Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

mam takie małe pytanie - co się dzieje jeśli nie zaliczy się oguna? Czy trzeba z niego brać warunek i męczyć się w następnym roku?

Na początku tego roku wybrałam sobie ogun który nie dość, że trwa cały rok to jeszcze jest koszmarnie trudny i beznadziejnie niefajny :/ Chciałabym się w ogóle z niego wypisać ale teraz to już się raczej nie da =P
  • Helena 'Elbereth' Sobol

Oguna po prostu olewasz i nic Ci się nie dzieje. Ja tak zrobiłam w zeszłym roku i nic mi się nie stało, nikt nie zauważył go. :D
  • Anonim

o :D tylko że wstukali mi go do karty semestralnej =_=
  • Helena 'Elbereth' Sobol

Hmmm... To może zapytaj się w sekretariacie... Albo napisz podanie do Foltyńskiej, żeby Ci wykreśliła. :)
  • Hola Hola

Czesc, to ogun przeznaczony dla osob znajacych choc troche francuski.
    Jeśli spełniasz to wymaganie, rejestruj sie śmialo na

..........INTRODUCTION AU DROIT EUROPEEN..........

to jest po francusku prawo europejskie w godzinach 13:45 - 15:15 w czwartki w Centrum Europejskim, 5 do indeksu za friko; ) czasami zajec nie bedzie..:) ale potrzeba osob znajacych chodz troche francuski by ruszyl ogun!

http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/c...

oto link, i nie przejmuj sie tym ze tryb zaliczenia to "egzamin", wystarczy sie pojawiac:) Na zaliczenie wystarczy obecnosc na wykladach!( komu potrzebna ocena to ja dostanie) Rejestracja rusza od dzisiaj!! Polecam!!

Pospiesz sie bo rejestracja jest tylko do 28 lutego!!
  • Aga

Hej, czy ktoś może wie, czy oguna z Ośrodka Studiów Amerykańskich (OSA), ale internetowego (!), 30 godzin, można wpisać sobie do minora spec.amerykańskiej?
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)