-
Anonim
Możesz promować swoją twarzą Białystok - casting sobota i niedziela 11-16 miejsce: Rynek Kościuszki, gdzie kiedyś był sklep Telimena.
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll... -
jutro tj w niedziele 14tego kolejny dzien, ostatni juz tak wiec zachecam :)
Kazdy sie moze zalapac miedzy 11 a 16ta :)
Obok kosciola farnego jest sklep zonkil i wlasnie w pomieszczeniu obok ozz cyka foty :)
Wpadajta :) -
-
-
-
Anonim
W jaki sposob anonimowe osoby maja wypromowac Bialystok? Zeby chociaz to byly jakies dobre dupy z wielkimi cycami. A jak zwykle szare osoby maja sprawic, ze jakakolwiek osoba bedzie miala chec przyjechac tutaj? -
DDK
Jak pomyśle że takie osoby jak ja poszły na ten casting to współczuję promocji białegostoku -
P.
mysle ze pani w 25 sekundzie moze z powodzeniem promowac nasze miasto -
CYRYL
ahaha podzielam:D
ps
mi sie pomysl podoba
buduje wewnetrzne poczucie wspolnoty i pokazuje ze kazdy jest wazny w naszym miescie i moze zrobic cos dla niego. -
Julia
tak myślę, do czego by tu się przyczepić i już wiem :D
jeden ze zwycięzców studiuje w Krakowie - jaka to promocja Białegostoku? tym bardziej, że u nas też jest Akademia Teatralna.
a poza tym to spoko, dobrze że na billboardach nie będzie "dobrych dup z wielkimi cycami" :P -
Nadia
Z tego co widzę, to jeden ze zwycięzców studiuje właśnie na naszej teatralnej. Chyba, że mamy dwóch aktorów wśród laureatów.; ) -
Julia
to by było po bożemu. Ja mam info z TerazBiałystok więc kto wie czy prawdziwe :D -
Nadia
-
Anonim
-