-
Anonim
Ano będą 27 sierpnia i z tego, co mi wiadomo to na pewno będzie In-Grid oraz Doda z Virgin; -) No, chyba, ze coś im wypadnie... Ale w programie mają być. Miejsce oczywiście przy centralu. -
Arturo
http://www.spolem.bialystok.pl/wyni...
In-grid - full wypas; ) muzyka francuska i to jaka; ) będzie super :] jedyny minus ze darmowy i przychodzi kto chce - babcie z wnuczkami itd
Doda - zal, nieznosze jej
Analog i Ptaky ... ciekawe uzupełnienie, chetnie poslucham; ) do zobaczenia na koncercie; ) -
Anonim
Nie no, na Dodę w Białym czekałam z utęsknieniem... :->
Ludzie, za co? To miasto i tak jest pokrzywdzone, nie sprowadzajcie jeszcze jej! :-/ -
Anonim
>Ludzie, za co? To miasto i tak jest pokrzywdzone, nie
>sprowadzajcie jeszcze jej! :-/
właśnie:/ -
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
wy tepi jestescie czy jak? Przeciez to masowa impreza i masowe zepsoly. To jest strzal w dziesiatke. Kto wiecej osob scignie na impreze niz kapela ktora podobno jest najpopularniejsza w naszym kraju -
kaloRYFEK
-
Anonim
-
Anonim
my sie po prostu zalimy ze nam tutaj nie zrobia czego mniejszego ale z kims lepszym -
CYRYL
-
Anonim
>Wilq Superbohater napisał
>wy tepi jestescie czy jak? Przeciez to masowa impreza i
>masowe zepsoly. To jest strzal w dziesiatke. Kto wiecej osob
>scignie na impreze niz kapela ktora podobno jest
>najpopularniejsza w naszym kraju
No i własnie dlatego jak ktoś wyżej napisął będą emeryci, renciści i mniej więcej podstawówki (czyt. napalone blond nastolatki). Cóż rzec więcej. Cieszę się na in-grid :) -
Anonim
a ja się cieszę, że zagrają Analog i Ptaky, świeża krew na polskim rynku; ] gdyby tylko mieli trochę lepsze teksty piosenek, to byłoby idealnie (chodzi mi zwłaszcza o drugi zespół); ] -
wujcio moozgo
-
Anonim
kaman. masowa impreza, więc masowe zespoły (no powiecmy, że analog i ptaky są trochę na drugim brzegu rzeki apropos tekstów piosenek) i masowa wtórność.
moim skromnym zdaniem, nie należy debatować jakie zespoły powinny być na centraliach, żeby była alter-elo impreza. niech będą centralia, ale powinna być także impreza adresowana do koneserów (i przy okazji trochę masowa) coś jak zB. open air festival. będzie vilk syty i ovca cała. -
Anonim
-
Anonim
-
Dża.
niemili ? O to nie wiem ale grają fajnie (ptaky) a Ich troje też miało w białym być (znowu) ^^ -
Anonim
W Białym? (o dżizas... dobrze, że nie są) Na pewno byli w Atlancie z tego, co widziałam na plakatach; ] -
Anonim
Hm... Ciekawe co gorsze? Doda czy Ich Troje...
Analog i Ptaky to chętnie. A In-Grid... Nie przepadam, ale jest miła :) A Doda podobno ma być na końcu więc można sobie pójść :P