-
anit.
już chyba czas, by założyć ten wątek - dla przyszłych studentów; p
kto będzie po jutrze na dniu otwartym? -
Kasiek
są gdzieś informacje o studiach II stopnia, jakie kierunki , specjalności itp? -
Monis.
Czy trudno u was dostać się na psychologię dzienną (czyt. ile trzeba mieć procent z ogólnej punktacji. Ja wiem, że to zależy od kandydatów, ale ciekawa jestem, jaki próg był w zeszłym roku) i czy warto w ogóle studiować u was ten kierunek, czy studneci obecni są zadowoleni, czy jest tak beznadziejnie, że warto zainwestować i pójść na swps? -
Baranek1989
Watro bo nie płacisz :P a poziom masz wymagań masz taki sam a ze społecznej na pewno trudniejszy :) czasami jest lajtowo a czasami trzeba się nauczyć; ) :P z tego co wiem to na dzienne ciężko jest się dostać :) -
-
sylwia
A czy ciężko jest się dostać na pedagogikę wczesnoszkolną ZAOCZNIE ? Jakie przedmioty będą brane pod uwagę ? ile jest miejsc ? -
anit.
na irk już wszyściutko opisali. wejdźcie tylko na http://irk.aps.edu.pl/index.php i tam jest z wierzchu i harmonogram, i wymagania. a kierunki i specjalności są wypisane (limity miejsc i inne szczegóły) tylko trzeba kliknąć w zakładkę "Katalog".
jeśli chodzi o te "progi" to faktycznie... ciężko się dowiedzieć...
pamięta ktoś może przypadkiem, ile miała punktów ostatnia osoba przyjęta na p. specjalną?; > -
anit.
patrzcie co znalazłam ^^
liczba kandydatów: 1421
liczba miejsc: 370
liczba kandydatów na jedno miejsce: 3,8
maksymalna liczba punktów: 300
liczba punktów ostatniego przyjętego kandydata:148
dane są pewnie przestarzałe :P bo teraz podobno ma być 400 miejsc na p. specjalną. -
doti
Hej, chciałabym sie dowiedzieć jak ciężko jest się dostać na dzienną p.specjalną na aps? A w razie co: ile kosztuje semestr zaocznie? :] Szukałam tego na stronie apsu, ale tam są dane na zeszły rok.. Moze cos się zmieniło?
Bede wdzieczna za odpowiedz :]
-
anit.
mi mówili, że dość łatwo. ale różnie być może...
w tej książeczce jest napisane, że 3100, ale na irce że 3200 xDDD -
kasia
ej, słuchajcie, bo ja nie ogarniam, ocb z tą całą rekrutacją od marca? -
doti
>anit. napisała:
>mi mówili, że dość łatwo. ale różnie być może...
>w tej książeczce jest napisane, że 3100, ale na irce że
>3200 xDDD
Mhm, byłoby fajnie jakbym się dostała. Z tego co wiem to jedyna uczelnia w Warszawie, gdzie jest p.specjalna.. Więc bardzo mi zależy. Miejmy nadzieję, że nie będę musiała płacić, bo dostane się na dzienne :)) -
anit.
ja to w ogóle sobie już nie wyobrażam studiowania gdziekolwiek indziej. nigdzie nie mają takiej oferty tak naprawdę. ehhhhhhhhhhhhhhhh... pożyjemy, zobaczymy! 400 miejsc czeka -
doti
-
anit.
-
sylwia
A myślicie, że mam szansę się dostać na pedagogikę zaoczną z trzema podstawami czy raczej nie mam co składać papierów ? :-( -
sylwia
Właśnie zajrzałam na stronę irk i jestem ZAŁAMANA !!! Na studia zaoczne nie biorą pod uwagę języka obcego - czyli tego egzaminu, z którego będę zapewne miała najwięcej punktów. Ale biorą matematykę - z której punktów będę miała najmniej - na prawdę mało; -( Co robić ??? Ratuuuuunku !!! -
-
Natalia
>syzia1712 napisała:
>Właśnie zajrzałam na stronę irk i jestem ZAŁAMANA !!!
>Na studia zaoczne nie biorą pod uwagę języka obcego -
>czyli tego egzaminu, z którego będę zapewne miała
>najwięcej punktów. Ale biorą matematykę - z której
>punktów będę miała najmniej - na prawdę mało; -( Co
>robić ??? Ratuuuuunku !!!
na zaoczne?
na zaoczne dostają się wszyscy. -
sylwia
Panna Natalia? Jesteś pewna? Serio ? A Ty jesteś na zaocznych czy dziennych ? W ogóle to dużo jest chętnych na zaoczne ? -
Natalia
jestem na dziennych, ale to chyba żadne zaskoczenie, że na zaoczne studia przyjmują wszystkich; przecież do rekrutacji podchodzą również osoby, które maturę zdawały już dawno, więc trudniej im konkurować z obecnymi maturzystami
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne