Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Beate

"Kolekcjonerzy ołowków"...:D dobre, nabrał się ktoś?? :]
  • Anonim

<lol>
  • chojęsia

HEHE.
  • Kamil

Fajne, już się zacząłem zastanawiać, kiedy mogłem przystąpić do grona "kolekcjonerzy ołówków".
  • Aleksandra

dobre :)
  • Anonim

jej jak to zobaczyłam to nie wiem.....; p
    masakra; p dobre
  • truszkowska

och ła. podziwiam. też sama się zaczęłam zastanawiać kiedy mogłam się do takiego grona zapisać (:
  • Beate

moja pierwsza myśl: "ktoś sie włamał do mojego grona i dodał mi jakiś nowy temat grona! jak to możliwe? czyżbym zapomniała się z jakiegoś komputera wylogować?" :P
  • mch!

a ja myślałam, że ktoś mi się na grono włamał :P
  • K.

dokładnie!

pierwsza i mam nadzieję, że ostatnia 'wkręta' dzisiaj, jakoś nie lubię tego dnia.
  • peggysue

straaaaaaasznie nie lubię.

za naiwna jestem na prima aprilis.

i też juz się zaczęłam denerwować, że ktoś mi się włamał i i już chciałam uciekać, ale piękna twarz Amelii mnie uspokoiła, że to żarty żarty.
    oh.
  • Di.

tak się składa, że w piórniku mam spory zapas ołówków każdy w innym kolorze; ]
    Fajny pomysł.
  • Gns

i ja nie lubię,wrrr
  • Amelie From Montmartre

hahahahaha, ja się nabrałam, mam za dużo gron; ]
  • Anonim

No niezły psikusek :)
    Też się zastanawiałam czy ja uczestniczyłam w takim gronie :)
  • karramba

a ja zapomniałam że to prima aprilis, wszyscy w okół mnie byli dziś śmiertelnie poważni... hmmm dziwne...
    kolekcjonerzy ołówków to pierwszy akcent humorystyczny dzisiejszego dnia, dzięki :]
  • nat

ja sie nabralam! pomyslalam, ze ktos mi sie na grono wlamal xD
  • .asia

jejuuuu
    zbaraniałam, jak to przeczytałam!
  • majka

ja też się nabrałam! już się zaczęłam zastanawiać, co to jest k. za grono!
  • beniaminek18

ej. ja wiedziałam ze ktoś zmienił nazwe jakiegoś grona ale zastanawiający bardzo jest fakt iż ja jestem KOLEKCJONEREM OŁÓWKÓW...serio. zbieram ołówki i uwielbiam amelie...to cudowne :PP
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)