Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • jaca

ja tak mam ze szlugami, od kiedy rzucilem zajebiscie jest sobie tak zapalic, bo przeciez juz nie jestem uzalezniony i moge sobie zapalic z czystym sumieniem, wspolczuje uzal;eznionym ludziom zaciagajac sie za kazdym razem ze swiadomoscia, ze jestem wolny od nalogu.

co do tematu polecam ten artykul, czytajac go myslalem, ze jak skoncze to witek bedzie mi sline na oddziale wycieral ale na szcescie dalem rade, nie zawiesilem sie tylko baniak mi boli hehe no i rozkminilem donniego darko w oparciu o teorie fizyki kwantowej

http://sacharunaclinic.pl/index.php...

• moJżESZ

>Ezbet napisał
    >no ja nie wiem, ja to od dwóch lat codziennie sobie metke
    >wale i jakoś sie nie uzależniłem ani nic

metka jest dobra tylko nei walcie juz ruskiego bo teraz to same wyjebki, grek jest dobry, ale tylko Scan i Rezak bo reszta ma zanizone stezenia.
  • jaca

walisz zastrzyki w dupe jak miki rurka w zapasniku?
  • moJżESZ

Wrestlera jeszcze nie ogladalem, ale polecam iniekcje bo oral strasznie kaleczy watrobe.
  • jaca

bardzo ladny film
  • moJżESZ

bylem wreszcie dzis pierwszy raz :D. Ale tylko jako obserwator, mowili ze nie zamkna ich tlyko czesc produktow zniknie na jakis czas.
  • jaca

zadajesz sie z nieodpowiednim towarzystwem. teraz tylko zaprowadzili Cie do dopalaczy zebys obserwowal, mowili, ze to nic zlego a zanim sie obejrzysz skonczysz ze strzykawką wypełnioną marihuaną w żyle w rynsztoku w jakims ciemnym zaułku.
  • Padre

I będziesz pił heroinę i wąchał hasz.
  • J A

http://www.dopalamy.com/ Przeczytaj i zagłosuj czy denerwuje Cię ingerencja <i chęć kontroli> polskiego rządu we wszystko..

Pozdrawiam
  • szlomo

juz po fakcie, ale:

nr 1 byl smoke - 3g, pierdoloniecie jak mlotem w leb, 1,5h fazy, zero zmuly z rana. jara sie glownie z bonga, likwiduje mocny smak. ja wole jointy. cena byla normalna, w necie za 100zl

spice'y - najgorsze skutki po goldzie, do odjebania... daimond dawal rade, a najlepszy ze spice'ow to ARCTIC, czysta energia.

Dream spoko smaczek, spoko kopanie...

Geene szybko walil po godzinie znikal bez sladu...

Najgorsze gowno to Almost Spring... chujowe nieprzyjemne dzialanie

Szalwia dla kumatych...
  • moJżESZ

no to chyba njabardziej komptetentna osoba sie wypowiedziala :D, to chyba skusze sie na tego smoke'a bo w Krk jak dopalacze staly tak stoja.
  • szlomo

dobre dopalacze skonczyly sie z usunieciem pierwszego rzutu asortymentu. teraz to gowno. nie wiem nawet czy najnowszy Smoke ( next generation ) jest taki sam czy zjebany. zamowilem z neta za punkty i to chyba ostatni raz kiedy cos z doalaczy pobralem...

oczywiscie podzielam opinie ze to zmodyfikowane genetycznie gowno, ktore zmienia w niewiadomy sposob uklady w organizmie ludzkim. najlepsza maria i tak :D
  • Zwyrodnienie Muzgó

>szlomo napisał
    >dobre dopalacze skonczyly sie z usunieciem pierwszego rzutu
    >asortymentu. teraz to gowno. nie wiem nawet czy najnowszy
    >Smoke ( next generation ) jest taki sam czy zjebany.
    >zamowilem z neta za punkty i to chyba ostatni raz kiedy cos
    >z doalaczy pobralem...
    >
    >oczywiscie podzielam opinie ze to zmodyfikowane genetycznie
    >gowno, ktore zmienia w niewiadomy sposob uklady w organizmie
    >ludzkim. najlepsza maria i tak :D

nowy smoke to podobno nie to samo co wczesniej, z tego co wiem to grubo przymula
  • pawełek

dopalacze was wypalą
  • szlomo

nowy smoke dobry, bez porownania z mistrzuniem, dobrze daje rade. nie ma pierdolniecia w leb mlotem ale tez robi robote. na hypperreal'u rozne opinie ale przypuszczam ze ci ktorzy testowali spalili za duzo na raz i zle sie czuli.
  • mareczeczek

otworzyli właśnie nowy sklep na w pasażu na Rocha 10 lok. 101. Euforia sie nazywa; ) chcialem kupić smoka jak mowiles to mowili ze t. zw. gryzący. O co chodzi?
  • szlomo

wszystkie smoki ssa pale. nie kupuj, szybko tolerka rosnie.

rasta jak cos w smile shopie w centrum parku, albo bonzai(b.mocny).

jest tez calkiem nowy chyba, smart shop kolo ul.zamenhoffa. jak idziesz bialowny od sienkiewicza. stajesz na skrzyzowanku z zamenhoffa to na godzinie 2 masz ten sklepik. uliczka rownolegla do bialowny.
  • mareczeczek

raste tez proponowali i euforie bo mowia ze popularne bardzo. mi blizej na rocha 10 do tego sklepu wiec polecam tam jakby co w pasazu lok. 101
  • RC SHOP

Witam wszystkich w najbliższym czasie bedzie otwarty najtanszy sklep z odczynnikami chemicznymi.Bedziemy posiadac najbardziej potrzebne odczynniki do każdego laboratorium.Zapraszamy wszyskich chętnych na strone WWW.RC-SHOP.COM.PL oraz w razie pytan prosze o kontakt meilowy. kontakt@rc-shop.com.pl .Odpowiadamy na kazde pytanie.Prowadzimy również sprzedaż hurtową tak więc nie bój sie zapytac o wiekszy asortyment;)