- 1
- 2
-
Ansłer Dżunjor
Jaka jest wasza ulubiona akcja Allena ? Osobiście ja najbardziej się jaram tym jak pojechał on Tyrona Lue w dogrywce pierwszego meczu z Lamersami w 2001 :D Pokazał temu chińskiemu murzynowi kto rządzi :P Pokój! -
MiKE aka NYCs FINEST!
hehe, akcji Allena ulubionych mam mnostwo. Wole jednak mowic o jego najlepszych meczach.
akcje:
- 1 on 1 przeciwko MJ'owi i kapitalny crossover
- 2 mecz PO 2001 przeciwko Raps i niesamowity layup z faulem pod koniec spotkania
- oczywiscie przejscie nad Tyronnem Lue w czasie Finalow 2001
- putback nad Cambym i Geigerem, sezon 1997/1998
- game-winning buzzer beater przeciwko Pacers z listopada 2004
mecze:
- career-high 60pts vs Orlando
- finals 2001, game 1
game 2, 5 i 7 przeciwko Raps w PO2001
- game 1, po 2003, vs Hornets
- wszystkie +50pts (czyli dokladnie 14)
- all star 2001
wszstkie te mecze ogladalem chyba po 100 razy :)
-
Ansłer Dżunjor
hehe...o tej przeciwko MJ' owi nie wspominałem bo to oczywiste :P A co do innych akcji masz racje ze jest wiele.Te które wskazałeś tez są kozackie jednak ta z Lue mi sie wbiła w pamięć strasznie :P A co do meczy to 60 pkt przeciwko Orlando, 38 pkt i 16 as w wygranym w tym sezonie po dogrywce meczu z Miami pod koniec sezonu, całe PO 2001 ( cały sezon - MVP w koncu :P ), mecze w debiutanckim sezonie +40 pkt. i pobicie rekordu, all stary oczywiście 2001 i 2005,cały obecny sezon(dla mnie najlepszy w jego karierze ale oczywiście bez szans na MVP z wiadomych powodów:( ) i jeszcze wiele innych meczy o których zapomniałem :P .On ma ich za dużo żeby tak wymienić wszystkie. Many Questions-One Answer :D Peace ! -
aitor
Ludzie tego jest tyle, ze wybrac sie nie da...Jego każda akcja jest zajebista...No ale oczywiscie z Tyronem Lue i tez jedna akcja przeciwko Lakersom tylko nie wiem kim on tam motal wiem, że na koniec rzucil z przed Shaqa...no i oczywiscie alleyup przeciwko Pistons z podania Larrego Hughes... -
-
Malczers
-
.
zapewne wszyscy znaja akcje kiedy młody IA dwoma prostynmi zwodami pokonał znajdującegi sie w szczytowej formie jordana. po tym meczu stałem się w ielkim fanem " the answer"
-
mrówka
hehehe akcji specjalnej to nie mam ulubionej ale jak mowa o akcjach to <nie pamiętam jak sie skończyła> ale mam przed oczami scene jak próbuje obejść Shaq'a i wygląda przy nim jak krasnal hehehe -
człowiek dziewczynka
Akcja z Lue jest zajebista !!!! Mi osobiście podoba sie prawie kazda akcja Iversona ale najbardizej lubie te z kapitalnymi croosoverami !!! Pamietacie może taką akcję jeszcze jak Allen był rookie : puszcza piłkę pomiędzy nogami zawodnika Orlando a potem podaje zajebiście do Colemana który kończy ładując z góry . KLASAAAA!!! -
Anonim
Mike prawda; ]
1on1 z MJ kapitalny crossover
chyba jeden z najlepszych :D
~~~~PEACE~~~~ -
Anonim
Mnie najbardziej podobają się akcje gdzie głowną rolę odgrywa duecik A.I. (Allen Iverson & Andre Iguadela)... ściągnąłem ze stronki Iversona (mam w ulubionych) Mixtapy jego i Iguadeli. Naprawde wymiatają. Ośmiele się nawet porównć ich do słynnego duetu Lakers'ów Bryant i O'neil :P
O.K. możecie mnie teraz jechać... -
Anonim
A mnie sie najbardziej podobalo jak przechodzilem obok niego na lotnisku , w ciezkim szoku bylem... oczywiscie to nie byla wuwua. -
==> Povik <==
ja mam swoją mianowicie przeciwko o'nealowi z heat.wtedy jeszce grał w lakers. niech ma za swoje -
Anonim
Alley w meczu gwiazd ie wpamietam ktory rok lapie w powietrzu w lewa reka przezuca sobie do prawej i trafia; ] -
Anonim
Zdecydowanie akcja w Toronto gdy z powietrza dobija rzut E.Snow'a pakujac pilke jedna reka i wieszajac sie na obreczy (komentator: A.Iverson. Are You kidding me? That's a PoinGuard...) miazga:)
No i oczywiscie upokorzenie Tyrona Lue - pokazal mu gdzie jest jego miejsce - na kolana!
+ ta akcja o z postu powyzej:)
Pozdro dla fanow AI -
Hustle
-
PuTeK x)
Allen Iverson jest swietny i wszystkie jego akcje uwazam za genialne :)) czyli wszystkie mi sie bardzo podobaja... -
Anonim
-
PuTeK x)
-
Anonim
-
MiKE aka NYCs FINEST!
a od kiedy Dwyane gra w Sixers? lol
moim drugim jest Andre, 40inchy wyskoku robi swoje. Potem Kyle, wreszcie chlopak zaczal cos grac poza obwodem. CWebb to juz jednak przeszlosc, a szkoda, bo gdyby byl 5 lat mlodszy mielisbysmy z niego pozytek. teraz bierze tylko ponad 20mln i skacze na jednym kolanie.
- 1
- 2