Anglistyka UW rocznik 2007/2008 [297]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Karol.ina

zamienię grammar in text ze śpiewakiem (wtorek o 14.00) na ten sam grammar in text, z tym samym dr śpiewakiem, ale we wtorek 10.00:)

kontakt na priv
  • trapped in a box

zamienię poezje s. heaney'a z jarniewiczem na t.s eliota z tymże jarniewiczem :D oba są za 8 ects. British.
  • guinezz

A ja zamienie kurs 2205 "Psychoanaliza - Feminizm - Literatura" z Fiedorczuk na cos z amerykanskiej, najlepiej za 8 pkt. Sa chetni? Dodam, ze jestem facetem, nie lubie Freuda i absolutnie nie chce na ten kurs chodzic, a znalazlem sie na nim dlatego, ze rejestrowal mnie kolega i tak mu wyszlo. Nie mam do niego absolutnie pretensji, ale nie wyobrazam sobie siebie na tych zajeciach :)
  • kopytko

>guinezz napisał
    >A ja zamienie kurs 2205 "Psychoanaliza - Feminizm -
    >Literatura" z Fiedorczuk na cos z amerykanskiej, najlepiej
    >za 8 pkt. Sa chetni? Dodam, ze jestem facetem, nie lubie
    >Freuda i absolutnie nie chce na ten kurs chodzic, a
    >znalazlem sie na nim dlatego, ze rejestrowal mnie kolega i
    >tak mu wyszlo. Nie mam do niego absolutnie pretensji, ale
    >nie wyobrazam sobie siebie na tych zajeciach :)

Przykre bo dr Fiedorczuk jest przemila i jej zajecia sa prowadzone ciekawie i z humorem.
  • trapped in a box

fuck. A co byś chciał? np. - powieść afroamerykańską z dr łuczak? poetki modernizmu z p.-smith? Kurde... ja bym z pocałowaniem ręki wzięła, ale akurat do wymiany mam tylko jarniewicza (poezja heaney'a) za 8 pkt.; ((( ale może w trakcie dorejestracji uda mi się coś upolować. Wtedy - eager?
  • guinezz

co to za kolo ten Jarniewicz? Powiesc afroam. tak, ale nei w tym sem, bo piatki potrzebuje miec wolne. Te poetki - od biedy moglbym sie zamienic, zawsze to lepsze niz feminizm i psychoanaliza. Ale daj znac jak sie na cos dorejestrujesz, wtedy moze cos uzgodnimy; -)

Dzieki za info w kazdym razie,

Pokoj i dobro,

KS
  • guinezz

A propos kursu z psychoanalizy: usos mowi CZWARTEK 9.45 - skierowanie mowi SRODA 8:00
  • KaNia

>guinezz wrote:
    >co to za kolo ten Jarniewicz? Powiesc afroam. tak, ale nei w
    >tym sem, bo piatki potrzebuje miec wolne. Te poetki - od
    >biedy moglbym sie zamienic, zawsze to lepsze niz feminizm i
    >psychoanaliza. Ale daj znac jak sie na cos dorejestrujesz,
    >wtedy moze cos uzgodnimy; -)
    >
    >Dzieki za info w kazdym razie,
    >
    >Pokoj i dobro,
    >
    >KS

Jarniewicz to jest facet od brytyjskiej, wiec odpada jak dla Ciebie. ale teraz sa dodatkowe rejestracje wiec mozesz probowac cos zamienic
  • trapped in a box

heaney natomiast to jest facet od irlandzkiej,
    jak wskazywałoby nazwisko :D

spoko, już się nie zamieniam. I'm so glaaad. Dostałam swoje kursy, w żadnej dupie już nie egzystuję.

w takie dni odzyskuję wiarę w IA. normalnie. :D
  • trapped in a box

Kania - a odpowiadając na twoje pytania o jarniewicza - zgooglaj sobie, to się dowiesz. :D joł

dla mnie chyba najciekawsza postać w instytucie - największy chyba dorobek. Tłumaczył mnóstwo rzeczy (mam np. jego joyce'a), pisze do LnŚ, kilka książek własnych, duża książka krytyczna o poezji amerykańskiej (Od pieśni do skowytu, świetnie wykorzystane, co?). No ogólnie - zakładam że musi być dobrze.

Na podstawie podobnego klucza wybierałam fiedorczuk w zeszłym sem - i się o cal nie pomyliłam.; -)))

widzimy się na kursie
  • natalka

Zamienię PAEG piątek o 10.00 na zajęcia we wtorek o 16 lub 17.45.

;]
  • c o m f o r t z o n e

zamienię paeg w piątek o 12 na cw, lub ts w piątek o 14.

chętni?
  • BaSiA

zamienie Grammar in T z Mozejko w sr o 10 na to samo w sr o 12tej
    chetni?:)
  • n

Zamienię grammar in text środa 10.00-11.30 na introduction to English pol trans czwartek 18.30- 20.00.

tel. 0600 153 147
  • aguulek

Karolcia, jeśli jeszcze to aktualne, to chetnie się zamienię:)
  • la calle

>BaSiA napisała:
    >zamienie Grammar in T z Mozejko w sr o 10 na to samo w sr o
    >12tej
    >chetni?:)

Basia, no co Ty. Nie chcesz mieć ze mną zajęć? :D
  • BaSiA

eh czyli mialabym wstawac 2 h wczesniej...no ale pomysle, pomysle;)
  • **Konadia**;)

ekhm wiem, że to mało prawdopodobne, ale może ktoś chciałby wziąć ode mnei TS z Kizeweter w pt. o 16 w zamian za TS w środę o 14 lub 16??? Plan mi się oczywiście pozmieniał na drugim kierunku i jestem w dupie:/ Może ktoś poratuje???
  • Amiina

a ja bym zamieniła cw piatek 12.00 na lat pt 12 badz cos tam innego w inny dzien byle do 15-16
  • Hej Bombo !

zamienię składnię generatywną z Bańskim w czwartek o 16.45 na
    tok pisin
| |

pierwszoroczni: dzienni, wieczorowi i zaoczni - zapraszamy. enjoy!

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)