Akademia Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. [5136]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • czarney

Zamieszczajcie tu swoje ogłoszenia o wynajem alebo ze kogoś poszukujecie do składu.
    A potem to już działajcie sobie na priv.

pzdr.
    Ms Mod M.
  • Agnieszka

Mam pokój na weekendy do wynajęcia dla studentek/ewentualnie-studentó w studiów zaocznych. Mieszkanie mieści się na ul. Dymińskiej obok stacji metra Dworzec Gdański, dobry dojazd właściwie wszędzie.. Cena to 40zł za dobę, lub 100 zł za cały weekend(piątek sobota,niedziela do wieczora). Pokój jest właściwie dwuosobowy,dlatego wydaje mi sie iż cena jest niska.. jest internet, kablówka, pełne wyposażenie.Wynajmę od stycznia Zapraszam do mnie w celu obejrzenia mieszkania:-) tel 694930254 gg 515597
  • Lenka

Szukam pokoju lub 2-pokojowego mieszkania do wynajęcia. Mój email: milencia.k@wp.pl
  • czarney

Ja też szukam dwupokojowego locum w dobrej cenie dla dwóch studentek. info na priv proszę.
  • czarney

Odkurzam bo na topie ostatnio :-)
  • ::::::Sylwia::::::

PrACA DLA STUDENTKI/TA pedagogiki specjalnej w Niepubicznym Przedszkolu na Bródnie od września.

Poszukiwana osoba na stanowsiko nauczyciela wspomagającego/ asystenta dziecka w przedszkolu.

Wiecej info na priv
  • Monisia

Poszukuję mieszkania 2pokojowego, ewentualnie kawalerki, dla zapracowanej pary, do 1200zl :]
    Jak cos na priv; ]
  • Tyna

Szukam osób,które chciałyby zaliczyć swoje praktyki pomagając na akcji,,Lato w mieście,, w okresie 28.07-14.08 niedaleko ratusza na Bemowie.

Więcej info na priv
  • CIM

Stowarzyszenie Centrum Inicjatyw Międzykulturowych ( http://www.cim.org.pl)
    poszukuje wolontariuszy na okres wakacji.

Wolontariat polega na pomocy w opiece nad dziećmi z Ośrodka dla Uchodźców Warszawa – Bielany podczas wakacyjnych wycieczek. Wymiar czasu wolontariatu do uzgodnienia.

Wszystkie osoby zainteresowane współpracą zapraszamy do kontaktu pod adresem mailowym cim.wolontariat@wp.pl lub na gronie (priv)
    Działamy w Warszawie
  • Gosia

Biologiczne i medyczne podstawy rozwoju i wychowania
    pedagogika dramy Krystyny Pankowskiej
    Wieslaw Theiss Radlinska
    Glowne idee wspolczesnej psychologii Tadeusz Tomaszewski
    Pedagogika Porownawcza Ryszard Pachocinski
    Zasady badan pedagogicznych Tadeusz Pilch , Teresa Bauman

Koncepcje psychologiczne czlowieka Jozef Kozielecki
    Diagnoza psychopedagogiczna Ewa Jarosz , Ewa Wysocka
    Wprowadzenie do dydaktyki ogolnej Wincenty Okon
    Pedagogika spoleczna Tedeusz Pilch , Irena Lepaczyk
  • Gosia

jakby ktos byl zainteresowany ktoras z tych ksiazek prosze pisac na priv
  • Gosia

Biologiczne i medyczne podstawy rozwoju i wychowania
    pedagogika dramy Krystyny Pankowskiej
    Wieslaw Theiss Radlinska
    Pedagogika Porownawcza Ryszard Pachocinski
    Zasady badan pedagogicznych Tadeusz Pilch , Teresa Bauman
    Wprowadzenie do dydaktyki ogolnej Wincenty Okon
    Pedagogika spoleczna Tedeusz Pilch , Irena Lepaczyk

tylko te ksiazki sa juz dostepne reszta sprzedana
  • Anonim

Hej,Wlasnie od pazdziernika wybieram sie na pedagogike wczesno szkolna i szukam pracy w przeszkolu
  • czarney

