-
/kaś
no wiec sprawa jest taka, ze ja zadnego nie widzialam
tzn ze zle szukalam, czy takowych nie ma po prostu? -
gwin
teledyski sa...oczywiscie ze sa, hmm nie wiem czy wszsytko uda mi sie wymienic
hmm no dobrze wiec na pewno jest teledysk do Pressure z Fine Day to Exit, jest teledysk do Silent Enigmy z Silent Enigmy:)
jest z Eternity teledysk do Hope
hmmm i sa jeszcze takie hmm no powiedzmy ze teledyski ... ale to raczej po prostu takei koncertowki tedyskowate do Sweet Tears zdaje sie i do Sleepless
no ale te dwa ostatnie to niekoniecznie mozna nazwac teledyskiem
hmm wiecej nie pamietam, co nie znaczy ze nie ma;)
-
/kaś
no dobrz
a jest jakas mozliwosc wejscia w posiadania takowych? :]
oprocz pisania do mtv? :/ -
Dew
teledyski mozna bardzo latwo z internetu sciagnac, przy pomocy roznych programow, np.eMule, a na innych np soulseek mozna znajsc krotkie rejestry z koncertow nawet -
-
/kaś
no problem jest rodzaju tego ze w posiadaniu tylko i wylacznie kazy jestem
i tam raczej ni huhu nie ma
-
gwin
głównie polecam emula...ale latwiej byloby torrentem...hmmm a dobra niech bedzie ze troszke dokladniej poszukam
za to zadne : kazaa, imeshe i inne takie nie maja szans w poszukiwaniu teledyskow Anathemy...a dobra, nie ma co gadac, wait jak znajde dam znac -
gwin
tia. dobra, torrent to jest nie taka prosta sprawa jesli chodzi o anatheme jednak
wiec jednak najbardziej polecam emula i direct connecta
bedzie najpeorsciej pewnie -
masochistka
a na http://www.anathema.rockmetal.art.p... jest przecudowny akustik teledysk do forgotten hopes... mrrrau... -
gwin
yeap ten "teledysk" mozna sobie sciagnac, a wrecz obowiazkowo:)
trzeba przyznac ze tam dopeiro widac ze oni to robia naprawde profesjonalnie i naprawde umieja:) i cholera maja talent no! -
Kris
-
masochistka
-
Kris
-
masochistka
dlaczego? mówiłam poważnie. pomyłki bardzo pasują do tego utworu... nadają człowieczeństwa... -
/kaś
sciagnelam pressure i forgotten hopes
i
ojacie chce wiecej
jakies wskazowki? :] -
Wampirek
-
Margot
a ja nie lubie klipow anathemy muzyke robia genialne ale klipy zalosne -
tixiu
-
MetalowaGlowa
hej, znalazłem jeszcze teledysk do Mine is yours, oraz koncert dla jakiegoś hiszpańskiego radia z ostatniej płyty, nawet ładnie im wyszło, wszystko z dc++ -
gwin
ten koncert dla hiszpanskiego radia tez widzialem gdzies:) ale khem:)
to taki maly koncercik...chlopaki wygladali na zmeczonych , troszke falszu sie wdzieralo zewszadz...hm ogolnie rzecz biorac trzeba bylo byc na koncercie po prostu;)
na zywo nie przeszkadza zaden falsz:) -
r.
Gwin wysledzilem Cie; ) ze grasz na gitarze :) I mam taka sprawe zwiazana z teledyskami do Ciebie :> Nie wiesz z kad zdobyc taba na guitar pro do Forgotten Hopes? tej akustycznej wersji :] z ta przecudowna solowka w intrze? :) (albo i nie musi to byc na guitar pro... byle bylo by to intro rozpisane :]) - a moze sam mozesz rozpisac? :) Jak cos to wyslij mi wiadomosc na gronie :)