Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W miare mozliwosci prosze o przyklejenie do konca grudnia.

Redakcja pisma studentow IA UW 'Folio' oglasza nabor materialow do numeru zimowego. Idea magazynu jest promowanie wybitnych studentow dlatego naprawde goraco zachecam! Do drugiego etapu selekcji wybrane zostana artykuly spelniajace ponizsze wymagania:

- tekst w jezyku angielskim, o charakterze naukowym/popularno-naukowym
    - tekst mieszczacy sie w ramach dziedzin specjalizacyjnych IA - kultura/literatura/jezykoznaws two
    - tekst nie krotszy niz 3 strony a4 i nie dluzszy niz 6
    - preferowane prace semestralne konczace kursy (ale niekoniecznie oczywiscie).

Na maile oczekuje do konca grudnia pod adresem bartektrosniak@gmail.com. W mailu musza sie znalezc:

- artykul (;))
    - krotka recenzja/rekomendacja/opinia pracownika naukowego pod kierownictwem ktorego praca zostala napisana
    - dane osobowe (imie, nazwisko, tel kontaktowy)
    - rok i tok studiow
    - krotki plik txt o tresci "upowazniam redakcje FOLIO oraz Wydawnictwo UW do niezbednej ingerencji jezykowej i technicznej w tekst. stwierdzam, ze jestem jedynym autorem pracy, mam do niej wszelkie prawa i zgadzam sie na zamieszczenia mojej pracy w periodyku FOLIO". Podpis elektroniczny pod tym tekstem mile widziany.
    - w tytule maila prosze wpisac "Folio" - pomoze mi to w segregacji maili.

W razie pytan jestem do dyspozycji. Goraco zachecam i czekam na Wasze prace :)

Pozdrawiam
    Bartek
  • sassi

Podklejony w zamian za temat z practicalami, do tej pory każdy już powinien to znać, a ten projekt jest obiecujący :P
  • Anonim

w kanciapie dostepny jest pierwszy numer folio za jedyne 5 zl, jakby ktos chcial sobie obejrzec. jednakze formula nastepnego bedzie juz troche inna - pierwszy numer skladal sie tylko z conference papers z konferencji mediewistycznej.
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)