- 1
- 2
-
Dominik!
W imieniu Niezależnego Zrzeszenia Studentów w Białymstoku chciałbym zaprosić Was na pierwszą, punkową edycję Shuffle Festivalu!
Shuffle Festival to cykliczne spotkania muzyczne zróżnicowane tematycznie. Serię comiesięcznych koncertów rozpoczniemy od dwudniowej edycji punkowej, na której zagrają: Apteka, GAGA/Zielone Żabki, The Lunatics, Obibox, Junk i inni. Koncerty odbędą się w Klubie Gwint przy ul. Zwierzynieckiej.
Koszt biletów: Jednodniowe: 20 zł, dwudniowe: 35 zł.
Więcej info na naszej stronie internetowej: http://www.shuffle-festival.pl
-
jaca
-
Anonim
-
marielle
-
-
SwojSKA
Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie. Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł. -
Anonim
-
polityka jakości
>Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie. Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł.
jak prawacki to wez kurwa zbojkotuj i wydaj broszurki -
Anonim
-
fucktokill23
"Podstawowymi zasadami ideowymi NZS są:
- chrześcijański system wartości,
- niepodległe i suwerenne Państwo Polskie,
- demokratyczny ład państwa,
- gospodarka rynkowa."
ciekawe jak to sie ma do tego co spiewa apteka
np. policja i wladza powietrze zasmradza :)
gaga i zielone zabki to przeciez hare krishna jak chuj.
nie czaje
-
jaca
cos sie dzieje w tym smutnym jak pizda miescie to najlepiej przyjebac sie do organizatora. najlepiej zeby odwolano ten koncert, nie?:) -
fucktokill23
moze i sie przypierdalam co nie znaczy ze na koncert nie wpadne :) po prostu dziwi mnie takie podejscie do robienia koncertow. -
szlomo
o kurfa Apteka! wpadam
widac NZS to wyluzowani chrzescijanie rokendrolowcy :D bardzo dobrze, dobry koncert -
Anonim
je je je
apteka !
a co do nzs - przestancie grzebac w statutach, wyluzujcie i skonczcie gadac o pierdolach
moze byc dobry gig wiec po chuj ta cala gadka ze nzs prawackie itp itd
mnie to osobiscie gowno obchodzi :) -
Dominik!
>SwojSKA napisał
>Ło prawacki NZS organizuje punkowy koncert, zagieło mnie.
>Żebym zjazdu w Warszawie nie miał to bym wpadł.
Czasy się zmieniają kolego. :)
Statuty statutami, idee ideami, a to co aktualni członkowie, zarządy itp. mają w głowach to zupełnie inna kwestia, uwierz mi. :)
Bilety już prawdopodobnie od jutra dostępne w sklepie Tango i klubie Gwint! :) -
fucktokill23
po to ta gadka ze niektorzy sa swiadomi kogo wspieraja i sprawdzaja kto im oferuja kulturalna rozrywke.
zdziwilo mnie po prostu ze org z takim statutem robi pankowy koncert. jezeli statut statutem a rzeczywistosc rzeczywistoscia to jak najbardziej wszystko ok i na koncert wpadam elo -
Anonim
-
moJżESZ
wszystko juz widzialem oprocz apteki :(
interesowanie sie tym co dzieje sie wokol to element zycia refleksyjnego, bardzo zdrowo jest sie wiec dowiadywac sie i zastanawiac kto robi koncert. Na pewno lepiej niz meic wyjebane i brac z usmiechem ciastko nie baczac od kogo i skad ono jest. To jest b. dobry znak jesli NZS robi tkaie koncerty. -
Anonim
fiu fiu czytam i sie nadziwic nie moge
i rzekne ze bardzo mnie cieszy zaangazowanie w zdobywanie wiedzy kto co robi i dlaczego :)
ale naprawde zostawmy juz ten temat :)
pozdrosy i do zobaczenia na koncercie :)
-
Siva d( ^_^ )b"~~~ :D Siva
Apteka no no ladnie ładnie!!
Ale ja tam na Zielone Zabki/Ga Ga sie wybieram <love forever> i osobiscie znam wokaliste takze mmm :):) zajebiscie!!! -
Dominik!
- 1
- 2