kolumną Zygmunta.

khe khe

Różnica między "musisz" a "powinieneś" jest jak stąd do Pekinu.
  • Rebel- Resist- Exist!

"Łiiii tam, Biblii nie czytasz, w dupie byłeś, gówno widziałeś. :P
    Jak byk stoi, że trzeba. "

nie pamiętam żeby istniało przykazanie "do świątyni pana swego jedynego chodź i dawaj na msze a dostapisz zbawienia" z tego co mówisz wynika że sam gówno wiesz o swojej religii...

"Nikt nie jest święty. Ale pomyśl, skąd się wywodzi Twój system wartości i kodeks etyczny. "

sam sobie tworzę system wartości...

"No, nie wszystkich. Ale ja np. jako narody ich szanuję. "

no widzisz ja wole szanować jednostki, które na to zasługują, niż szanować jakiś ogół (wykluczając z niego pare szkodliwych jednostek) dla zasady, na szacunek trzeba zasłużyć...

"- Już jest nas bardzo dużo. Są tu licealiści i studenci. Będzie jeszcze więcej - zapewniał Daniel Stępkowski, lider młodzieżówki UPR łudząco podobny do młodego Adolfa Hitlera. Za nim stała grupka mężczyzn z ogolonymi głowami z flagami faszyzującego Obozu Narodowo-Radykalnego rozniecający stos pod kolumną Zygmunta.

khe khe "

to odnośnie czego?:>

"Różnica między "musisz" a "powinieneś" jest jak stąd do Pekinu. "

wiem jaka jest różnica, ale uważam że nie ty tu jesteś od mówienia co powinien patriota, a czego nie, mówić co musi tym bardziej nie masz prawa...
  • Boro aka Fritz the Cat

Pierdolicie od rzeczy. Jak macie się dissować na przestrzeni religijnej to wypierdalać na inne grono. Zaraz się tu zaroi od innych katoli któzy z krzyzem w ręku będa mi mówić co mam robić a czego nie.

Człwoiek prawdziwie wolny idzie do zbawienie drogą jaka mu się podoba. I chuj.

Zamknijcie ten temat, bo mam ostatnie zdanie, a lubie to. No i dlatego, że zaczyna się zbędna rozkminka na tematy mało mięsne.
  • Duce Spartakus Daniel

"nie pamiętam żeby istniało przykazanie "do świątyni pana swego jedynego chodź i dawaj na msze a dostapisz zbawienia" z tego co mówisz wynika że sam gówno wiesz o swojej religii... "

Jako iż jestem katolem ortodoksem, zapewne się nie znam i jako ateista mi wytłumaczysz pewne teologiczne zawiłości mojej wiary, ale ponieważ pewnie Ci się nie będzie chciało, podsyłm pewien ciekawy tekst.

http://www.opoka.org.pl/biblioteka/...

"sam sobie tworzę system wartości... "

No to chłopie raz, że jesteś skazany na relatywizm moralny a dwa, że za każdym razem musisz się zastanawiać czy aby wybór, którego dokonałeś jest trafny.
    Ja wychodzę z założenia, że ileśtam jaskiniowców zginęło, żebyśmy teraz mieli atlasy grzybów i się z takimi śmiałymi deklaracjami nie wychylam.

"no widzisz ja wole szanować jednostki, które na to zasługują, niż szanować jakiś ogół (wykluczając z niego pare szkodliwych jednostek) dla zasady, na szacunek trzeba zasłużyć..."

Ja również, jako konserwatysta, rozpatruję każdy przypadek personalnie, a nie w sztucznie tworzonych grupach. Natomiast mi chodziło o ich dokonania w sferze kulturowej, gdzie nijak nie da się tego rozpatrzyć pojedyńczo. Ale masz prawo się czepiać, nie dopowiedziałem.

"to odnośnie czego?:> "

Tego, że masz gazetowo wyborczą, talmudyczną retorykę :P

"wiem jaka jest różnica, ale uważam że nie ty tu jesteś od mówienia co powinien patriota, a czego nie, mówić co musi tym bardziej nie masz prawa... "

Czemu nie?
  • Romanov

Żałujcie. Antyvege którzy pościli doznają 6 krotnej przyjemności z jutrzejszej kiełbaski i szyneczki; ] Spokojnych świąt i nie kłócić się, sami wiecie kto na tym korzysta; p...
  • Rebel- Resist- Exist!

ależ my się nie kłócimy tylko rozmawiamy, proponuje Odi przenieść dyskusję na poziom PW żeby nie drażnić innych gronowiczów; )
  • Anonim

właśnie rozmawianie jest bez sensu. Chwalmy mieso!. Ja tam nie poszcze kurwa nie wytrzymam godziny bez jebanego miesa!
  • Boro aka Fritz the Cat

Lubię te barbarzyńskie zwyczaje. To dopiero czysty w swojej klasie styl życie gnoja.
  • Anonim

Hehehehe:D

Próbowałem nie zjeść raz mięsa, chciałem zobaczyć jak to jest.......zemdlałem i postanowiłem ze nigdy tego juz nie zrobie
  • ¡ hoℓa !

>Boro aka Fritz the Cat napisał
    >Nie post na forum, ale ten, że nie wpierdalamy mięcha.
    >Pozostają ryby: śledzik lubi pływać i takie inne polskie
    >porzekadła.

Tya... Bo ryby to przecież nie mięso. Pogląd przeciętnego Polaka.
  • Anonim

Nie wiedziałaś, że ryby są z drewna ?
| |

To wspaniałe grono przeciwstawia się masońskim wpływom na naszą diete tworząc takokrutne nurty...

Fotki

Miejsca grona (0)