Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Johnny West Uraner

http://grono.net/chat/#imprezy/show...

Nowy cykl imprez międzyuczelnianych, bazujących na starej dobrej tradycji – porządna impreza w czwartek!

Nietypowe promocje na unikalne drinki, konkursy dopasowywane do każdej uczelni oddzielnie, bazujące na frekwencji & gustach.

Cykl, karnawałowo, otwieramy już w ten czwartek – 28.I.2010

O muzykę na tych „szkolnych imprezach” zadba Johnny oraz zapraszani przez niego goście!

W następnych odsłonach będziemy łączyć uczelnię vs uczelnię prywatną, ale na razie jest to otwarcie!

Klub Metro – pociąg do muzyki!
    • Studencka Gorączka Czwartkowej Nocy

Git! 0

Kit! 0

• kowej

A co z Frankim?
  • emra

"A co z Frankim? " :(
  • Ezbet

wszyskie studenty to konfidenty
  • radq

wpadac nie zamulac, promocji duzo ! :)
  • Anonim

Dziwki
    Na
    Bogato
  • Johnny West Uraner

Kolejna odsłona czwartków!
    Tym razem zobaczymy jak da radę Uniwerek bawiąc się z WSAP-em!
    Pozdro555!
  • nikos

widać jakie uczelnie nie mają prawdziwej sesji:D
  • radq

wlasnie dokladnie odwrotnie
    tam sa takie kujony ze zaliczaja wsio w zerowkach i moge spokojnie teraz zachlac pale :)
  • Sarin

Ew. stosują się do starej sprawdzonej metody - uczyłeś się będzie 2, zachlałeś przed egzaminem - fartem będzie 3.
  • Johnny West Uraner

Jedziemy dalej ze studenckimi czwartkami, które to z imprezy na imprezę coraz bardziej przywracają wiarę w białostockiego studenta.
    Tym razem wesprze mnie za deckami Dany Boy!

Must be there!
  • Johnny West Uraner

Tym razem promocje mocniejsze, gdyż i okres się rozpoczyna 'cichszy'. Więc na samym początku trzeba mocniej!
    ZAPRASZAMY!!
    • Studencka Gorączka Czwartkowej Nocy - 18.II.2010

Git! 0

Kit! 0

• Johnny West Uraner

Kolejny czwartek @ [M]. Jak wszystko będzie dobrze to zagości u mnie Dj Tent!
    • Studencka Gorączka Czwartkowej Nocy - 25.II.2010

Git! 0

Kit! 0

• Johnny West Uraner

Dziś w graniu wpadnie wspomóc mnie Dudas. Szykować się na dobre uderzenie jeszcze lepszej muzyki! (niż moja :))
  • Johnny West Uraner

Ponieważ dziś jestem chory, szykuje sie male zamieszanie w dj's line up, ja bede ale nie tylko! Info na miejscu.
    W tym tygodniu, ponieważ to powrót imprez po żałobie. Studenci do 22-giej: wjazd free, potem 5 zł. Promocje barowe na miejscu!
| |

Fotki

Miejsca grona (12)