-
BJOrk
Jeśli komuś tak jak mi i jeszcze paru innym osobom kolidują nakładają się egzaminy z c1 z angielskiego i b2 z hiszpańskiego to odezwijcie sie do mnie na priv , bo zbieramy podpisy na podanie do profesora Gozdawy -
Helena 'Elbereth' Sobol
Nie orientuję się w obecnej sesji C1, ale czy C1 'żetonowy' i C1 nasz miejscowy IA-owy odbywają się w tym samym terminie? Bo może wystarczy zapisać się na to, które nie koliduje? Przepraszam, jeśli to jakieś strasznie głupie pytanie, chciałam się podzielić jakąś losową myślą.; -) -
Kat
Egzamin certyfikacyjny u nas w IA odbędzie się dzień po egzaminach "ogólnouniwersyteckich", więc nie ma kolidujących terminów.
Jeśli nei chcecie zdawać c1 w IA, to jeszcze zastanowiłabym się jak planujecie wydać więcej niż 1 żeton w 1 sesji, bo usos na to nie zezwala.
pzdr:) -
Herbata Malinowa
Mnie również koliduje nasz C1 z anglistyki i egzamin z lektoratu, choć nie hiszpański, a jak zauważyła koleżanka nie można zarejestrować się jednocześnie na egzamin z lektoratu i na C1 przeprowadzany przez uw -
-
**Miss Dy-Na-Mi-Tee**
Trzeba napisać do kogośtam od lektoratów i certyfikacji językowej. Najlepiej iśc do SzJO do sekretariatu i zapytać-istnieje szansa, żeby dopisali na listy egzaminacyjne po zakończeniu rejestracji, w jakichśumotywowanych przypadkach.
Przynajmniej tak mówili semestr temu, ale proponowałabym jednak się przejść i dowiedzieć. -
Anonim
ja mam taką samą sytuacje. byłam w tej sprawie u dr Piskorskiej.powiedziała,że jedynym sensownym wyjściem jest zdawanie egz przeprowadzanego przez IA (08.06)- bez żetonów i bez egz ustnego. -
Marta
Dokladnie. Ja dzwonilam do pelnomocnika ds. egzaminow jezykowych i jedynym wyjsciem jest egzamin IA