Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Johnny West Uraner

>Julia napisała:
    >WHAT THE FUCK?!
    >
    >ja sie do ch***** pytam, gdzie był jakikolwiek hipo-hop,
    >funk czy breakbeat?!
    >jebie mnie opnia ludzi,którzy są stałymi bywalcami Rejsu
    >i napiszą, że tam zawsze taka muza i niech się
    >odpierdolę, ja pytam kurwa gdzie było to co w
    >zapowiedziach???
    >Johnego kojarzę z punkrockiem, a to co odpierdolił to
    >totalny żal, jakieś kurwa "na melanżu" w wersji
    >technomuł.
    >
    >Jestem zajebiście rozczarowana i jebie mnie to, że tego
    >posta zaraz skasujecie,SOCJOPARTY to wielka pomyłka,
    >
    >DZIĘKI BOGU JEST METRO, wieczór zakończył się nieźle
    >;)

Bardzo się cieszę, iż Radq nie usunął tego postu. Udowadnia to "kompetencję" piszącej osoby. Cenie sobie krytykę, ale konstruktywną. Cenie sobie przeciwne, ale argumenty. Zazwyczaj zlewam dziwne żale wypowiadane, na wszechogarniającej odwagą i pewności arenie jaką jest internet, lecz tym razem czuję się wywołany do tablicy, jako ojciec SocjoParty.
    To co Ty odpierdoliłaś tą wypowiedzią to totalny żal. Jeżeli Vandalism Remix klasyku Blue Monday - New Order, jezeli remix Jefferson Airplaines w wykonanio Moonbotica, jezeli Phuk-a-Delick - Rockin', jeżeli Kombi - Bez ograniczeń w remixie Wet Fingers to dla Ciebie "Jakieś kurwa 'na melanżu' w wersji technomuł", to bardzo miło mi to słyszeć, gdyż klimat 'dyskoteki', tak tak DYSKOTEKI szkolnej, jakie pamiętam z czasów 8-mej klasy podstawowki został przeze mnie odtworzony. Nawet to że Kriztov, między innymi, puścił Backstreet Boys (w oryginale) zajebiście mnie uradowało. Wtedy gardziłem tym zespołem, bo słuchałem tylko Punk Rock-a i hh, teraz wywołało to przyjemny sentyment.
    Jeżeli mówisz, że na imprezie nie było hip hopu, brejkow i może jeszcze powiesz ze DUBstepu nie bylo, to w tym momencie nie obrażasz mnie, a robisz to w kierunku moich przyjaciol dj-ow tworzących DOLNĄ scenę, zbudowaną od zera, z oddzielnym soundsystemem. Chłopaki na prawde dali z siebie 110% aby tam też stworzyć niesamowitą imprezę. Mnie sobie ciśnij, zniosę ekhm.. "krytykę", ale nie masz prawa mieszać z błotem moich przyjaciół - tego nie zniosę. A może okazałaś się ignorantką na tyle, że nawet nie sprawdziłaś że dolna scena w ogóle istnieje?
    Co do [M]etro, to porównywanie Freestyle Reggae Party do SocjoParty, samo sie prosi o pomste do Jah. Przy okazji, w czwartek z Dany Boy-em i Tazzem graliśmy w [M]etrze bardzo podobnie jak na Socjo i impreza się skończyła jako ostatnia w mieście, więc chyba porównanie też nie bardzo? Co?

Pozdro555!
  • Julia

1. Niezbyt wyraźnie czytałeś, na dolnej scenie byłam a nawet pokusiłam się o przeprowadzenie wywiadu wśród osób, które spędziły tam cały czas, i to od niech wiem, że taka muza była tylko na samym początku i to krótko. Nie wydaje mi się, by mieli powody kłamać.
    2.O Metrze nie napisałam porównując obie imprezy, chodziło mi tylko o to, że uratowało ono mój wieczór; p
    3. "Na melanżu" w wersji "technomuł" chciał-nie chciał BYŁO, z faktami chcesz się kłócić?
    4. Opinię o imprezie wyrażam w imieniu przynajmniej kilkunastu osób, z którymi gadałam, choć i tak pewnie Cię to wali bo ileś tam osób bawiło się przednio, bo się nie znamy, itp, itd.
    Bardzo proszę więcej nie okłamywać na plakatach. pozdro
  • Johnny West Uraner

http://www.bialystok.mynight.pl/gal...

