Amelia [1083]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Czy lubicie inne produkcje filmowe z udziałem Audrey??
    Ja uwielbiam "Bóg jest wielki a ja malutka"---polecam-----film wprost ..hmmm wyjątkowy!!!
  • em .

niedawno uzupełniłam swoje zaległości i obejrzałam: ' kocha nie kocha ' i ' poprostu razem '. i żaden z tych filmow nie zachwycił tak jak ' amelia '.

- jedynie zachwyciła i rozbawiła ( słowami i obrazem ) ostatnia scena w ' kocha nie kocha ' kiedy bohaterka wychodzi ze szpitala .
  • Anonim

Ciekawa czemu Audrey jest taka wyjątkowa...(przynajmiej w moich oczach)
  • .asia

wiesz czemu? bo ona po porostu jest wyjątkowa. a ci co tego nie widzą mają klapki na wszystkich zmysłach :D

ja uwielbiam: "Po prostu razem" i "Miłość. Nie przeszkadzać"
    mimo, że nie umywają się do "Amelii".
  • Aleksandra

"Miłość nie przeszkadzać" jest uroczą komedia, lubię też "Bóg jest wielki a ja malutka", oraz film w którym Audrey była drugoplanową postacia "Smak życia" no ale przy Amelii wymiękaja :P
  • Anonim

'Bóg jest wielki a ja malutka' cudowny film lubię go nawet bardziej od 'Amelii'. A czy jest kontynuacja tego filmu? Bo w scenie finałowej było powiedziane, że będzie kontynuacja ...
  • Anonim

może będzie ,ale ja w to wątpie .Film był specyficzny...zakończenie też...
  • Anonim

niestety jeszcze nie widziałam "miłośc nie przeszkadzać"
    A co sądzicie o "kod Davinci'??i roli Audrey...
  • .asia

chodzi Ci o "Kod da Vinci" jak mniemam :D
    ona ratuje ten film przed sromotną porażką. ale to tylko moje subiektywne i mocno wyindywidualizowane odczucie. bo ja tak mam. niestety. jestem wymagająca. ale wg swoich kryteriów. możecie mnie nie słuchać. :D
  • Aleksandra

film nie fajny. zdecydowanie.
  • raskolnikow

'Bóg jest wielki, a ja malutka'.
    Ale 'Amelia' o niebo lepsza.
  • Anonim

b. mi sie podoba rozwniez `nie taki diabeł straszny.
  • Anonim

A w 2008 będzie jakiś nowy???
  • Anonim

Ja nic nie wiem ... ale mam nadzieję, że coś wyczarują zagorzałym fanom=)
  • Żaba

moze w tym momencie podpadnę ale "bóg jest wielki..." to dla mnie straszny film...
    ale podobało mi się nawet "po prostu razem" . aaa no i "bardzo długie zaręczyny"-w końcu Jeunet :)
    oglądał ktoś "les marines perdus"?? bo ja jestem bardzo ciekawa tego filmu
  • Anonim

'Bóg jest wielki ...' moim zdaniem był świetny może dlatego, że odnalazłam w nim siebie samą, tak jak Michelle przeżywam kryzys życiowy, który każe mi szukać rozwiązań w religii. Byłam już buddystką, judaistką, muzułmanką ... teraz jestem ateistką. Jednak na szczęście nie muszę napisać pamiętniku: mam 17 lat i zmarnowane życie:]
    A jednak koniec filmu był dla mnie niezrozumiały - mam nadzieję, że będzie kontynuacja.
  • Anonim

Może nie jest tak xle:)
    A w filmie Bóg jest wielki a ja malutka"----który kawałek albo scena podobały wam się najbardziej??
  • justyna

nie wie ktos przypadkiem, czy jest jakiś soundtrack z "po prostu razem"? albo chociaż co to za trzy piosnki, których słuchał jeden z głównych bohaterów??(tylko jeden tam w ogóle słuchał muzyki)
  • Anonim

>...moon... napisała:
    >Może nie jest tak xle:)
    >A w filmie Bóg jest wielki a ja malutka"----który kawałek
    >albo scena podobały wam się najbardziej??

hmm... ciężko mi wybrać którąś ze scen...
    ale uwielbiam ta scenę kiedy Michelle chodzi po lesie i nie wie co ma ze sobą zrobić (po zerwaniu z Francois'em - chyba) wtedy padają słowa - 'Boże, chwyć mnie za dłoń a dzielnie podążę za Tobą' czy jakoś tak=) te słowa są moim mottem (na szczęście, że Bóg za rękę mnie nie złapie - więc nie muszę z nim podążać).
  • Anonim

scena dośc oryginalna i ...ciekawa - Gdy Audrey zapala papierosa świeczką z menory:)
    heh...tutaj przykład bezmyslności...ale scena bardzo specyficzna:)
  • 1
  • 2
| |

ogladal ktos? a moze jeszcze sie w dodatku zachwycil tym dzielem tak jak ja?? jesli mtak to wpisujci...

Fotki

Miejsca grona (0)