Akademia Pedagogiki Specjalnej [1339]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Monika Garstka::..

hej!zdawaB kto[ egzamin u Kostrzewskiego?metody poznania siebie i innych sa pierwszy rok,wiec to moze nie,ale cos innego...jakies rady,uwagi?; ) dzieki!
  • Kasiaf:)

trzeba tużo wiedzieć ale jeśli pisemny to on czesto wychodzi i można sciagac jak się patrzy, jesli ustny trzeba mieć solidną wiedzę

dzieki...cos tam mowil,ze on zawsze widzi,jak ktos ma sciage,ale chyba nie bedzie tak zle...taka mam nadzieje

jesli jest pisemny to naprawde ludzik, możnba spisywac ze sciąg od innych a nawet z ksiązek i zeszytów

a nie pomylilas go z kims innym??? :) zawsze wydawalo mi sie,ze to jeden z najgorszych egzaminow,a on ma oczy wszedzie (mowil,ze potrafi rozpoznac,czy ktos ma w reku sciage i takie tam)...

moze i potrafi ale zwylke nie ma go w sali na egzamini a jak jest to i tak gada z innymi, którzy pilnują głownie to on tylko starszy a egzaminy pisemne to u niego bułka z maśłem
  • Grono.Net

Tylko trzeba uważać przy ściąganiu! Jak raz wpadniesz to się z nim do piątego roku będziesz spotykała :) Oj dużo takich, dużo...
  • Nika

no aja miałam z nim pisemny, chociaż w pierwotnej wersji miał być ustny. u nas stał w sali i sprawdzał rozdziały prac magisterskich.ku przestrodze, jeżeli ktoś chciałby ściągać , opowiedział o dwóch studentkach które wpadły na ściąganiu.zdawały komisa.jedna tylko zdała go pomyślnie a druga niestety... były chyba na 4 roku.

dzieki za te krzepiace slowa :)
  • miłość, przyjaźń i wiara

ja tez dziękuje, miło poczytać takie rzeczy w szczególności że ma się jutro egzamin u pana Kostrzewskiego:) cmok

ja mam pojutrze pisemny,wiec jak mozesz,to zdaj relacje jak bylo :) powodzenia!
  • Nika

no sorki za taki tekst , ale ja wolałabym coś takiego wiedzieć niz spotkac się z panem Kostrzewskim na komisie. powiem jedno...dziewczyny ode mnie z grupy ściągały ostro ale siedziały z tyłu.im sie udało.wam też może sie udać , czego wam naprawdę życzę
  • Patrycja

Mam prośbe, czy mółbyś ktoś napisac jakie są skale samoobserwacji i wkaźniki na stopień upośledzenia (pyt.14 i 10) bo nie mogę tego nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję :)
  • JANO MUCHA - MÓJ SŁODZIAK

Skal samoobserwacji to ja nie mam, ale jezeli chodzi o te wskazniki uposledzenia to ja mam tylko coś takiego:
    0-24 głęboki niedorozwój umysłowy
    25-39 znaczny niedorozwój umysłowy
    40-54 umiarkowany niedorozwój umysłowy
    55-69 lekkie upośledzenie umysłowe
    70-79 granica normy
    80-89 niższy niż przeciętna iloraz inteligencji
    90-109 przeciętny
    110-119 wyższy niż przeciętny

skale samoobserwacji,to to samo co skale samooceny...poki co,tyle wiem...tak poza tym,to chcialabym tylko,zeby mozna bylo sciaganc...chyba nie chce za duzo???
  • DoKo

Czyli jednak to to samo... uff dobrze wiedziec. Boję sięęęę :,((((
  • Patrycja

dzięki:)
    myslałam że z tymi wskaźnikami to o coś innego chodzi
    ja też mam nadzieje że będzie się dało ściągać bo jeśli nie to kiespsko ze mną będzie...

mala prosba do zdajacych 10-13 i 13-16 (zwlaszcza tych pierwszych)...w razie czego,dajcie znac,jakie byly pytania,atmosfera do sciagania i takie tam...powodzenia!!!
  • Majka

pisałałam 10-12:30 zaczeło sie całkiem mok z 15 minut "organizował wszystko" który rząd, jaką ma grupę. W między czasie ochroniarz rozdawał nam po 2 kartki podaniowe (niestety nie można mieć swoich;() ale nie ma tego złego. Ściągać.... można i to całkiem całkiem... pytanie dosłownie te co podał co drugie dla grupy (jedna grupa miała zamęt bo było pytanie co sie powtarza i wcisnął coś innego, chyba jak buduje się skale ocen, czy coś takiego - nie powiem napewno bo nie moja grupa) Ogólnie atmosferka spoko, czasem sie ruszył i przeszedł się, a tak to różni ludzie do niego przychodzili... Więc nie było tak źle. Życze powodzenia tym co jeszcze czekają.....:)
  • Anonim

Dodam, że zanim zdążył wejść po schodach, to spoko zdążyło się schować ściągi.
| |

zapraszam absolwentow i studentow APeSu ps:wątki powtarzające się do znudzenia będą bezwz...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)