-
Anonim
Witam!
Mam nadzieję, że zagląda tu ktoś z akademika oczywiście z AP w Siedlcach!
Co tu więcej mówić... jak coś to piszcie! :D -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
To skrzydło już zlikwidowali... teraz tam znajduje się Dziekanat Wydziału Nauk Humanistycznych -
Anonim
Oj cos nie na czasie jestem!
A gdzie reszta ludzi z akademika?
Pewnie nie należą do grona. -
Anonim
To skrzydło zlikwidowali dosyć niedawno, bo jakoś w połowie stycznia.
A tak wogóle chyba mało osób z AP należy do grona, a tym bardziej z akademika... niestety... :( -
Merlin
-
Anonim
-
..::Dz10bu::..
DS1?
Byłem tam na paru NAPRAWDE DZIKICH imprezkach. Było pozytywnie.
2 lata zamieszkiwałem DS4.
Tam to dopiero dzicz. -
♪ Emi TheBest ; o)
Chyba nie w tym roku; ( Ja w tym roku tam mieszkalam i bylo niezwykle spokojnie, cóż starzy sięwyprowadzili, a młodzi są za porządni; o) -
♪ Emi TheBest ; o)
A tak na marginesie w przyszlym roku bede chciala tylko w pażdzierniku mieszkać w DS4, a od listopada na stancję bym chciała się przeprowadzić; o) Jestem fajna i wogle; o) może jest ktoś kto poszukałby mieszkanka i zamieszkał ze mną; o) -
Anonim
-
Grono.Net
a jak ktoś jest na zaocznych to może sie na weekend zatrzymać w akademiku :> ?? -
♪ Emi TheBest ; o)
-
Grono.Net
-
Anonim
-
♪ Emi TheBest ; o)
Z DS4, ale chyba we wszystkich jest tak samo. Jak chcesz na legalu miec swoje wyrko, recznik, mydelko, szamponik (ciut nie jak w hotelu) to kosztuje 35zl, a jak u znajomych, za zgodą wspolmieszkancow 15 zł. Dlatego najczesciej pomijamy te wszystkie procedury i zapraszamy ludzikow na waletowanie; o) A za te formalne pieniazki pije sie piffffeczko; o) -
Grono.Net
Natalko to ja może u Ciebie zamieszkam :pp <lol2> i piffko baaardzo loobiem <hehe> -
♪ Emi TheBest ; o)
Nie ma sprawy, zawsze skombinowalby sie jakis materacyk; ) piweczko też :o)