Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dominik!

W imieniu Niezależnego Zrzeszenia Studentów w Białymstoku chciałbym zaprosić Was na pierwszą, punkową edycję Shuffle Festivalu!

Shuffle Festival to cykliczne spotkania muzyczne zróżnicowane tematycznie. Serię comiesięcznych koncertów rozpoczniemy od dwudniowej edycji punkowej, na której zagrają: Apteka, GAGA/Zielone Żabki, The Lunatics, Obibox, Junk i inni. Koncerty odbędą się w Klubie Gwint przy ul. Zwierzynieckiej.

Koszt biletów: Jednodniowe: 20 zł, dwudniowe: 35 zł.

Więcej info na naszej stronie internetowej: http://www.shuffle-festival.pl

• jaca

lady gaga to ide!!11
  • Anonim

a za miesiunc hiphopy
  • marielle

apteka :(((((((((((((((((((((
  • SwojSKA

Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie. Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł.
  • Anonim

pacz bo jeszcze naziole wjazd zrobio xD chuj w nzs
  • polityka jakości

>Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie. Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł.

jak prawacki to wez kurwa zbojkotuj i wydaj broszurki
  • Anonim

i znowu zjebane gadki sie zaczynają o dupie maryni :D
  • fucktokill23

"Podstawowymi zasadami ideowymi NZS są:
    - chrześcijański system wartości,
    - niepodległe i suwerenne Państwo Polskie,
    - demokratyczny ład państwa,
    - gospodarka rynkowa."

ciekawe jak to sie ma do tego co spiewa apteka
    np. policja i wladza powietrze zasmradza :)
    gaga i zielone zabki to przeciez hare krishna jak chuj.
    nie czaje
  • jaca

cos sie dzieje w tym smutnym jak pizda miescie to najlepiej przyjebac sie do organizatora. najlepiej zeby odwolano ten koncert, nie?:)
  • fucktokill23

moze i sie przypierdalam co nie znaczy ze na koncert nie wpadne :) po prostu dziwi mnie takie podejscie do robienia koncertow.
  • szlomo

o kurfa Apteka! wpadam

widac NZS to wyluzowani chrzescijanie rokendrolowcy :D bardzo dobrze, dobry koncert
  • Anonim

je je je
    apteka !

a co do nzs - przestancie grzebac w statutach, wyluzujcie i skonczcie gadac o pierdolach
    moze byc dobry gig wiec po chuj ta cala gadka ze nzs prawackie itp itd
    mnie to osobiscie gowno obchodzi :)
  • Dominik!

>SwojSKA napisał
    >Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie.
    >Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł.

Czasy się zmieniają kolego. :)

Statuty statutami, idee ideami, a to co aktualni członkowie, zarządy itp. mają w głowach to zupełnie inna kwestia, uwierz mi. :)

Bilety już prawdopodobnie od jutra dostępne w sklepie Tango i klubie Gwint! :)
  • fucktokill23

po to ta gadka ze niektorzy sa swiadomi kogo wspieraja i sprawdzaja kto im oferuja kulturalna rozrywke.
    zdziwilo mnie po prostu ze org z takim statutem robi pankowy koncert. jezeli statut statutem a rzeczywistosc rzeczywistoscia to jak najbardziej wszystko ok i na koncert wpadam elo
  • Anonim

łał, Apteka :o
    trzeba chyba zrezygnować z imprezy w Famie :p
  • moJżESZ

wszystko juz widzialem oprocz apteki :(

interesowanie sie tym co dzieje sie wokol to element zycia refleksyjnego, bardzo zdrowo jest sie wiec dowiadywac sie i zastanawiac kto robi koncert. Na pewno lepiej niz meic wyjebane i brac z usmiechem ciastko nie baczac od kogo i skad ono jest. To jest b. dobry znak jesli NZS robi tkaie koncerty.
  • Anonim

fiu fiu czytam i sie nadziwic nie moge
    i rzekne ze bardzo mnie cieszy zaangazowanie w zdobywanie wiedzy kto co robi i dlaczego :)
    ale naprawde zostawmy juz ten temat :)

pozdrosy i do zobaczenia na koncercie :)
  • Siva d( ^_^ )b"~~~ :D Siva

Apteka no no ladnie ładnie!!
    Ale ja tam na Zielone Zabki/Ga Ga sie wybieram <love forever> i osobiscie znam wokaliste takze mmm :):) zajebiscie!!!
  • Dominik!

Bilety dostępne od dzisiaj w sklepie Tango i Gwincie. :)
  • 1
  • 2