Zdjęcia z Socjo!
  • Johnny West Uraner

>Julia napisała:
    >1. Niezbyt wyraźnie czytałeś, na dolnej scenie byłam a
    >nawet pokusiłam się o przeprowadzenie wywiadu wśród
    >osób, które spędziły tam cały czas, i to od niech wiem,
    >że taka muza była tylko na samym początku i to krótko.
    >Nie wydaje mi się, by mieli powody kłamać.
    >2.O Metrze nie napisałam porównując obie imprezy,
    >chodziło mi tylko o to, że uratowało ono mój wieczór
    >;p
    >3. "Na melanżu" w wersji "technomuł" chciał-nie chciał
    >BYŁO, z faktami chcesz się kłócić?
    >4. Opinię o imprezie wyrażam w imieniu przynajmniej
    >kilkunastu osób, z którymi gadałam, choć i tak pewnie
    >Cię to wali bo ileś tam osób bawiło się przednio, bo
    >się nie znamy, itp, itd.
    >Bardzo proszę więcej nie okłamywać na plakatach. pozdro

A.D. 1 (treść plakatu)
    Dolna scena Big Black (hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b):
    • Sashka
    • Auricom
    • Kwik
    • Tazzik

- ok a teraz mi powiedz w którym miejscu jest kłamstwo? HipHop Tazzik grał na początku i na końcu, Sashka zaserwował na prawdę konkretną dawkę brejków, Auri przyfasolił tak tłustym DUBstepem, że od basu podłoga w djce na górze mi wibrowała. Musisz pytać kilkanaście osób o zdanie żeby rozpoznać gatunek muzyczny?

A.D. 2 OK - rozumiem

A.D. 3 Cytując wikipedię:
    Fakt w rozumieniu potocznym jest to wydarzenie, które miało miejsce w określonym miejscu i czasie.
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Fakt
    Teraz proszę Cię bardzo o podanie faktu, kto i kiedy zagrał te Twoje "Na melanżu", bo nawet nie wiem co to jest? Najlepiej by było jakbyś poparła to linkiem z youtube-a, bo jestem bardziej niż pewien, że grający DJ-e na tej imprezie nie znają tego utworu.

A.D. 4 Bardzo łatwo jest się powoływać na kilkanaście anonimowych osób. Używanie takich argumentów nazywane jest właśnie populizmem. Na pewno mnie to NIE wali, gdyż jedną ze sztandarowych cech marki Socjo, jest zwiększanie jakości z imprezy na imprezę. Jestem bardzo otwarty na konstruktywną krytykę, popartą argumentami, bądź alternatywnymi rozwiązaniami. To co czytam na gronowskim padole, jest niczym więcej jak bezpodstawnym wylewaniem frustracji, bądź typowo polskim malkontenctewm. Jakbyś się nie starał i chciał zrobić coś dla innych ludzi, zawsze się znajdzie ktoś, kto z zawiści, zazdrości bądź po prostu z nudów - wbije Ci gwoździa. To nic, to może być dobry znak. Nie poddajemy się i idziemy dalej. Do przodu! Jeżeli wszystko wypali, zobaczycie o czym mówię na przełomie wiosny/lata.

Przypominam że fotki tu:
    http://bialystok.mynight.pl/galeria...

Pozdro555!
  • Julia

Też miałam chęć zacytować wikipedię, ale nie ma sensu tego ciągnąć. Ok, hh było w bród, nikt nie słyszał "Na melanżu", a ja zionę malkontenctwem i populizmem. Życzę samych dobrych bibek i jak najmniej niezadowolonych imprezowiczów. Pozdro