Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SPiL

No tak..... wpisujcie na jakich koncertach Akuratu byliście i jak je wspominacie. bo widze, że na naszym gronie gada sie ptylko o PRP i PRl a inne koncerty??

Ja na przyklad bardzo dobrze wspominam koncert (wawa w stodole) kiedy to akurat supportował dezertera...
  • Adept

nie pomyślałeś o tym żeby zanim zaczniesz nowy temat sprawdzić czy już taki istnieje??

http://nowe.grono.net/user/topic-sh...

nawet identycznie go nazwałeś!!!

co za leń :P
  • Adept

szkoda że nie pomyslałemś, żeby sprawdzić wcześniej czy taki temat już przypadkiem nie istnieje. A istnieje i to o identycznej nazwie jak ten twój.

lenistwo, lenistwo, lenistwo :P
  • Adept

szkoda że nie pomyslałemś, żeby sprawdzić wcześniej czy taki temat już przypadkiem nie istnieje. A istnieje i to o identycznej nazwie jak ten twój.

lenistwo, lenistwo, lenistwo :P
  • SPiL

oj czepisz sie:) ale to tylko temat jest taki sam, a treść, i to o co mi chodziło jest zupełnie inna :P (chyba :D)
  • Adept

no z tego co ja widze to jest identyczna
  • Anonim

Byłam na 3 koncertach Akuratów: PRl Łódź, PRl Wrocław, Fantasmagorie Łódź. Teraz przy okazji PRl 2006 w Łodzi będę po raz czwarty, a może i więcej nawet =o)
  • Most awesome Noun in the world

ja byłem też na 3... Raz w moim miasteczku w ramach majówki (to wtedy poznałem akuratów) i szczerze mówiąc wciąż nie wiem jak się tam znaleźli :P, w zielonej górze, kiedy to jeszcze funkcjonował klub "u ojca". No i trzeci raz w gdańsku... Ale właściwie to nie zaliczyłbym tego jako stricte koncert, jednak właśnie tamto wydarzenie wspominam najlepiej :).
    No a teraz czekam na punky reggae... Miesiąc :>
  • jagata.

ja jeszcze nie bylam. . .
    ale bede 19marca;pp

i juz sie doczekac nie moge!!
  • Anonim

ja bylam w bialym 4.12, w gwincie i bylo bosko;)
    a 3.03 znowóż:)
  • Gosha

Czy ktoś przypadkiem nie wie czegoś na temat koncertu Akuratu na Juwenaliach w Białymstoku?? Konkretnie gdzie będzie koncert i ile kosztuje jak sie nie jest studentem :P

Z góry thx :)))
    Pozdro.
  • Mały idiota.

A ja byłam sobie na jednym 3 grudnia zeszłego roku w moim małym miasteczku. Bosko było, powiedzieć można.
  • Anonim

ja bylam na dwóch;))

oba w białymstoku;))

ostatnio prlive, i kiedys kiedys juz nie pamietam daty, ale na obu bylo bosko;)))
  • honka

ja bylam na jednym w kielcach.

a teraz beda pewnie na woodstocku grali.achh... nie mohe sie doczekac tego kocertu:D:D:D
  • honka

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

nieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

przed chwilka bylam na stronce akuratow i co...i nic. ani slowa o woodstocku. matko ja bylam swiecie przekonana ze tam zagraja. nomanie sie pociacham:(:(:(:( 29 graja gdzies w czechach czy na slowacji(jakos tak). moze beda grali 28???blagam powidzcie ze tak , bo normalnie ryczej bede. poprawka juz rycze....(hlip hlip...). niech mnie ktos przytuli :( :( :( :( :( :(
  • Anonim

zajrzałam sobie na stronkę Akuratów i patrze a tu nowe koncerty! 18 listopada grają w Poznaniu! Już się doczekać nie mogę...;)))
    myślę, że każdemu się uśmiech na twarzy pojawi i wejdzie na dział koncerty, bo zaplanowane są aż do grudnia :D
  • czmielo

w najblizszy piatek ( 25.08 ) Akuraci zagraja w Chełmie k. Lublina... wjazd free :)
  • Anonim

a bialegostoku.. ni ma..
  • czmielo

moji znajomi z bialegostoku wbijaja sie do Chełma :)
  • Anna

nie podoba mi się to: na stronie akurat jest piękna lista koncertów na najbliższe kilka miesięcy. i białegostoku tam niestety nie ma :(.