Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy jesteście podobni w jakichś sposób do tej postaci...a może niektóre sceny z filmu przypominają wam sytuacje z waszego życia codziennego???
  • Anonim

Jak pierwszy raz obejrzałam Amelię to byłam w szoku jak wiele jest we mnie z niej, czy też w niej ze mnie:) Jednakże, jej w końcu się udało a mi ...
  • triss

myślę, że większość z nas właśnie dlatego się tu znajduje.
  • Anonim

niekoniecznie...ja się tu znajduje po poprostu kocham ten film

a jakies konkrety:0??jakiś wspólne cechy zachowania??
  • Aleksandra

lubię drobne, niby nieistotne przyjemności np. zjeśc krówkę nieciągutkę, a jak mi się uda komuś jakoś pomóc to czuję że żyję, ale gdzie mi do Amelii...
  • zaczarowana dorożkarka

najmojsza jest scena z przygotowywaniem placka. Amelia widzi poruszające się koraliki i jest tak znużona tym wszystkim, że jest w stanie uwierzyć w najbardziej nieprawdopodobne, a wymarzone. 4w3.
  • Anonim

mam to samo co koleżanka wpis wcześniej...
    poprostu kocham pstrykac foliowymi bąbelkami??
    A wy??
  • Anonim

cotu tak cicho...
  • Naake

Ja foliowych bąbelków unikam, bo cholery jedne tak wciągają, że marnuję czas na szukanie niepękniętych... jakoś nie mam podzielnej uwagi niestety, dlatego wystrzegam się takich rzeczy. :P
  • Beate

jeżeli chodzi o jakieś wspólne cechy, to ja np. lubię pomagać ludziom, tak bezinteresownie. To mi poprostu sprawia przyjemność
  • Anonim

ja kocham dawać prezenty...nigdy nie wiem jak sie mam zachowac otrzymując je...
  • Anonim

cieszę się z niewielkich rzeczy tak jak ona=)
    i doceniam świat takim jakim jest.
    ...a przynajmniej próbuję:P
  • aluzja.

ja mam podobnie jak Wy. cieszę się z drobnych przyjemności. doceniam małe rzeczy. no i zbieram kamienie jak Amelia, żeby robić "kaczki" na wodzie :)

• Tristan!

Łączy mnie z nią cecha , w pierwszej kolejności szczęście innych a w drugiej moje .. choć nie dokońca .; )
    A po za tym wiele innych cech; )
  • Tess

A ja jestem cichutka i nieśmiała jak Amelia :p Poza tym moją misją, jak i każdego człowieka, jest uszczęśliwianie innych.
  • magda

ja zwracam uwagę na drobne szczegóły jak oglądam film i lubię dotyk ziaren, groszków itp.
  • K.

poczucie niezgłębionej melancholii w duszy...
  • mademoiselle lennon

ciesze się każdą chwilą, doceniam najmniejsze dary losu...
  • Anonim

>Katrina napisała:
    >poczucie niezgłębionej melancholii w duszy...

Mam to samo...
    Jestem nieśmiała, zamknięta w swoim świecie.
    Boję się swojej miłości. Doceniam drobiazgi.
    Mam swoje małe "dziwactwa" :)
  • meg

a ja często zadaje sobie glupie pytania na temat ludzi i miasta ktore rozciaga sie przed moimi oczami .nie macie czegos takiego ?
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)