Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Świstak

proponuję w wątku umieszczać wszelkie oferty sprzedaży or chęci kupna czegoś.. czegokolwiek..

well..

SPRZEDAM GITARĘ AKUSTYCZNĄ firmy Tenson, stan bardzo dobry, kolor: brąz, przypalana
    cena-200 zł, dorzucę pasek, a co !
  • Ezbet

jak ktoś chce w tym roku startować w olimpiadzie historycznej w specjalizacji średniowiecze to mam troche lektur, jak coś PW

cd Frontside "Zmierz Bogów" - 20 zł

winyle:
    G-unit/ 50 cent "Poppin the thangs/If I Can't" 12" - 25 zeta
    50 cent "Just a lil bit"/ "Disco Inferno" 12" (winyl z Londynu) - 29 zeta
  • Anonim

kupie kolażówke 58 chyba najlepiej przy 186
  • Anonim

Uprząż wspinaczkowa firmy Lhotse. Rozmiar M, w doskonałym stanie. cena - 90 zł
  • Anonim

Sprzedam: Troszke podrecznikow do Prawa. po szczegoly priv czy cos. na rok drugi sa to podreczniki. :)
  • Come to Daddy

a ja sprzedam gite TRELLA SNIPER i piec LABOGA LR1 40W; ] pisac dzwonic tesknic
  • Anonim

Sprzedam: podręczniki do 1,2,3 klasy liceum, głownie do biologii,chemii i fizyki.
    Kupię: rower- holenderkę
  • Świstak

w uzupełnieniu ogłoszenia odn. gitary- załączam zdjęcia i polecam- brzmi świetnie :)
  • Anonim

kupię: rower.
    sprzedam: buty.
  • Anonim

zamiana wchodzi w grę?
  • don Witos Corleone

>Król blachar napisał
    >zamiana wchodzi w grę?

za ile?
  • Karma Tashi Dondrub

sprzedam swoja siostre, lat 16 info na PW lub na komoracza. Cu
  • Blackstock

>o_O napisał
    >sprzedam swoja siostre, lat 16 info na PW lub na komoracza.
    >Cu

Napewno ma ukończone 16 lat?? Bo poźniej zapuka prokurator do drzwi kupującego i będzie przykro :)

Aha, piersi już ma ukształtowane ?? :P
  • Anonim

jak u niej z higieną?
    żadnych chorób wenerycznych?
    jestem poważnie zainteresowany, aczkolwiek 16 to już trochę staruszkowata:/
  • Anonim

Sprzedam trampki Converse,klasyczne(czarne z białą gumą) rozm.37
    cena:120zł
  • zxcvb

Wprawdzie nie kupię, ale z chęcią przyjmę, za piękny uśmiech i uścisk ręki prezesa, strunę od basu (moze byc w liczbie mnogiej), rozmiaru 85. Jeżeli ktoś jest ciekawy po co mi to, to informuję, że potrzebna mi do gitary elektrycznej. :)
  • Anonim

sprzedam śliczne butki:

http://www.allegro.pl/item423815457...

http://www.allegro.pl/item423811219...

http://www.allegro.pl/item423807655...

Królu, Ty jako fetyszysta może się skusisz na buty jeszcze pachnące senoritą? :D
  • ..::Moi Artiste::..

Mam do sprzedania prezentację maturalną z j. polskiego, dzięki której dostałam się na filologię polską na UKSW w Warszawie (tytuł: "Różne wykorzystania motywu tańca na przykładzie literatury i innych form sztuki." tekst+prezentacja multimedialna). 80zł
    Ponadto sprzedam:
    -Vademecum maturalne OPERON 2006 39zł
    -Notatki, kserówki z fakultetów HISTORIA- cena zależna od ilości kartek (9gr za kartkę- tyle ile płaciłam sama za ksero;) ) + gratis arkusze maturalne w formacie pdf
    -Podręcznik do klasy I Liceum, technikum "Historia z pegazem. Ludzie i epoki" G. Szymanowski, M. Wilczyński, wyd. Znak dla szkoły 19zł
    -Podręcznik do klasy II Liceum, technikum "Historia z pegazem. Ludzie i epoki" B. Popiołek, wyd. Znak dla szkoły 19zł
    -Książkę "Wiedza o społeczeństwie, matura 2007, zakres podstawowy i rozszerzony. Testy dla maturzysty" wyd. OPERON 15zł
    -Notatki, kserówki z fakultetów i kursu przygotowującego do matury WOS- cena zależna od ilości kartek (9gr za kartkę- tyle ile płaciłam sama za ksero;) ) + gratis arkusze maturalne w formacie pdf
    -Książkę z ćwiczeniami, testami z serii matura z Nową Erą "Wiedza o społeczeństwie. Ćwiczenia zakres podstawowy i rozszerzony" wyd. Nowa Era 10zł

Istnieje możliwość zakupu pojedynczych książek, notatek. Zgadzam się na wysłanie przedmiotów za pośrednictwem poczty.
    Ceny są oczywiście do negocjacji, gdyż zależy mi na szybkim sprzedaniu materiałów z powodu wyprowadzki.
    Kontakt mailowy: ulusiaaa89@wp.pl lub poprzez gg:7475530 lub na prv.
    Nawet jeśli jeszcze nie jesteś zdecydowany zapisz moje dane kontaktowe, a istnieje możliwość zakupu w późniejszym terminie;) Ilość jest ograniczona (dotyczy notatek i książek, także spiesz się! :)
  • Come to Daddy

coś dla osób ekstremalnie jeżdżących na rowerze.
    sprzedam tylne koło
    24'
    obrecz sunrims single track
    szprychy dt swiss champion
    piasta joytech looseball 36 H
    sprzedaje razem z reduktorem 14 zębów
    pisac pisac
  • Ezbet

kupie książkę Troy'a Denning'a "Strony Bólu"
| |

Fotki

Miejsca grona (12)