LXII LO Anders Wawa [611]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yabadabas

Jedyna rzecz która mnie trzymała w tej szkole to wyjazdy. Może macie jakieś śmieszne wspominki? :) Ja mam dużo z Włoch, to był extra wyjazd :)
  • Anonim

hmmm ibntegracyjny do stregielka bueheh:)
  • yabadabas

Ja pamiętam jeszcze wyjazd z Szubą do Kazimierza - mieszkaliśmy w kościele - to mówi samo za siebie :D:):)
  • Zosia

W kościele? To ja chyba nie chodziłam z Tobą do klasy..;) Ale było ziiimno i Szuba przegoniła nas po jakiś cholernych wąwozach iłłowych..To było bardzo traumatyczne!
  • yabadabas

Traumatyczne to mało powiedziane :) No to nie w kościele ale w jakimś świętym budynku bez ogrzewania w śpiworach !! :(
  • Janu

a jak z Brenną ? :> Ktos pamięta pana dzięcioła i jego gestapowskie metody ? Dziewczynom za robienie hałasu wyjął drzwi z framugi :D ( hehe no i dobrze nalezało im się; P)
  • Kubuś

Wyobraź sobie janu że ja go pamiętam!!A pamiętasz jak szukaliśmy po całej brennej klamki od okna!!TO była historia.Ale moim zdaniem on nam ją zaje...."Poczciwy uprzejmy człowiek"
  • Anonim

Nasza klasa nei jezdzi na wyjazdy :D Przez te 5 lat ani jednego wyjazdu ... chyba niechca nas zabierac na nie bo wiedza co by sie dzialo :)
  • aś.

heh mojej klasie tez jakos wyjazdu nie chca zorganizowac...; / no ale jakies obozy byly raz fajnr raz nie ale byly :P
  • Anonim

jedyna rzecz która mnie trzyma w tej szkole to fakt, że musze zdać mature... a na wyjazdach to byłem, a i owszem, we Włoszech (ale była akcja jak p.Hass gasił butlę gazową, która się zapaliła[nawet nie wiem w jaki sposób]) i w Brennej (tam to taka fajna instruktorka była-p.Iwonka)...
  • kita

nasza klasa byla na jednej wycieczce klasowej- oto nasze wyjazdy:))
  • Drian

W tym swiętym budynku to nie z Szuba bylismy i nie w kazimierzu tylko z Górską i w Krynicy górskiej. Ale prawie dobrze:D
  • yabadabas

A czy to istotne :P ?:>
  • ♥Ewka ♥

heh Kazimierz ... tam było zimno, mokro i okropnie... nie to zebym marudziła... ale mozna było lepiej spedzic czas niz na zwiedzaniu wawozów lessowych; /
  • yabadabas

fakt nie pamiętam nudniejszego wyjazdu chociaż z Naulem daliśmy do pieca :):):)
  • Anonim

Ja wspominam historyjki z wyjazdu w Alpy(chyba 2002r). Niezle sie działo,szczegolnie jak wychodzilismy z dyskoteki a zanami tubylce...Kufle i krzesła latały.Oj się działo.
  • Michał

hehe to było dobre, Stolec uciekł a paprotka powaliła kilku tubylców, a pozniej wszyscy w jednej taksówce wracaliśmy, było fajnie :-)
  • Anonim

Ja?Toć ja nie nawidze przemocy...hihihi
  • Michał

hmmmmm....no tak :-)
  • Anonim

ja pamietam pana Tadzia :) który zawsze krzyczał że trzaskamy drzwiami i wtedy zwalałysmy na to że był przeciąg :P były jeszcze akcje jak siedział na naszym balkonie a my się przebierałyśmy, nie lubil nas :( bo powiedział,że mu rysujemy kafelki w łaznience krzeslem :P a nasza wina ze zadnej półeczki nie było :) ja byłam chętna odgarniać z nim śnieg, ale On niepodzielał mojego entuzjazmu :)
| |

pozdro for all, ktorzy w dowolny sposób są powiązani z tą szkołą.

LXII Liceum Ogólnokształcące Mistrzostwa Sportowego im.gen. Wł. Andersa

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)