-
Anonim
no w koncu mojego ulubionego klasyka-mniej-znanego-w-pl nie moze zabraknac ! wszystko co wydali zajebiste; ] no i bro hymn.... uh uh uh; ]
screw perfect people... -
Anonim
o mojej nienawisci do tego zespolu ty juz wiesz. niech sie teraz inni dowiedza; ) -
Anonim
-
Anonim
Pennywise rzadzi juz od lat. Troche szkoda, ze spiewaja prawie tylko o polityce, ale coz... przynajmniej robia to dobrze. Moje ulubione plyty to 'full circle' i 'land of the free?'. -
-
Land of the free juz plone...a co z "About Time"??Tymek widze ze piszesz tak jak ja wiec ci mowie:nie pisz tu o polityce bo najedzie na ciebie odrazu chmara ...... .Na szczescie zawsze cie w klotniach wspomoge;)
-
Grono.Net
'Full circle' to kapitalna płytka - szczególnie 'Date with destiny', 'Broken' i 'Fight till you die'...
A teksty Pennywise są IMO strasznie 'na jedno kopyto' i zalatują grafomaństwem... No ale kto by tam słuchał tekstów przy takiej kopiącej w dupsko muzie.. -
Anonim
-
lifeSKUNX
sluchalam pare piosenek i w ogole mi nie podchodzi...wokal rani uszy a texty sa tylko po to, zeby cos tam spiewac. Taki nijaki ten zespoł; -/ -
Flamebo
wiekszoc punkowych kapel jest na jedno kopyto...ja tam czasem Pennywise lubie posluchac.;] Na pewno sa lepsi od jakichs wiesniackich blinkow -
Mart
no część jest taka jakby kolesie troche napruci byli, ale to stary i dobry shit. ja lubie najbardziej "alien". -
Anonim
sie nie znacie na geniuszach; ]
nowy numer krazy po sieci, jak donosza rosyjskie sluzby wywiadowcze kopie dupe tak jak powinien. aaaa ja juz chce plyte. a jak dobrze pojdzie do w sierpniu jestem w dojczlandzie na ich gigu :> -
Anonim
"Na pewno sa lepsi od jakichs wiesniackich blinkow ... "
chociaz nie lubie pw, to sie zgodze .
najbardziej mnie wkurwia fascynacja travisem barkerem z uwielbianego blinka . perkacz z pw go wyjebuje jak chce . w tym nowym numerze jak on miecie na perce o ja pierdole [szok] -
Anonim
hehehe jeszcze cię nawrócę na jedyny słuszny band :>
za rok będziesz pisał ze wokal lindberga ci aż tak bardzo nie przeszkadza. -
Anonim
po necie krazy The Fuse. Mistrzostwo swiata jak zwykle, ale ja jzu chce wlasny oryginal; ] -
Pablo™
Bro Hymn mistrz piosenka, jesli ktos lubi Pennywise polecam dowiedziec sie troche o zespole, maja ciekawa historie. -
StaH
rSt - po necie se krąży The Fuse... a ja oryginał już mam od 1,5 miesiąca i nie omieszkam się tym pochwalić :D :D :D :D qrde Pennywise jest zajebisty wykurwiony w kosmos a ostatnia płyta to jest kurwa w ogóle szok w trampkach :O :O :O :O przyspieszyli ze 4 razy w stosunku do poprzednich płyt :D :D i dobrze, że to nie brzmi jak "From The Ashes"... płyta sama w sobie dobra, ale równie dobrze to mogłaby być druga płyta w "Land Of The Free" - ale co tam, wszystkim się zdarzają wpadki... nawet NAJLEPSZYM :] :] pozdro :) -
thomas
oryginal krazy nawet dluzej niz piszesz.
i sluchalismy tego w dni pirackiej premiery. -
Vgl
The Fuse zajebiscie rzadzi. Plyta ma takiego kopa idealnie w ich stylu. Jaram sie tak ze jeszcze nie wyciagnalem tej plytki z odtwarzacza od czasu jak ja dostalem :D :]:] A poprzednia plytka moja ulubiona to "about time" i kawalek waste of time, total rozpierdol! :D -
m
aa, zaraz mnie Filon pojedzie pewnie, ale płytę Full Circle nawet lubię; ] -
K8_
Yee Pennywise są super. "The Fuse" już od jakiegoś czasu gości w moim odtwarzaczu... Wymiatają^_^:P