Chętnie sprzedam koszulkę APS, rozmiar M, noszona raz, 15 maja tego roku, prana dwa razy. :)

Cena o piątkę mniejsza niż proponuje ZSS. Nie wiem za ile ją kupiłam.

pozdrawiam.

info na priv.
    do obioru w stolicy.
  • Święty

Kupilas za 25zl:)
  • misza

szukamy Opiekunki dla

2 – letniej Dziewczynki

Praca od września 2008 na Bemowie (ul. Księcia Bolesława), ok. 8 godz dziennie, 5 dni w tyg., przynajmniej na rok.
    Preferuję osobę w wieku powyżej 20 l, z doświadczeniem w pracy z dziećmi!

Zadaniem Opiekunki byłaby codzienna opieka, oraz towarzyszenie Córeczce w zajęciach: hipoterapii (więc nie można bać się koni, ale nie trzeba umieć jeździć), integracji sensorycznej, zajęciach logopedycznych.

Dziewczynka jest bardzo pogodna i ruchliwa. Przejawia niewielkie opóźnienie psycho –ruchowe stąd konieczność uczestniczenia w różnych zajęciach i codzienne ćwiczenie (proste zabawy i ćwiczenia ruchowe).

W zakres obowiązków opiekunki wchodzi także odprowadzanie/ przyprowadzanie starszej córki (4 i pół roku) do przedszkola (również opieka w domu, w razie choroby).

Praca bardzo interesująca, ale wymaga zaangażowania, umiejętności nawiązywania kontaktu z dziećmi, poczucia sensu tego co się robi. Więc jeśli lubisz pracę z dziećmi i daje Ci to satysfakcję - to jest praca dla Ciebie. Jeśli potrafisz się zaangażować i dać Małemu Człowiekowi ciepło i radość, my Cię docenimy i zapłacimy uczciwie za wysiłek.

Praca wymaga posiadania prawa jazdy (dojazd z Córeczką na zajęcia naszym samochodem).

Praca dobrze płatna .

Osoby zainteresowane proszę o kontakt: 601 41 81 20 (Agnieszka), po 16-tej;

Michał 609-328-152
  • Monia;]

mam do wynajecia pokój na mokotowie duzy na poddaszu dla dwóch dziewczyn, cena 470zl za osobę + opłaty, w drugim pokoju mielabym mieszkac ja,pisac na priva
  • niebo z widokiem na raj:)

Szukam pokoiku w mieszkaniu studenckim dla mojego chłopaka, najlepiej z jakimiś panami, żeby pokus zbyt wielu nie miał;)
    Cenne jest położenie względnie blisko metra (Wilanowska byłaby spełnieniem marzeń, ale inne okolice z dobrym węzłem komunikacyjnym do Metra tez wchodzą w grę)
    -Ursus, Włochy, Białołęka, Bemowo, Bródno i Rembertów odpadają.

Warunki nie są istotne, istotna jest cena- niewygórowana:)

• Monia;]

mam do wynajecia pokój na mokotowie duzy na poddaszu dla dwóch dziewczyn, cena 470zl za osobę + opłaty, w drugim pokoju mielabym mieszkac ja,pisac na priva

nieaktualne
  • Go$iak:)

TPD Bemowo poszukuje wolontariuszy badź praktykantów do organizacji różnego rodzaju zajęć typu zajęcia taneczne, teatralne, plastyczne dla dzieci w wieku 7-16 lat podczas akcji Lato w Miescie. Osoba kontaktowa Natalia Koszewska 507820833 od pon do pt godz 9-16.

Przyda nam sie każda pomoc:)
| |

Grono studentów i pracowników Akademii Pedagogiki Specjalnej w Warszawie. Poruszmy tematy związan...

Akademia Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (5)