-
Karol.ina
zamienię grammar in text ze śpiewakiem (wtorek o 14.00) na ten sam grammar in text, z tym samym dr śpiewakiem, ale we wtorek 10.00:)
kontakt na priv -
trapped in a box
zamienię poezje s. heaney'a z jarniewiczem na t.s eliota z tymże jarniewiczem :D oba są za 8 ects. British. -
guinezz
A ja zamienie kurs 2205 "Psychoanaliza - Feminizm - Literatura" z Fiedorczuk na cos z amerykanskiej, najlepiej za 8 pkt. Sa chetni? Dodam, ze jestem facetem, nie lubie Freuda i absolutnie nie chce na ten kurs chodzic, a znalazlem sie na nim dlatego, ze rejestrowal mnie kolega i tak mu wyszlo. Nie mam do niego absolutnie pretensji, ale nie wyobrazam sobie siebie na tych zajeciach :) -
kopytko
>guinezz napisał
>A ja zamienie kurs 2205 "Psychoanaliza - Feminizm -
>Literatura" z Fiedorczuk na cos z amerykanskiej, najlepiej
>za 8 pkt. Sa chetni? Dodam, ze jestem facetem, nie lubie
>Freuda i absolutnie nie chce na ten kurs chodzic, a
>znalazlem sie na nim dlatego, ze rejestrowal mnie kolega i
>tak mu wyszlo. Nie mam do niego absolutnie pretensji, ale
>nie wyobrazam sobie siebie na tych zajeciach :)
Przykre bo dr Fiedorczuk jest przemila i jej zajecia sa prowadzone ciekawie i z humorem. -
-
trapped in a box
fuck. A co byś chciał? np. - powieść afroamerykańską z dr łuczak? poetki modernizmu z p.-smith? Kurde... ja bym z pocałowaniem ręki wzięła, ale akurat do wymiany mam tylko jarniewicza (poezja heaney'a) za 8 pkt.; ((( ale może w trakcie dorejestracji uda mi się coś upolować. Wtedy - eager? -
guinezz
co to za kolo ten Jarniewicz? Powiesc afroam. tak, ale nei w tym sem, bo piatki potrzebuje miec wolne. Te poetki - od biedy moglbym sie zamienic, zawsze to lepsze niz feminizm i psychoanaliza. Ale daj znac jak sie na cos dorejestrujesz, wtedy moze cos uzgodnimy; -)
Dzieki za info w kazdym razie,
Pokoj i dobro,
KS -
guinezz
A propos kursu z psychoanalizy: usos mowi CZWARTEK 9.45 - skierowanie mowi SRODA 8:00 -
KaNia
>guinezz wrote:
>co to za kolo ten Jarniewicz? Powiesc afroam. tak, ale nei w
>tym sem, bo piatki potrzebuje miec wolne. Te poetki - od
>biedy moglbym sie zamienic, zawsze to lepsze niz feminizm i
>psychoanaliza. Ale daj znac jak sie na cos dorejestrujesz,
>wtedy moze cos uzgodnimy; -)
>
>Dzieki za info w kazdym razie,
>
>Pokoj i dobro,
>
>KS
Jarniewicz to jest facet od brytyjskiej, wiec odpada jak dla Ciebie. ale teraz sa dodatkowe rejestracje wiec mozesz probowac cos zamienic -
trapped in a box
heaney natomiast to jest facet od irlandzkiej,
jak wskazywałoby nazwisko :D
spoko, już się nie zamieniam. I'm so glaaad. Dostałam swoje kursy, w żadnej dupie już nie egzystuję.
w takie dni odzyskuję wiarę w IA. normalnie. :D -
trapped in a box
Kania - a odpowiadając na twoje pytania o jarniewicza - zgooglaj sobie, to się dowiesz. :D joł
dla mnie chyba najciekawsza postać w instytucie - największy chyba dorobek. Tłumaczył mnóstwo rzeczy (mam np. jego joyce'a), pisze do LnŚ, kilka książek własnych, duża książka krytyczna o poezji amerykańskiej (Od pieśni do skowytu, świetnie wykorzystane, co?). No ogólnie - zakładam że musi być dobrze.
Na podstawie podobnego klucza wybierałam fiedorczuk w zeszłym sem - i się o cal nie pomyliłam.; -)))
widzimy się na kursie -
natalka
-
c o m f o r t z o n e
-
BaSiA
zamienie Grammar in T z Mozejko w sr o 10 na to samo w sr o 12tej
chetni?:) -
n
Zamienię grammar in text środa 10.00-11.30 na introduction to English pol trans czwartek 18.30- 20.00.
tel. 0600 153 147 -
aguulek
-
la calle
>BaSiA napisała:
>zamienie Grammar in T z Mozejko w sr o 10 na to samo w sr o
>12tej
>chetni?:)
Basia, no co Ty. Nie chcesz mieć ze mną zajęć? :D -
BaSiA
-
**Konadia**;)
ekhm wiem, że to mało prawdopodobne, ale może ktoś chciałby wziąć ode mnei TS z Kizeweter w pt. o 16 w zamian za TS w środę o 14 lub 16??? Plan mi się oczywiście pozmieniał na drugim kierunku i jestem w dupie:/ Może ktoś poratuje??? -
a ja bym zamieniła cw piatek 12.00 na lat pt 12 badz cos tam innego w inny dzien byle do 15-16
-
Hej Bombo !
zamienię składnię generatywną z Bańskim w czwartek o 16.45 na
tok pisin