- 1
- 2
-
Anonim
Czy jesteście podobni w jakichś sposób do tej postaci...a może niektóre sceny z filmu przypominają wam sytuacje z waszego życia codziennego??? -
Anonim
Jak pierwszy raz obejrzałam Amelię to byłam w szoku jak wiele jest we mnie z niej, czy też w niej ze mnie:) Jednakże, jej w końcu się udało a mi ... -
triss
-
Anonim
niekoniecznie...ja się tu znajduje po poprostu kocham ten film
a jakies konkrety:0??jakiś wspólne cechy zachowania?? -
-
Aleksandra
lubię drobne, niby nieistotne przyjemności np. zjeśc krówkę nieciągutkę, a jak mi się uda komuś jakoś pomóc to czuję że żyję, ale gdzie mi do Amelii... -
zaczarowana dorożkarka
najmojsza jest scena z przygotowywaniem placka. Amelia widzi poruszające się koraliki i jest tak znużona tym wszystkim, że jest w stanie uwierzyć w najbardziej nieprawdopodobne, a wymarzone. 4w3. -
Anonim
mam to samo co koleżanka wpis wcześniej...
poprostu kocham pstrykac foliowymi bąbelkami??
A wy?? -
Anonim
-
Naake
Ja foliowych bąbelków unikam, bo cholery jedne tak wciągają, że marnuję czas na szukanie niepękniętych... jakoś nie mam podzielnej uwagi niestety, dlatego wystrzegam się takich rzeczy. :P -
Beate
jeżeli chodzi o jakieś wspólne cechy, to ja np. lubię pomagać ludziom, tak bezinteresownie. To mi poprostu sprawia przyjemność -
Anonim
ja kocham dawać prezenty...nigdy nie wiem jak sie mam zachowac otrzymując je... -
Anonim
cieszę się z niewielkich rzeczy tak jak ona=)
i doceniam świat takim jakim jest.
...a przynajmniej próbuję:P -
aluzja.
ja mam podobnie jak Wy. cieszę się z drobnych przyjemności. doceniam małe rzeczy. no i zbieram kamienie jak Amelia, żeby robić "kaczki" na wodzie :)
-
Tristan!
Łączy mnie z nią cecha , w pierwszej kolejności szczęście innych a w drugiej moje .. choć nie dokońca .; )
A po za tym wiele innych cech; ) -
Tess
A ja jestem cichutka i nieśmiała jak Amelia :p Poza tym moją misją, jak i każdego człowieka, jest uszczęśliwianie innych.
-
magda
ja zwracam uwagę na drobne szczegóły jak oglądam film i lubię dotyk ziaren, groszków itp. -
K.
-
mademoiselle lennon
-
Anonim
>Katrina napisała:
>poczucie niezgłębionej melancholii w duszy...
Mam to samo...
Jestem nieśmiała, zamknięta w swoim świecie.
Boję się swojej miłości. Doceniam drobiazgi.
Mam swoje małe "dziwactwa" :) -
meg
a ja często zadaje sobie glupie pytania na temat ludzi i miasta ktore rozciaga sie przed moimi oczami .nie macie czegos takiego ?
- 1
- 2