-
..::Monika Garstka::..
hej!zdawaB kto[ egzamin u Kostrzewskiego?metody poznania siebie i innych sa pierwszy rok,wiec to moze nie,ale cos innego...jakies rady,uwagi?; ) dzieki! -
Kasiaf:)
trzeba tużo wiedzieć ale jeśli pisemny to on czesto wychodzi i można sciagac jak się patrzy, jesli ustny trzeba mieć solidną wiedzę -
dzieki...cos tam mowil,ze on zawsze widzi,jak ktos ma sciage,ale chyba nie bedzie tak zle...taka mam nadzieje -
jesli jest pisemny to naprawde ludzik, możnba spisywac ze sciąg od innych a nawet z ksiązek i zeszytów -
-
a nie pomylilas go z kims innym??? :) zawsze wydawalo mi sie,ze to jeden z najgorszych egzaminow,a on ma oczy wszedzie (mowil,ze potrafi rozpoznac,czy ktos ma w reku sciage i takie tam)... -
moze i potrafi ale zwylke nie ma go w sali na egzamini a jak jest to i tak gada z innymi, którzy pilnują głownie to on tylko starszy a egzaminy pisemne to u niego bułka z maśłem -
Grono.Net
Tylko trzeba uważać przy ściąganiu! Jak raz wpadniesz to się z nim do piątego roku będziesz spotykała :) Oj dużo takich, dużo... -
Nika
no aja miałam z nim pisemny, chociaż w pierwotnej wersji miał być ustny. u nas stał w sali i sprawdzał rozdziały prac magisterskich.ku przestrodze, jeżeli ktoś chciałby ściągać , opowiedział o dwóch studentkach które wpadły na ściąganiu.zdawały komisa.jedna tylko zdała go pomyślnie a druga niestety... były chyba na 4 roku. -
-
miłość, przyjaźń i wiara
ja tez dziękuje, miło poczytać takie rzeczy w szczególności że ma się jutro egzamin u pana Kostrzewskiego:) cmok -
ja mam pojutrze pisemny,wiec jak mozesz,to zdaj relacje jak bylo :) powodzenia! -
Nika
no sorki za taki tekst , ale ja wolałabym coś takiego wiedzieć niz spotkac się z panem Kostrzewskim na komisie. powiem jedno...dziewczyny ode mnie z grupy ściągały ostro ale siedziały z tyłu.im sie udało.wam też może sie udać , czego wam naprawdę życzę -
Patrycja
Mam prośbe, czy mółbyś ktoś napisac jakie są skale samoobserwacji i wkaźniki na stopień upośledzenia (pyt.14 i 10) bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję :) -
JANO MUCHA - MÓJ SŁODZIAK
Skal samoobserwacji to ja nie mam, ale jezeli chodzi o te wskazniki uposledzenia to ja mam tylko coś takiego:
0-24 głęboki niedorozwój umysłowy
25-39 znaczny niedorozwój umysłowy
40-54 umiarkowany niedorozwój umysłowy
55-69 lekkie upośledzenie umysłowe
70-79 granica normy
80-89 niższy niż przeciętna iloraz inteligencji
90-109 przeciętny
110-119 wyższy niż przeciętny -
skale samoobserwacji,to to samo co skale samooceny...poki co,tyle wiem...tak poza tym,to chcialabym tylko,zeby mozna bylo sciaganc...chyba nie chce za duzo??? -
DoKo
-
Patrycja
dzięki:)
myslałam że z tymi wskaźnikami to o coś innego chodzi
ja też mam nadzieje że będzie się dało ściągać bo jeśli nie to kiespsko ze mną będzie... -
mala prosba do zdajacych 10-13 i 13-16 (zwlaszcza tych pierwszych)...w razie czego,dajcie znac,jakie byly pytania,atmosfera do sciagania i takie tam...powodzenia!!! -
Majka
pisałałam 10-12:30 zaczeło sie całkiem mok z 15 minut "organizował wszystko" który rząd, jaką ma grupę. W między czasie ochroniarz rozdawał nam po 2 kartki podaniowe (niestety nie można mieć swoich;() ale nie ma tego złego. Ściągać.... można i to całkiem całkiem... pytanie dosłownie te co podał co drugie dla grupy (jedna grupa miała zamęt bo było pytanie co sie powtarza i wcisnął coś innego, chyba jak buduje się skale ocen, czy coś takiego - nie powiem napewno bo nie moja grupa) Ogólnie atmosferka spoko, czasem sie ruszył i przeszedł się, a tak to różni ludzie do niego przychodzili... Więc nie było tak źle. Życze powodzenia tym co jeszcze czekają.....:) -
Anonim
Dodam, że zanim zdążył wejść po schodach, to spoko zdążyło się schować ściągi.
|
|
zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...
Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej
Grona tematyczne:
Miejsca grona (1)
-
Lucid Klub Aleje jerozolimskie 179 (Piętro 4), Warszawa
- Dodaj miejsce