-
Aleksandra M.
Zafascynowało mnie i sama mam zamiar urządzić za parę lat ewentualne własne mieszkanko podobnie.
Jak na razie - w wakacje przemalowałam swój pokój na czerwono, mam też http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor... takie łóżeczko, http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor... takie lustereczko i finalnie nabyłam http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor... taki oto uroczy budzik ^^
Klimatycznie, a u Was? -
Anonim
hehe :) Tez mialam zamiar urzadzic sobie pokoj w stylu Amelii :) I tez zakupilam ten budzik :D Aleee... Uznalam, ze jednak moj pokoj jest za maly, zeby malowac sciany w taki sposob, wiec urzadzilam go po prostu w stylu francuskim. Groszkowe sciany, stara czerwona szafe pomalowalam zlota farba-takie przecierki, drzwi tez na zlotawo, do tego drewniane mebelki z serii LEKSVIK z Ikei/ wrrr, tak to jest jak nie stac nas na porzadne, stare meble/. I jest pieknie :P -
Smocza
cóż.... mieszkanie Ameli jest bardzo intrygujące... moze mojego pokoju nie mam zamiaru upodabniać do tego z filmu... ale dostałam bzika na punkcie czerwonego :-) -
felixthecat
Jak bedę miała własne to właśnie w takim stylu urządzone :)) na razie wynajmuje wieć nici z przemeblowania :(( -
-
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
ja miałam ostatnimi czasy remont. doskonale się teraz czuję w swoim pokoju,
odnalazłam swoje stare/nowe miejsce, do którego z przyjemnością waracam i do którego zdarza mi się tęsknić.
jeśli o ścianach to są zielone jak bluzka na zdjęciu. cały czas dopracowuję szczegóły i chętnie wybrałabym się do ikei, zatem w ferie to jeden z punktów programu. jestem ledwo co po kąpieli, popijam kawę z cukrem migdałowym, pali się kadzidełko paczuli i słucham buddha bar. chwilo trwaj!
co do założycielki tematu, najbardziej podoba mi się ta "leżanka". niedroga i w klimacie ameliowym, że tak to ujmę. chciałabym w przyszłości coś podobnego, w ten deseń, narazie pozostaje mi piętrowe łóżko. :) -
Anonim
tak samo jak Dżastin mam zielone ściany, zieloną kanapę i zielone firanki; )
teraz jest w nim jeszcze dość ponuro , bo kilka miesięcy temu się do tego pokoju wprowadziłam.
i w Płocku jest naprawde fajny sklep z ładnymi rzeczami, takimi drobiazgami do domu, ''Galeria Smaku'' , do tego ceny niedrogie.
:* -
P.Brown
-
Ruda Maria
Hehehe :)) a ja moj pokoik mam na zolto i czerwono, obwieszony drobiazgami, zurawiami z origami, moimi obrazkami, z hodowla drzewek bonsai na oknie :D
A mieszkanie Amelii jest WSPANIALE; )) Sama bym tak chciala ale nie mam funduszy na zmiany... -
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
>P.Brown napisała:
>Mam łóżko! Mam łóżko! :P:P
rzeczywiście niesamowite mieć łóżko.. :p
>>Hehehe :)) a ja moj pokoik mam na zolto i czerwono, obwieszony drobiazgami, zurawiami z origami, moimi obrazkami, z hodowla drzewek bonsai na oknie :D
umiesz tworzyć żurawie z origami? -
P.Brown
Takie lozko? Oczywiscie ze niesamowite, dż∂stin :D Ja umialam tworzyc zuczki z origami, ale szybko mi przeszlo, za malo cierpliwa jestem; ) -
triss
a ja ze swojego pokoju jestem średnio zadowolona. zadowolona byłam gdy był remont, a było to z 5 lat temu. teraz wszystko wyglądałoby inaczej.
ściany nie byłyby żółte, a groszkowe, meble nie niebieskie, a surowe i nie żaden segment, a szafa, komody, szafki.
teraz widzę, że włączyło mi się myślenie przedstudiowe, zmiany mi się nie opłacają, bo lada chwila gniazdko swe opuszczam.
za to przyszłość musi być bajkowa..! -
Ruda Maria
Zeby tylko zurawie; ) Bardzo lubie origami, uwielbiam tez pegazy i jednorozce ale sa bardziej pracochlonne -
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
-
Ruda Maria
-
MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ
a dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :p
tylko zastanawiam się czy to jest realne, nie sama czynność wykonania takiego żurawia, ale jego dostarczenie tudzież odbiór. (; a mam na niego chrapkę. uwielbiam takie włąsnoręcznie robione prezenty.
listem się pogniecie, e? :>
a gdzie mieszkasz razem ze swoimi drzewkami bonsai, jeśli nie na jamajce?
bo mi z tą warszawą i ewentualnym tiersenem się posypało (i nie jest to takim pewnikiem jak ostatnio, że sobie słowo zamienimy.) więc, huh, jakieś propozycje? :) -
agy
ahh, dzisiaj włąsnie oglądałam.
i poraz kolejny sie zachwycam;) kolory, meble ..
a najbardziej to mi sie kuchenne podłogi i kafelki na ścianach podobają;) i sweterki amelii jeszcze . -
triss
-
karpik
w pewnej uliczce w centrum monachium jest taka szklana gablota, a w niej... lampka nocna amelii. taka urocza swinka -
P.Brown
-
karpik