Akrobatyka Sportowa [3486]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ^Bolo^

Witam,
    ruszamy z zajęciami akrobatyki dla snowboardzistów. Zamierzamy utworzyć elitarną grupę 10 osób chcących rozwijać swoje umiejętności freestyle`owe. Pogram zajęć będzie w 100 % dopasowany pod jazdę i ewolucje na desce. Wszystko będzie się odbywać na profesjonalnej sali gimnastycznej pod okiem trenera i przy użyciu sprzętu asekuracyjnego.

-Do dyspozycji bouncing board (specjalna deska do skoków na trampolinie)
    -Miejsce - Warszawa Ursus, Klub RKS Akrobad
    -Zaczynamy od początku listopada.

Uwaga ! Liczba miejsc ograniczona, więc kto pierwszy ten lepszy :)

Chętnych proszę o kontakt na nr 512-30-20-55, lub wiadomościami na priv.
  • ^Bolo^

Uwaga ! Została uruchomiona lista rezerwowa, ostatnia szansa żeby wskoczyć na zajęcia. Śpieszcie się !
  • lukassus

>^Bolo^ napisał
    >Uwaga ! Została uruchomiona lista rezerwowa, ostatnia
    >szansa żeby wskoczyć na zajęcia. Śpieszcie się !

Dla tych, co się nie załapali, jest alternatywa: AcroSchool - szkoła sportów ekstremalnych

Warszawa, ul. Obrońców Tobruku 40

do dyspozycji batuty wyczynowe (trampoliny), ląże (asekuracja przy treningu ewolucji w powietrzu), materace zeskokowe, możliwość skakania w deskach na trampolinach, ścieżka gimnastyczna, Powerisery i wiele innych gadżetów

szczegółowe info na http://www.AcroSchool.pl

plakat AcroSchool: http://img240.imageshack.us/img240/... (1MB)
    • AcroSchool - szkoła sportów ekstremalnych

Git! 1

Kit! 0

• ^Bolo^

Macie niezłą ofertę, z chęcią sam bym was odwiedził ale ta cena jest kosmiczna.
  • Anonim

Cena kosmos przy ofercie rodem z NASA, ale chyba wole za te same pieniądze przyjść na 4x1,5h na niewiele gorzej wyposażona salę na Ursusie, ten cały cudowny sprzęt nie będzie skakał za mnie, prawda? xD

Pewnie wszyscy którzy tam ćwiczą podjeżdżają pod sale nowym Betami albo Lexusami...?

Bolek kiedy ruszacie? W środę chyba wpadnę na 18, planujesz się pokazać?

• ^Bolo^

> ten cały cudowny sprzęt nie
    >będzie skakał za mnie, prawda? xD

Coś w tym jest :] nawet bardo dużo :]
    Przyjdę w przyszłym tyg ale nie wiem czy w środę bo mam zajęcia do 19 do tego dużo pracuję. Żałuję że nie mogę z wami przychodzić jak kiedyś na każdy trening :(
  • ^Bolo^

Tak prezentują się nasze zajęcia, kolejne zapisy dopiero na styczeń
    http://www.youtube.com/watch?v=bIcY...
  • Kadłubek

Niezle niezle,szkoda ze dzis nie nagrywało się bo zajęcia były całkiem spoko!
  • ^Bolo^

Wpadaj do nas częściej :]
  • ^Bolo^

Już od tego tygodnia startują zajęcia z akrobatyki dla snowboardzistów, szerzcie dobrą nowinę i zapraszam na treningi. Pierwsze zajęcia środa 8 września godz. 19 sala w Ursusie, uwaga mamy nową planszę i ścieżkę gorąco zapraszam wszystkich chętnych.
| |

Akrobatyka sportowa - dyscyplina sportowa, która polega na wykonywaniu układów ćwiczeń gimnasty...

Fotki

Miejsca grona (0)