-
Anonim
czesc pilnie poszukuje ksiazki coliera oxforda Wirusologia
zaineresowanych prosze o kontakt na priv pozdrawiam -
~sandra~
może ktoś ma do sprzedania Podstawy anatomii człowieka Gołąba? prosze o kontakt na priva -
monika/zosia
Kupię: "Choroby wewnętrzne - podręcznik dla studentów pielęgniarstwa i położnictwa", "Audiologia Kliniczna" -
panna Anna
*kupię skrypt do stomatologii społecznej "zarys medycyny środowiskowej" Krischnera
zainteresowanych proszę o kontakt na prv :) -
-
nat
kupię skawinę oun. (A wlaściwie to liczę na laskawość starszych roczników, może ktoś będzie tak miły i mi ją pożyczy na jakiś czas, bo w listopadzie jedną kupiłam, ale potem gdzieś mi sie zgubiła i troche szkoda mi kasy na drugą...). Proszę o kontakt. -
ღNATKAღ
Sprzedam:
-chemia
-histologia
-biofizyka
-socjologia
-bichem, więcej na priv -
anniia86
witam mam do zaoferowania:
1. 3 tomy "Interna" pod red. profa Kokota
2. 3 tomy "Interna Harrisona"
3. 3 tomy " Choroby wewnętrzne" pod red. J. Axforda
Stan idealny! (zdjęcia książek moge na maila wysłać:))
cena do uzgodnienia!
zainteresowanych proszę o kontakt na priv:)
pozdrawiam! -
Kasiek
sprzedam:
-biochemia harpera
-biochemia Bańkowski
-biochemia krótkie wykłady
prawie nieużywane :) -
Urszula Rzepczak
kupie farme kliniczna meszraosow,podercznik ekg oraz harpera kontakt na prv -
ღNATKAღ
sprzedam:
-biofiz
-biochemia
-fizjologia
-histologia
-chemia medyczna
wiecej na priv -
nat
-
Kari
-
nat
SPRZEDAM na pierwszy rok stomatologii/lekarskiego
1. Atlas anatomii człowieka Sobotta tom 1 i 2 (wdanie nie najnowsze, ale od najnowszego praktycznie niczym się nie różni J , stan bardzo dobry) cena: 100 zł za jeden tom (nowy kosztuje minimum 150 zł)
2. Skrypty Skawiny: klatka piersiowa, brzuch, OUN, kończyny, miednica, głowa i szyja. (książki a nie ksera) każda po 8 zł (nowe kosztują około 20 zł) lub wszystkie za 45 zł. (książki są w stanie dobrym, ale jest sporo rysunków pokolorowanych i pozakreślanego tekstu, ale to tylko ułatwia uczenie się J)
3. Atlas histologiczny wyd. Operon (zdjęcia preparatów) cena: 25 zł (nowy około 35 zł )
4. Skrypt HEBM (histologia z elementami biologii molekularnej) cena: 7 zł
5. Anatomia topograficzna (przewodnik anatomiczny do ćwiczeń prosektoryjnych) cena: 15 zł
6. Lingua latina podrecznik plus cwiczenia (czesciowo uzupelnione, co na WUMie się szczególnie przydaje) cen: 20zl
7. Anatomia czynnościowa OUN , B. Gołąb (tekst troche pozakreslany na kolorowo) cena: 35 zł (ja za nią dałam 50 :/ , a nowa kosztuje 65 )
wiecej informacji na prv,
pozdrawiam -
Anonim
sprzedam:
1. Komplet Skawin
2. Fartuchy prosektoryjne piękne zadbane i suuper gatunkowo :P
3. Materiały do chemii+notatki z wykładów
4. Mateiały do socjoligii+ opracowania
kontak na priv -
Patrycja
Sprzedam niedrogo:
1. Podstawy anatomii człowieka - Bogusław K. Gołąb
2. Mały atlas anatomiczny - Ryszard Aleksandrowicz
3. Anatomia i fizjologia człowieka - Aleksander Michajlik
4. Krótkie wykłady Biochemia - B.D. Homes, N.M. Hooper
Chodzi mi o częściowy zwrot kosztów i pozbycie się tych książek: ) zainteresowanych zapraszam na priv lub proszę o kontakt mailowy: patrycja4751@buziaczek.pl -
nat
SPRZEDAM na pierwszy rok stomatologii/lekarskiego
1. Atlas anatomii człowieka Sobotta tom 1 i 2 (wdanie nie najnowsze, ale od najnowszego praktycznie niczym się nie różni J , stan bardzo dobry) cena: 100 zł za jeden tom (nowy kosztuje minimum 150 zł)
2. Lingua latina podrecznik plus cwiczenia (czesciowo uzupelnione, co na WUMie się szczególnie przydaje) cen: 20zl
3. Anatomia czynnościowa OUN , B. Gołąb (tekst troche pozakreslany na kolorowo) cena: 35 zł (ja za nią dałam 50 :/ , a nowa kosztuje 65 )
Wiecej informacji na prv,
pozdrawiam
-
Aneta B.
_Sprzedam_ :
Immunologia Jakóbisiaka [wydanie najnowsze 2007, bardzo dobry stan, nieliczne zakreślenia ołówkiem, które znikną;)] -> 60zł
Immunologia - Testy Laska [zbindowane ksero nowego wydania] -> 10zł.
Histologia Sawickiego [tutaj 'pokolorowana' zakreślaczami, ale w 100% czytelna, wydanie 2003] -> 50zł [czyli jakieś 50% ceny sklepowej]
Histologia - rozwiązane testy z Anatomikum [10x] + ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie z Albertsa [jakieś 150 podwójnych A4]
Biologia medyczna - testy + ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie [jakieś 70 dwustronnych A4] + wydruki prezentacji z seminariów -> 15zł
Biofizyka - skrypt + testy [rozwiązane!] -> 10zł
chętnie dorzucę gratis różne materiały w formie elektronicznej na II rok lekarskiego/stomy [prezentacje, testy, książki (też ciekawe i kolorowe po angielsku;)) etc.] + jakieś nieopisane wyżej, a nie przydatne już mi materiały w formie kserówek
_Kupię_: materiały przydatne na III rok :)
info: prv lub gg: 1401188
pozdrawiam, A. :) -
Aneta B.
To zostały już tylko:
Histologia Sawickiego ['pokolorowana' zakreślaczami, ale w 100% czytelna, wydanie 2003] -> 50zł [czyli jakieś 50% ceny sklepowej]
Histologia - ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie z Albertsa [jakieś 150 podwójnych A4]
chętnie dorzucę gratis różne materiały w formie elektronicznej na II rok lekarskiego/stomy [prezentacje, testy, książki (też ciekawe i kolorowe po angielsku;)) etc.]
_Kupię_: materiały przydatne na III rok :)
info: prv lub gg: 1401188
pozdrawiam, A. :) -
Kasiek
sprzedam:
1. biochemia: Bańkowski- 45zl
Harper- 50zl
Krótkie wykłady- 20zl -
ktosik; ]
Sprzedam:
- Atlas fizjologii człowieka Nettera (nowy)
- Mały atlas anatomiczny - Ryszard Aleksadrowicz