-
Johnny West Uraner
http://grono.net/chat/#imprezy/show...
Nowy cykl imprez międzyuczelnianych, bazujących na starej dobrej tradycji – porządna impreza w czwartek!
Nietypowe promocje na unikalne drinki, konkursy dopasowywane do każdej uczelni oddzielnie, bazujące na frekwencji & gustach.
Cykl, karnawałowo, otwieramy już w ten czwartek – 28.I.2010
O muzykę na tych „szkolnych imprezach” zadba Johnny oraz zapraszani przez niego goście!
W następnych odsłonach będziemy łączyć uczelnię vs uczelnię prywatną, ale na razie jest to otwarcie!
Klub Metro – pociąg do muzyki! -
-
emra
-
-
Ezbet
-
-
Anonim
-
Johnny West Uraner
Kolejna odsłona czwartków!
Tym razem zobaczymy jak da radę Uniwerek bawiąc się z WSAP-em!
Pozdro555! -
nikos
-
wlasnie dokladnie odwrotnie
tam sa takie kujony ze zaliczaja wsio w zerowkach i moge spokojnie teraz zachlac pale :) -
Sarin
Ew. stosują się do starej sprawdzonej metody - uczyłeś się będzie 2, zachlałeś przed egzaminem - fartem będzie 3. -
Johnny West Uraner
Jedziemy dalej ze studenckimi czwartkami, które to z imprezy na imprezę coraz bardziej przywracają wiarę w białostockiego studenta.
Tym razem wesprze mnie za deckami Dany Boy!
Must be there! -
Johnny West Uraner
Tym razem promocje mocniejsze, gdyż i okres się rozpoczyna 'cichszy'. Więc na samym początku trzeba mocniej!
ZAPRASZAMY!! -
Johnny West Uraner
Kolejny czwartek @ [M]. Jak wszystko będzie dobrze to zagości u mnie Dj Tent! -
-
Johnny West Uraner
Dziś w graniu wpadnie wspomóc mnie Dudas. Szykować się na dobre uderzenie jeszcze lepszej muzyki! (niż moja :)) -
Johnny West Uraner
Ponieważ dziś jestem chory, szykuje sie male zamieszanie w dj's line up, ja bede ale nie tylko! Info na miejscu.
W tym tygodniu, ponieważ to powrót imprez po żałobie. Studenci do 22-giej: wjazd free, potem 5 zł. Promocje barowe na miejscu!
Miejsca grona (12)
-
www.Garage-Land.tk Węglowa 10, Białystok
-
Kopiluwak Henryka Sienkiewicza, Białystok
-
Homebar Krakowska, Białystok
-
MM Białystok - Moje Miasto Białystok , Białystok
-
Pub Tunel Rynek Kościuszki, Białystok
- Dodaj miejsce