-
Ma|2tysiek
-
...:::d&g:::...
No raczej:) Tylko Ty takas bystraś że ogarniasz to piekielne pudło:) Żart of coooooooooooz. Pozdro dla filololo poloskich:) -
Ma|2tysiek
filolo polo słuchajONco disco polo ... pozdrawia KaOwca jednego, ale niezmiernie ... fajnego :)
mehehhee -
zmorâ
bylem filololologirm polskim przez jakis dwa dni, ale pozniej wybralem informatyke :) nawet na roku z Martyśką byłem :D pamietasz mnie ? :] -
-
Ma|2tysiek
-
zmorâ
yep , to ja; ] jednak czasem zaluje ze na tej filologi nie zostalem, fajne towarzycho (samo kobiety:D) a pozatym informatyka nędzna jest.
pozdro. -
Ma|2tysiek
a ja z filolo chcę uciekać jak najdalej :)
mehehhee ... wracaj do Nas :)
masz indeks? to Ci dziekan Martyśka zaliczy semestry ... w sensie wpisy porobi :] -
zmorâ
hyhy z informy mozesz mi porobic wpisy :P tylko tak zebym sie na stypendium zalapal; ] ale nie gadaj ze na filo jest tak zle, slyszalem można bąki zbijać i zaliczać; ] -
Ma|2tysiek
to nie wiem od kogo to słyszałeś ...
no way panie Krzysztofie ... no way :]
zooFILO nie takie złe :D
ale FILOlogia P. makasra :) -
Czołgu
Heh...No nie tak do końca z dala,no...napewno NIE WSZYSCY,np.JA jestem uzależniony od kompa i jestem na III FP;) No i co Ty na to królewno?; )) -
Ma|2tysiek
ej ale ja córka Księcia a nie króla :P
pomachasz mi kiedys?
PROOOOSZĘ :D -
Czołgu
A czym ja mam Ci pomachać i jak? MłehehehehH, no OK... Niech będzie Xiężniczko! Chociaż królewna brzmi lepiej i już! Pozatym królewna ma więcej do powiedzenia od księżniczki :D:D -
Ma|2tysiek
mehehehe .. dla mnie to i Rysiem machać możesz :P
KSIEŻNICZKOM jam i basta ... a, że gadua ze mnie po maxie to królewny wymiękają :P -
ojjjjjj, ja wam mogę co nieco powiedziec o FP...jestem już na V roku...więc tylko krok mnie dzieli od ukończenia tej szkoły...powiem tak..nie planowałam tych studiów, jak pewnie większość z Was, ale nawet przez moment nie żałowałam , że się tu znalazłam...nie zamieniłambym żadnej chwili:D Mam super ludzi na roku....cudownych wariatów.......a co do profesorów...no cóż.....z niektórymi to naprawdę jest nieźle....co nie znaczy, że stawiają oceny na ładne oczy, ale przynajmniej są sprawiedliwi, wymagają tego co było na zajęciach i tyle....więc przynajmniej wiesz czego masz się uczyc.......ale niektórzy to olaboga !!!!!!!!!! Lubią się znęcać...i zalicza w końcu po jakims czasi, ale lubią jak sie ich błaga, upokorzą Cię na maksa...to wtedy dopiero walną ten nędzny wpis w indeksie...ojjjj ciężko było momentami baaaaaaardzo...poza tym niektórr przedmioty sa cholerne.......szlag by to trafił....przeciez to się nie przyda w życiu ....no ale.............poznęcać się muszą przecież:( -
Czołgu
ŁAł,Anka chyba w KAzimierzu Dolnym byłaś ehhehe;)) Ja podobnie nie planowałem tych studiów,a poszedłem na egzamin tylko dlatego bo koleżanka z klasy tam szła i powiedziała że "bedzie fajnie", no i sie nie pomyliła (na SZCZESCIE). Pozdrawiam całą FP oraz tych co psioczą na nas hehee ELO! -
A byłam byłam :D Nie raz zresztą; P Ale tą wiedźme widziałam wtedy pierwszy raz, nie wiem czy ją niedawno postawili czy jej po prostu wczesniej nie widziałam...ale jest urocza:D -
Anonim
-
Anonim
Nigdy nie żałowałem że się znalazłem się na FP a ludzie są wspaniali no moze poza księżniczkami niesciągajkami, OL DIRTY BASTARD wie coś o tym wkońcu jest ze mną na roku (czy to nie jest fota z mojego pokoju???) Jak wrócisz z zagramanicy to wzniesie się toast no może raczej toasty za studia.Typq -
Ma|2tysiek
a ja żałuję że jestem na FP ... i chyba niedługo bardzo się to zmieni ...
rzucę to :( -
Anonim
Nie rzucaj , ja zacząłem sie cieszyc studiami dopiero na 3 roku, dopiero teraz się bawie i ucze :p Nie załamuj sie zawsze moze byc gorzej :-) Aż ci chyba wierszyki napisze na rozchmurzenie
Często na tej twarzy niech uśmiech się zdarzy
Nie żałuj niczego
Nawet tego złego
Bo skąd wiesz ?
Że bez niego
Będzie coś dobrego.
Nie żałuj niczego tylko Chojnackiego <lol>