Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Co mam sie rozpisywać...2 gitary z białego poczebne do grania szybkiego i energicznego street punka. Wymagania: gitara ELEKTRYCZNA(żeby było kurwa jasne:P), piec może być nieduży(15-20-30W)z tego względu, że próby będą sie odbywać w małym pomieszczonku(GARAŻ:D), a perka będzie umowna(werbel, hihat, stopka, ewentualnie jakiś crash:P)

teraz troszkę o wymaganym skillu:P
    Cza umieć szybko riffować, dość szybko grać palm muting, granie ze słuchu i proste improwizacje mile widziane. Zgłaszać się na gg 6728047 tel(najlepiej sms). 509314696
  • wujcio moozgo

ojej...
  • Blackstock

ojej...to ja się nie nadaję :(

haha... jeśli to kapeli street potrzebna jest znajomość tego wszystkiego...

hahahahahaha...

powodzenia..
  • Anonim

ojej ojej..neither do I
  • Anonim

ojej ojej... Neither Do I
  • Anonim

. street punk...hoho...agresywny ,dodajmy..(;
  • Anonim

>Blackstock napisał
    >ojej...to ja się nie nadaję :(
    >
    >haha... jeśli to kapeli street potrzebna jest znajomość
    >tego wszystkiego...
    >
    >hahahahahaha...
    >
    >powodzenia..

no ja tez odpadam po takiej klasyfikacji :D
  • Anonim

powala tez erudycja:
    ,,2 gitary z białego poczebne..'' ale to wszystko jak najbardziej miesci sie w konwencji((((:
  • Anonim

to ja tez odpadam ,bo mam tylko jedna gitare; ]
  • Anonim

ej dobra nie czepiajmy sie Ewci :P
  • Anonim

To bardziej brzmi jak ogłoszenie "szukam sprzętu samogrającego" :), ale nic. I jeszcze jedna rzecz, potrzebni są gitarzyści a wipisane sa gadżety potrzebne pałkerowi :)
  • uwolnić żubra

>Tori napisał
    >I jeszcze jedna rzecz,
    >potrzebni są gitarzyści a wipisane sa gadżety potrzebne
    >pałkerowi :)
    może to ma być gitarzysta wielofunkcyjny;)
    człowieku-orkiestro, gdzie jesteś?

• kaloRYFEK

tutaj :D
  • wariatlukas

ej mam w domu 3 gitary elektryczne , klasyka i akustyka z polamanym gryfem..hehe tzn ,ze sie nadaje ??

Spoko podoba mi sie pomysl .. dzialaj ewa dzialaj .. im wiecej punk-rocka w bialym tym lepiej

Moze jak juz cos zdzialasz to pokagańcujecie z nami na koncertach aa ??

Pozdro 600

"załóżmy kagańce naszym wszystkim politykom"

Ryfek dzialaj z tym koncertem ,zeby Spoza Feet Kaganiec wypalilo !! na ppożegnianie ..
  • Blackstock

Nie chwal się tym sprzętem :))))))))))))))0

Jakie pożegnanie????

I jak filmy??? :p
  • wariatlukas

nie chwale sie tylko odpowiadam na propozycje gry w kapeli a wymaganiem jest sprzet Right? + troche umiejetności czego mi brakuje wiec nadrabiam sprzetem hehe

Spoza już kończy swoją kariere rozchodza sie chlopaki ..a teraz jakis koncert sie szykuje i prosza nas czy z nimi zagramy .. wiec zagramy...Dla spoza wszystko...

Ale jak widac jedni odchodza nowi sie tworza "Tu dziewczyna kapele zaklada wiec nie zasmiecajmy jej tematu"
    Chociaz moze nasze gadanie przyciagnie zainteresowanyh :)))) i znajda sie gitarzyści...Moze my Blackstock z nia pogramy co ??

jakos w srode cos bedzie pod ratuszem z okazji Doliny rospudy.KSU powinni zaprosic z kawalkiem DZiwne drzewa hehe. Zbieraja kapele do zagrania juz podsylam ci numer swietego ze spoza na koma.Jak macie czas to dzialajcie.

a jesli chodzi o filmy to ja bym chyba szybciej ci plyte wypalil niz ja to wpakuje . W ten weekend idziemy do studni wiec tez nie ma czasu..
  • wariatlukas

wprowadzilem w blad z tym srodowym koncertem.JEdnak organizatorom nie udalo sie !!! nie odbedzie sie.

A mam pytanie do moderatora tego tematu:

Kapela ma jakas nazwe ?
    A jaki wokal bedziecie mieli Kobieta/Mężczyzna?
  • Anonim

ejj! nie ja wymyśliłam ten tekst tylko kumpel który sie na tym zna;p ja tu tylko śpiewam;D
  • Anonim

no dobra to jak nikogo nie znajdziecie z gitara to mozecie zglosic sie do mnie :P
  • wujcio moozgo

ewa po co ci to?
    zanim znajdziesz pelny sklad schudniesz od stresu z 10kilo. jak juz wszystkich bedziesz miala to sie okaze ze macie za slaby sprzet i trzeba szukac nowej kanciapy, na ktora albo nie bedziecie mieli kasy, albo bedzie jakas wybrakowana:D. Po kilku tygodniach dobrej passy odejdzie wasz perkusista, bo se nagle uswiadomi ze jego zyciowa pasja jest jazz. w poszukiwaniu nowego przesluchacie wszystkich w bialymstoku, ktorzy umieja trzymac w rekach paleczki, ale okaze sie ze wpadliscie z deszczu pod rynne, bo gitarzysta bedzie mial mature i poprosi o 2miesieczna przerwe. latem zagracie pare fajnych prob, ale pozniej wszyscy powyjezdzaja na wczasy i znowu przerwa w graniu. basista, ktory pojedzie na karaiby pozna sliczna latynoske i napisze ci smsa ze nie wraca i zebyscie radzili sobie bez niego. role basisty przejmie 2 gitarzysta inwestujac ciezko zarobione pieniadze w nowy sprzet. zagracie koncert na wospie, ale bedzie taki mroz ze gitarzysci nie beda w stanie utrzymac kostek w reku, a ty bedziesz spiewala 2 oktawy nizej. po tej klapie, wszyscy demokratycznie postanowia ze zespol przestaje istniec. ty sie zalamiesz, utyjesz 50kg i nie bedziesz wychodzic przez 5 lat z domu. terapeuta wyciagnie cie z depresji, ale wmowi ci ze musisz zabic Franka Drebina. Pojedziesz do USA i tam strzelajac ze snajperki kaliber 7,62mm niechcacy trafisz prosto w serce swiezo wybranego, pierwszego czarnego prezydenta stanow zjednoczonych. stanowisko to obejmie radykał, ktory wkrotce pokloci sie z putinem dzierżącym władze dyktatorska w rosji. szybki wyscig zbrojen zakonczy sie krotka, ale jakze znaczaca wymiana ognia nuklearnego. tarcze antyrakietowe powstrzymaja pociski lecace na USA, ale spadna one na Polske i inne kraje oscienne. Europa w zasadzie przestanie istniec, a wladze nad swiatem przejma Wszechnarodowe Stany Zjednoczone wprowadzajac nakaz sluchania techno!

warto?

dla kilku milych chwil na probie i paru przychylnych wpisow w ksiedze gosci oficjalnej strony zespolu?

chociaz wy punkrockowcy jestescie wyluzowani, wiec moze nie bedzie tak tragicznie...

nie zmienia to jednak faktu, ze zycie jest do dupy, a politycy kradną!:D