-
olimpico
Witam,
Przydzielono mi ten akademik (pokój 436). Chciałbym się dowiedzieć więcej na temat swojego pokoju. Ilu osobowy on jest? Czy jest po remoncie? ogólnie plz o wiecej info na jego temat i akademika :P Jak wyglada życie w nim? -
Sławuch
3, tragedia, śmierdzi ...
Życie jak w Madrycie, kup od razu ze 4 skrzynki bro i jakieś profilaktyki, tylko dobre -
Anonim
Sławuch widzę jak zwykle ostro dajesz radę :)
a z resztą to szczera prawda -
olimpico
-
-
Piotrek
ja pokój 277 -tylko nie piszcie tak optymistycznie jak koledze wyżej :DPozdrawiam i z góry dzięki -
Maciek
a 478 ilu jest ososbowy i w jakim jest stanie pokój??/ a jak cale piętro ??? dzieki
-
braja
Ludzie, co Wy się tak boicie? Pójdziecie, zobaczycie, jak Wam się nie spodoba to zmienicie. Trochę dystansu trzeba mieć i do warunków;] ja miałem i wytrwałem. A 4 piętro ma swoje uroki, przekonacie się po pierwszym miesiącu. -
Gąsior
Taa chyba najwiekszym urokiem 4 pietra jest administracja i ta najmilsza dla wszytskich stara panna:) -
olimpico
>Gąsior napisał
>ta najmilsza dla wszytskich stara panna:)
Jaka stara panna?
mówisz ze jest najmilsza poważnie czy z nutką ironii :P
-
Anonim
a powiedzcie cos o pokoju 405:) Bo nie wystepuje nawet w spisie telefonow...ilu osobowy? Ktore pietro? -
Anonim
chłopaki raczycie wyluzować
*czwarte piętro ma NAPRAWDĘ swoje uroki (sam mieszkam na IV);
*405 ma nr telefonu ale na skutek jakiegoś błędu nie został on wcześniej
zamieszczony;
*pozdrowienia dla całej ekipy piętra IV;
-
Sławuch
no to po kolei:
277 - 2-os, ciasno jak w dupie, chujowy filar skośny przez ścianę, w lato śmierdzi z dachu nad salą gimnastyczną resztkami pizzy, zgniłymi liśćmi, wylanym browarem, itp., bardzo kiepska wentylacja, jeden z gorszych widoków, ogólnie chujnia
405 - 3-os, w dobrym stanie, stare meble, jeden z ładniejszych widoków z akademika, dobra wentylacja, spokojne sąsiedztwo; )
478 - 2-os, ale ma wymiary prawie trójki :D, looz blues, ładnie ściany pierdzielnięte na zielono, mało karaluchów (ale są), widoczek ładny, w lato gorąco bo od południa ale do zniesienia
Jakieś inne pytania?
Jak coś to oprowadzę, pokażę, doradzę... -
Zmanierowana Dama
hehe:P jak milutko;D hehe:D
i juz wszystko wiecie:D
a ja doradze ze na insekty najlepiej miec krolika:D -
Anonim
-
Zmanierowana Dama
-
Anonim
sławuch napisz mi tylko czy 469 to 2czy trojka:) warunkow jestem sie w stanie domyslic:) Pozdro:) -
braja
405 ma bardzo dobre sąsiedztwo, szczególnie to w 403;]
W poprzednim roku były 3 oddzielne łóżka, więc jak teraz też taki stan będziecie mieli, to się w miarę szybko postarajcie o piętrowe, bo może Wam być trochę ciasno. -
ADEK
przyjedzicie, zobaczycie :)
gdy ja pierwszy raz tam wchodzilem nie wierzylem ze mozna tu wytrzymac. Kazdy pokoj ma swoje wady zalety :P -
Casperro
hej, tez mam pytanko... Ja i dwóch moich kumpli z LO wylądowaliśmy w Alcatraz (fajnie to zabrzmiało, hehe), ale każdy na innym piętrze. Czy będą jakieś problemy gdybyśmy chcieli znaleźć sie w jednym pokoju?????? -
kaczorek