Andrzej Gołota [115]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Danilo

"Andrzej Gołota, w ostry sposób skomentował słowa Dariusza Michalczewskiego, który w jednym z wywiadów powiedział, że Gołota wraca na ring tylko dla pieniędzy.

„Każdy musi myśleć sam za siebie, a to akurat nigdy nie było mocną stroną Gołoty. Uważam, że on tak naprawdę nie lubi boksu - wraca na ring tylko dla kasy. Wiele jednak za ten pojedynek nie dostanie, bo nikt nie chce oglądać w akcji słabych bokserów. Myślę, że dostanie straszne lanie, zgarnie

parę groszy i nigdy więcej o nim nie usłyszymy. Mam nadzieję, że właśnie tak będzie” – w taki sposób Michalczewski skomentował decyzję o powrocie Gołoty do zawodowego boksu. Ten nie pozostał dłużny Michalczewskiemu. „Niech Michalczewski lepiej dalej walczy ze swoimi pajacami i opowiada naiwnym, jak to by chciał wyjść na ring z Jonesem Juniorem, tylko mu nie dają. Od 1998 roku gadam z Muradem Muhammadem, menedżerem Roya, którego bardzo dobrze znam, by zorganizować walkę Michalczewskiego, ale zawsze słyszę to samo: - ‘Ten Michalczewski tylko wymyśla przeszkody, żeby nie dostać po pysku’. Zresztą teraz Roy walczy w wadze ciężkiej, to może Michalczewski chce spróbować sił najpierw ze mną, skoro jestem chłopcem do bicia” – powiedział Gołota.

„Ile razy ten bohater walczył w Stanach, z bokserami z czołówki list WBA, WBC, a nie jakiejś gównianej WBO? Jak powalczy, niech się do mnie zgłosi z opiniami. Na razie niech się ode mnie odpie... i moich pieniędzy nie liczy” – dodał Gołota. "

Zrodło : gołota.pl koniec 2003

:) i co Panie Tygrys?
  • Anonim

hehehe Tygrys to wylansowany produkt napoje itd; ) ale genralnie boksowal niezl KIEDYS teraz to wlasnie sie do takiej pyskowki nadaje :)

eh serio ta ostatnia walka to byl wstyd
  • Anonim

podejrzana sprawa duzo ciosow zainkasowal a jego przeciwnik tylko troche sie spocil wiec raczej nie m podstaw Tiger mowic ze Andrzej sie juz nie nadaje bo sam sie skonczyl a GOłota startuje znowu na mistrza :)
  • KaPiTaN SzPoN

ta Tygrys sie wypalił, choć nigdy nie był mistrzem ibo zawsze wybierał sobie przeciwników, a Andrzej nigdy niczego się nie bał i zawsze walczył i dlatego to On jest mistrzem, a nie "Kot";P
  • Anonim

O ile wiadomo Gołota nie reklamuje napojów czy innych przyrządów do ćwiczen w telemango. Po 3 latach wrócił do boksu i udało mu się pokazać klasę. Michalczewski nie wytrzymał psychicznie i zaliczył knock out. Gołota umiał wytrzymać presje takiej widowni, tego ze walczy o tytul oraz tego ze caly swiat patrzy mu na rece i czeka na jego potyczke.
  • Anonim

mam nadzieje ze presja CHicago nie wplynie jakos negatywnie kurde ale ja ostatnio smece jak stara baba :)
  • Danilo

niby z Paxu a smeci jak baba.... :) pozdro
  • Anonim

heheh w PAXie bylem gosciem nie uczniem :D

a moje czarne scenariusze krucafiks sie sprawdzily ponmiekad ale dont worry be happy Adamek ma pas :)
  • Tajny specsłużbista

Andrzej ma rację.
| |

czyli wszystko co dotyczy tego kontrowersyjnego pięściarza

Fotki

Miejsca grona (0)