Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • /kaś

no wiec sprawa jest taka, ze ja zadnego nie widzialam
    tzn ze zle szukalam, czy takowych nie ma po prostu?
  • gwin

teledyski sa...oczywiscie ze sa, hmm nie wiem czy wszsytko uda mi sie wymienic

hmm no dobrze wiec na pewno jest teledysk do Pressure z Fine Day to Exit, jest teledysk do Silent Enigmy z Silent Enigmy:)
    jest z Eternity teledysk do Hope
    hmmm i sa jeszcze takie hmm no powiedzmy ze teledyski ... ale to raczej po prostu takei koncertowki tedyskowate do Sweet Tears zdaje sie i do Sleepless
    no ale te dwa ostatnie to niekoniecznie mozna nazwac teledyskiem
    hmm wiecej nie pamietam, co nie znaczy ze nie ma;)
  • /kaś

no dobrz
    a jest jakas mozliwosc wejscia w posiadania takowych? :]
    oprocz pisania do mtv? :/
  • Dew

teledyski mozna bardzo latwo z internetu sciagnac, przy pomocy roznych programow, np.eMule, a na innych np soulseek mozna znajsc krotkie rejestry z koncertow nawet
  • /kaś

no problem jest rodzaju tego ze w posiadaniu tylko i wylacznie kazy jestem
    i tam raczej ni huhu nie ma
  • gwin

głównie polecam emula...ale latwiej byloby torrentem...hmmm a dobra niech bedzie ze troszke dokladniej poszukam
    za to zadne : kazaa, imeshe i inne takie nie maja szans w poszukiwaniu teledyskow Anathemy...a dobra, nie ma co gadac, wait jak znajde dam znac
  • gwin

tia. dobra, torrent to jest nie taka prosta sprawa jesli chodzi o anatheme jednak
    wiec jednak najbardziej polecam emula i direct connecta
    bedzie najpeorsciej pewnie
  • masochistka

a na http://www.anathema.rockmetal.art.p... jest przecudowny akustik teledysk do forgotten hopes... mrrrau...
  • gwin

yeap ten "teledysk" mozna sobie sciagnac, a wrecz obowiazkowo:)
    trzeba przyznac ze tam dopeiro widac ze oni to robia naprawde profesjonalnie i naprawde umieja:) i cholera maja talent no!
  • Kris

http://anathema.rockmetal.art.pl/do...

prosze bardzo preassure :) zajebisty imho teledysk
  • masochistka

i to nawet ogromny. a te pomyłki są przeurocze...
  • Kris

swintucha :P
  • masochistka

dlaczego? mówiłam poważnie. pomyłki bardzo pasują do tego utworu... nadają człowieczeństwa...
  • /kaś

sciagnelam pressure i forgotten hopes
    i
    ojacie chce wiecej
    jakies wskazowki? :]
  • Wampirek

• Margot

a ja nie lubie klipow anathemy muzyke robia genialne ale klipy zalosne
  • tixiu

nie wiem skad zdobyc Sweet Tears.. ten byl w miare :)
  • MetalowaGlowa

hej, znalazłem jeszcze teledysk do Mine is yours, oraz koncert dla jakiegoś hiszpańskiego radia z ostatniej płyty, nawet ładnie im wyszło, wszystko z dc++
  • gwin

ten koncert dla hiszpanskiego radia tez widzialem gdzies:) ale khem:)
    to taki maly koncercik...chlopaki wygladali na zmeczonych , troszke falszu sie wdzieralo zewszadz...hm ogolnie rzecz biorac trzeba bylo byc na koncercie po prostu;)
    na zywo nie przeszkadza zaden falsz:)
  • r.

Gwin wysledzilem Cie; ) ze grasz na gitarze :) I mam taka sprawe zwiazana z teledyskami do Ciebie :> Nie wiesz z kad zdobyc taba na guitar pro do Forgotten Hopes? tej akustycznej wersji :] z ta przecudowna solowka w intrze? :) (albo i nie musi to byc na guitar pro... byle bylo by to intro rozpisane :]) - a moze sam mozesz rozpisac? :) Jak cos to wyslij mi wiadomosc na gronie :)