Akademiki SGGW [2672]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ralzir

Przegapilem składanie wnioskow o akademik na rok przyszly. Tak sie składa ze, jesli wszystko dobrze pojdzie, kończe licencjat i zaczynam od przyszlego semestru magisterke.

Pytanie:
    Czy jeszcze jest szansa na miejsce w akademiku? Czy może juz po ptakach, witaj moście siekierkowki.
  • marszo

W październiku, będziesz miał jakieś szanse, póki co to chyba nic nie załatwisz
  • Ralzir

marnie; /
  • marszo

Po prostu na początku października musisz sobie "wychodzić" miejsce w akademiku. Musisz być męczy bułą :)
  • Agnieszka.

Jeżeli ktoś składał podanie o akademik i dostał miejsce, ale rozmyślił się/ znalazł mieszkanie czy cos innego i nie będzie mieszkał w akademiku to proszę o kontakt na grono.
    Dogadamy się jakoś :)
  • Czarek

Hej. Też nie dostałem akademika i osoby, które dostały akademik a rozmyśliły się co do mieszkania w nim proszę zgłoszcie się do mnie też się chętnie dogadam :) Piszcie na priv.
  • wojtek

zawsze mozna zlozyc papiery na pierwszy rok i dostac akademik z puli dla studentow pierwszego roku
  • Ralzir

to ja w takim razie tez szukam osoby co pozyskala miejsce a nie chce w nim mieszkac :D
  • Aisha

Jak nie złożyło się wniosku trzeba czekać, w pierwszych dniach października jest dodatkowa rekrutacja do akademików, jednak jest to niewiele miejsc. W tym roku, może być o wiele trudniej, gdyż Hilton został wyłączony, będzie w końcu remontowany, spowodowało to, że lista osób rezerwowych, które w pierwszej kolejności potem dostają miejsca, sięga chyba ponad 200, a do teo nie zostali jeszcze włączeni pierwszaki, jednak życzę powodzenia.
  • Anonim

Na liście rezerwowych jest 500 osób, nie 200:]
  • Ralzir

no to sobie pomieszkałem
  • TRUSKAWA

UWAGA!!! OSOBY KTORE ZALOGOWAŁY SIĘ DO LIMBY DO POKOI 213A ORAZ 214B PROSZONE SA O PILNY KONTAKT POD NUMEREM TELEFONU: 500879118 LUB 507 568 537
  • Maciek

hie hie. ja też....;/
  • Monika

Proszę o kontakt na priv dziewczynę , która zarezerwowała pokój 414B w Limbie.
  • JAGNA

szukam osób z 118 :)
  • JAGNA

LIMBA
  • JAGNA

Piszcie :P
  • KARINA

A kto jest w 105B? (i w 105A przy okazji też?)
  • TRUSKAWA

UWAGA!!!
    OSOBY KTÓRE ZAŁOGOWAŁY SIĘ DO POKOJU 217B PROSZONE SĄ O PILNY KONTAKT POD NUMEREM TELEFONU:
    500 879 118 LUB 507 568 537
  • st.anger

Nienawidzę tego systemu :/
| |

Witamy na gronie AKADEMIKI SGGW. Jest to forum dla wszystkich, którzy mieszkają, mieszkali lub p...

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (6)