Anioły... [1722]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

metalowe, druciane, w każdym razie ozdobne, też macie hopla na ich punkcie?;]
  • Uriel | FICAG

Osobiście nie posiadam ani jednej gdyz nie znalazłem ani jednej godnej uwagi. Niestety nie produkują figurek wzorowanych na średniowiecznych :(
  • przeszczęśliwa narzeczona :))

Hopla to raczej nie mam, ale za to mam takiego jednego aniołka z masy solnej:)
  • Pachnąca malinami

Też nie mam hopla :) ale mam swojego malutkiego który stoi na półeczce.. Ale ile razy przechodze obok stoiska gdzie są takie różne różniste..drewniane, trzymające jakieś napisiki..albo coś innego.. to zatrzymuje się, oglądam i nie można mnie oderwać :)
  • Anonim

oj zdecydowanie tez mam problem, żeby odejść od stoiska x]
  • Agata

aniołów ci i u mnie dostatek: drewniane, świece, wiszące, malowane na szkle, ze srebra...najbardziej dumna jestem jednak z pewnego kociego drewnianego aniołka, który przyjechał ze mną z Austrii. siedzi właśnie na monitorze :)
  • Anonim

ja mam śliczną gromadke 5 białych aniołków stojących na biurku
  • Anonim

a ja mam jednego plastykowego ze złoconymi brokatem skrzydełami, troche badziewny ale dostałam go od dziadka prosto z choinki wiec wartosc ma wielką i gigantyczna moc. wisi pod półką nad łóżkiem i prostuje mi sny; P a drugiego aniola mam tego który zawsze jest tuz obok i jest najlepszym kumplem bo wiecznie wytyka mi wady :P jesli chodzi o figurki to nie wszyskie mi sie podobają bo mam hmm wymagajace gusta estetyczne i raczej wole obrazki.
  • Anonim

a pamiętacie jak w "Misiu i Margolci" Agnieszka robiła aniołki z modeliny? strasznie mi sie wtedy tamte podobały :D
  • kfiatek

a ja dostałąm kiedyś krzesło anioła.

piękne jest. chociaz już mi sie troche zepsuło.. taki stary model z oparciem. pomalowany niebieską bejcą.. i sreberkiem pociągnięty z lekka .. w drewnianej desce siedzenia wyciętych kilka kwadracików.. tam wstawione lusterka i niebieskie szkiełka.. a na oparciu na srebrnych drutach "stoją" dłuuugie.. białe.. anielskie póra..
  • Anonim

ajj, też takie chce:]
  • Braineater

Moje aniołki spoglądają na mnie z moich rysunków...
    co jakiegoś zrobię to ląduje u kogoś innego, by się nim opiekować,
    mną się opiekuje Pan Cylindernik Szczęścia z modeliny- w niebieskim, przypalonym fraku i z wielkim czarnym cylindrem:)
  • kfiatek

a dodatkowo moja praca dyplomowa na zakończenie Liceum Plastycznego obejmuje oprawę "Anielskich Spotkań Ludzi Gór" . czyli wszędzie anioły.. plakaty, witraż, grafiki.. itd <lol>
  • Anonim

piekne.
  • KAT

odswieze temat; )

ja mam totalnego hoplana tym punkcie nie moge przejsc obojetnie kolo jakiegokolwiek sklepu :)

a moze znacie jakies adresy intrenetowe sklepow gdzie mozna jakies takie anioly znalezc i zamowic :>????
  • E.

Hm, w posiadaniu mam jedynie z masy solnej, drewnianego, oraz kilka ceramicznych ... xD ( z poliresingu )

A gdy przechodzę obok stoisk i sklepów, to bardzo chętnie się zatrzymuję ...; ]
  • †ANTYGAWENDA†™

Tak się składa że ja mam na płycie(cd) pare tysięcy zdjęć takich aniołków
  • buli

ja nie mam żadnego...:-(
  • Kasia

a ja mam 4 śliczne aniołki ktore siedzą u mnie na biurku:)
  • MYLENKA

U mnie wszyscy znajomi wiedzą, że lubię Anioły, więc co jakiś czas dostaję coś z nimi związanego. A że parę z nich jeździ na absolutnie każdą pielgrzymkę, to Aniołków Ci u mnie dostatek =3 Na biurku obok zdjęć stoi taka gromadka, wszystkie są śliczne =3

Ale także rysuję Aniołki =3 I rozchodzą się po świecie...
| |

Czyli o wszystkim, co jest z nimi związane. Tylko bez mieszania w to religii. Chodzi tutaj bardziej...

Fotki

Miejsca grona (0)