Alternatywny Białystok [3934]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ano będą 27 sierpnia i z tego, co mi wiadomo to na pewno będzie In-Grid oraz Doda z Virgin; -) No, chyba, ze coś im wypadnie... Ale w programie mają być. Miejsce oczywiście przy centralu.
  • Arturo

http://www.spolem.bialystok.pl/wyni...

In-grid - full wypas; ) muzyka francuska i to jaka; ) będzie super :] jedyny minus ze darmowy i przychodzi kto chce - babcie z wnuczkami itd

Doda - zal, nieznosze jej

Analog i Ptaky ... ciekawe uzupełnienie, chetnie poslucham; ) do zobaczenia na koncercie; )
  • Anonim

Nie no, na Dodę w Białym czekałam z utęsknieniem... :->

Ludzie, za co? To miasto i tak jest pokrzywdzone, nie sprowadzajcie jeszcze jej! :-/
  • Anonim

>Ludzie, za co? To miasto i tak jest pokrzywdzone, nie
    >sprowadzajcie jeszcze jej! :-/

właśnie:/
  • Anonim

no co wy? fajnie :)
  • Anonim

a co ich troje nie chcialo przyjechac:P
  • Anonim

wy tepi jestescie czy jak? Przeciez to masowa impreza i masowe zepsoly. To jest strzal w dziesiatke. Kto wiecej osob scignie na impreze niz kapela ktora podobno jest najpopularniejsza w naszym kraju
  • kaloRYFEK

emptv; )
  • Anonim

;)
  • Anonim

my sie po prostu zalimy ze nam tutaj nie zrobia czego mniejszego ale z kims lepszym
  • CYRYL

doda nocuje u mnie:D
  • Anonim

>Wilq Superbohater napisał
    >wy tepi jestescie czy jak? Przeciez to masowa impreza i
    >masowe zepsoly. To jest strzal w dziesiatke. Kto wiecej osob
    >scignie na impreze niz kapela ktora podobno jest
    >najpopularniejsza w naszym kraju

No i własnie dlatego jak ktoś wyżej napisął będą emeryci, renciści i mniej więcej podstawówki (czyt. napalone blond nastolatki). Cóż rzec więcej. Cieszę się na in-grid :)
  • Anonim

a ja się cieszę, że zagrają Analog i Ptaky, świeża krew na polskim rynku; ] gdyby tylko mieli trochę lepsze teksty piosenek, to byłoby idealnie (chodzi mi zwłaszcza o drugi zespół); ]
  • wujcio moozgo

a co w nich swiezego?! wtórność jak 150!
  • Anonim

kaman. masowa impreza, więc masowe zespoły (no powiecmy, że analog i ptaky są trochę na drugim brzegu rzeki apropos tekstów piosenek) i masowa wtórność.
    moim skromnym zdaniem, nie należy debatować jakie zespoły powinny być na centraliach, żeby była alter-elo impreza. niech będą centralia, ale powinna być także impreza adresowana do koneserów (i przy okazji trochę masowa) coś jak zB. open air festival. będzie vilk syty i ovca cała.
  • Anonim

Ta, ale oczywiście wszystkich nie zadowolisz.
  • Anonim

ptaky sa fu i na dodatek niemili bardzo
  • Dża.

niemili ? O to nie wiem ale grają fajnie (ptaky) a Ich troje też miało w białym być (znowu) ^^
  • Anonim

W Białym? (o dżizas... dobrze, że nie są) Na pewno byli w Atlancie z tego, co widziałam na plakatach; ]
  • Anonim

Hm... Ciekawe co gorsze? Doda czy Ich Troje...
    Analog i Ptaky to chętnie. A In-Grid... Nie przepadam, ale jest miła :) A Doda podobno ma być na końcu więc można sobie pójść :P