Akrobatyka Sportowa [3486]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sandra

Cześć :) Chciałabym się dowiedzieć w jakim wieku najlepiej zacząć trenować akrobatykę?
  • Kadłubek

74 powinno pasowac.
  • Sandra

Ta.. Bardzo zabawne.. Pytam na serio.
  • Kadłubek

a ja Ci mowie zebys przejrzała grono...
  • Sandra

Dzięki, przejrzałam już mniej więcej wiem co i jak.
  • Sandra

A czy gdzieś w okolicach Poznania, Ostrowa lub Kalisza znajdzie sie coś lub ktoś do treningów? Tzn. ja mieszkam około 70 km. od Poznania, więc w sumie wszędzie bym musiała dojeżdzac, bo u nas nie ma szansy na kogoś od akrobacji.
  • Suszin

na AWFie popytaj bo tam jest sekcja.
  • Nuśka

Wie ktoś moze gdzie przyjmują osoby w wieku 17 lat? I czy w ogóle przyjmują? Wszędzie gdzie szukalam są zaj. tylko dla malych dzieci..
  • Kadłubek

jesli nie mialas w przeszlosci kontaktu z akrobatyką to będzie niemozliwe lub bardzo cięzkie zeby cos znaleźć (jestem za ta pierwszą opcją) jesli trenowalas dluzszy czas np w innym miescie to kwestia dogadania.podkreślam słowo dłuższy!

chyba ze nie zalezy Ci na trenowaniu zawodowym to treningi rekreacyjne są dostepne dla wszystkich
  • Suszin

co racja to racja rekreacja dostepna jest dla ludzkosci :)
    a szukalas wszedzie poza Warszawa?
  • Kadłubek

Sushiii!!!!!
  • Nuśka

Po co mam szukać poza Warszawą? Pytałam o miejsca w Wawie. Wiem, ze akrobatyczką nie zostanę ale chciałabym sie czegoś nauczyć. i nie trzena zaraz pisać, ze to nie do osiągnięcia.
  • Suszin

nie wiem czy jestes z Warszawy czy nie wiec pytam, a do tego zdziwilo mnie ze wszedzie szukalas klubów akrobatyczków i nie moglas nic znalezc.. bo gdzie jak gdzie ale w Warszawie jest sporo miejsc zeby pocwiczyc akrobatyke rekreacyjnie.
  • Nuśka

Po prostu chciałam sie na gronie zapytać, moze ktoś ma sprawdzone.
  • Suszin

posty nie maja nawet tygodnia jeszcze wiec wydaje mi sie ze info jaknajbardziej aktualne :)
| |

Akrobatyka sportowa - dyscyplina sportowa, która polega na wykonywaniu układów ćwiczeń gimnasty...

Fotki

Miejsca grona (0)