Akademia Medyczna w Warszawie [1613]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czesc pilnie poszukuje ksiazki coliera oxforda Wirusologia
    zaineresowanych prosze o kontakt na priv pozdrawiam
  • ~sandra~

może ktoś ma do sprzedania Podstawy anatomii człowieka Gołąba? prosze o kontakt na priva
  • monika/zosia

Kupię: "Choroby wewnętrzne - podręcznik dla studentów pielęgniarstwa i położnictwa", "Audiologia Kliniczna"
  • panna Anna

*kupię skrypt do stomatologii społecznej "zarys medycyny środowiskowej" Krischnera
    zainteresowanych proszę o kontakt na prv :)
  • nat

kupię skawinę oun. (A wlaściwie to liczę na laskawość starszych roczników, może ktoś będzie tak miły i mi ją pożyczy na jakiś czas, bo w listopadzie jedną kupiłam, ale potem gdzieś mi sie zgubiła i troche szkoda mi kasy na drugą...). Proszę o kontakt.
  • ღNATKAღ

Sprzedam:
    -chemia
    -histologia
    -biofizyka
    -socjologia
    -bichem, więcej na priv
  • anniia86

witam mam do zaoferowania:
    1. 3 tomy "Interna" pod red. profa Kokota
    2. 3 tomy "Interna Harrisona"
    3. 3 tomy " Choroby wewnętrzne" pod red. J. Axforda

Stan idealny! (zdjęcia książek moge na maila wysłać:))
    cena do uzgodnienia!

zainteresowanych proszę o kontakt na priv:)
    pozdrawiam!
  • Kasiek

sprzedam:
    -biochemia harpera
    -biochemia Bańkowski
    -biochemia krótkie wykłady

prawie nieużywane :)
  • Urszula Rzepczak

kupie farme kliniczna meszraosow,podercznik ekg oraz harpera kontakt na prv
  • ღNATKAღ

sprzedam:
    -biofiz
    -biochemia
    -fizjologia
    -histologia
    -chemia medyczna
    wiecej na priv
  • nat

kupie jakies potrzebne rzeczy na 2 rok stomy
  • Kari

kupie "Chemia medyczna. Podstawowe zagadnienia" Graham L. Patrick
  • nat

SPRZEDAM na pierwszy rok stomatologii/lekarskiego

1. Atlas anatomii człowieka Sobotta tom 1 i 2 (wdanie nie najnowsze, ale od najnowszego praktycznie niczym się nie różni J , stan bardzo dobry) cena: 100 zł za jeden tom (nowy kosztuje minimum 150 zł)
    2. Skrypty Skawiny: klatka piersiowa, brzuch, OUN, kończyny, miednica, głowa i szyja. (książki a nie ksera) każda po 8 zł (nowe kosztują około 20 zł) lub wszystkie za 45 zł. (książki są w stanie dobrym, ale jest sporo rysunków pokolorowanych i pozakreślanego tekstu, ale to tylko ułatwia uczenie się J)
    3. Atlas histologiczny wyd. Operon (zdjęcia preparatów) cena: 25 zł (nowy około 35 zł )
    4. Skrypt HEBM (histologia z elementami biologii molekularnej) cena: 7 zł
    5. Anatomia topograficzna (przewodnik anatomiczny do ćwiczeń prosektoryjnych) cena: 15 zł
    6. Lingua latina podrecznik plus cwiczenia (czesciowo uzupelnione, co na WUMie się szczególnie przydaje) cen: 20zl
    7. Anatomia czynnościowa OUN , B. Gołąb (tekst troche pozakreslany na kolorowo) cena: 35 zł (ja za nią dałam 50 :/ , a nowa kosztuje 65 )

wiecej informacji na prv,
    pozdrawiam
  • Anonim

sprzedam:
    1. Komplet Skawin
    2. Fartuchy prosektoryjne piękne zadbane i suuper gatunkowo :P
    3. Materiały do chemii+notatki z wykładów
    4. Mateiały do socjoligii+ opracowania
    kontak na priv
  • Patrycja

Sprzedam niedrogo:
    1. Podstawy anatomii człowieka - Bogusław K. Gołąb
    2. Mały atlas anatomiczny - Ryszard Aleksandrowicz
    3. Anatomia i fizjologia człowieka - Aleksander Michajlik
    4. Krótkie wykłady Biochemia - B.D. Homes, N.M. Hooper

Chodzi mi o częściowy zwrot kosztów i pozbycie się tych książek: ) zainteresowanych zapraszam na priv lub proszę o kontakt mailowy: patrycja4751@buziaczek.pl
  • nat

SPRZEDAM na pierwszy rok stomatologii/lekarskiego

1. Atlas anatomii człowieka Sobotta tom 1 i 2 (wdanie nie najnowsze, ale od najnowszego praktycznie niczym się nie różni J , stan bardzo dobry) cena: 100 zł za jeden tom (nowy kosztuje minimum 150 zł)
    2. Lingua latina podrecznik plus cwiczenia (czesciowo uzupelnione, co na WUMie się szczególnie przydaje) cen: 20zl
    3. Anatomia czynnościowa OUN , B. Gołąb (tekst troche pozakreslany na kolorowo) cena: 35 zł (ja za nią dałam 50 :/ , a nowa kosztuje 65 )

Wiecej informacji na prv,
    pozdrawiam
  • Aneta B.

_Sprzedam_ :

Immunologia Jakóbisiaka [wydanie najnowsze 2007, bardzo dobry stan, nieliczne zakreślenia ołówkiem, które znikną;)] -> 60zł

Immunologia - Testy Laska [zbindowane ksero nowego wydania] -> 10zł.

Histologia Sawickiego [tutaj 'pokolorowana' zakreślaczami, ale w 100% czytelna, wydanie 2003] -> 50zł [czyli jakieś 50% ceny sklepowej]

Histologia - rozwiązane testy z Anatomikum [10x] + ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie z Albertsa [jakieś 150 podwójnych A4]

Biologia medyczna - testy + ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie [jakieś 70 dwustronnych A4] + wydruki prezentacji z seminariów -> 15zł

Biofizyka - skrypt + testy [rozwiązane!] -> 10zł

chętnie dorzucę gratis różne materiały w formie elektronicznej na II rok lekarskiego/stomy [prezentacje, testy, książki (też ciekawe i kolorowe po angielsku;)) etc.] + jakieś nieopisane wyżej, a nie przydatne już mi materiały w formie kserówek

_Kupię_: materiały przydatne na III rok :)

info: prv lub gg: 1401188

pozdrawiam, A. :)
  • Aneta B.

To zostały już tylko:

Histologia Sawickiego ['pokolorowana' zakreślaczami, ale w 100% czytelna, wydanie 2003] -> 50zł [czyli jakieś 50% ceny sklepowej]

Histologia - ksero rozdziałów obowiązujących na zaliczenie z Albertsa [jakieś 150 podwójnych A4]

chętnie dorzucę gratis różne materiały w formie elektronicznej na II rok lekarskiego/stomy [prezentacje, testy, książki (też ciekawe i kolorowe po angielsku;)) etc.]

_Kupię_: materiały przydatne na III rok :)

info: prv lub gg: 1401188

pozdrawiam, A. :)
  • Kasiek

sprzedam:
    1. biochemia: Bańkowski- 45zl
    Harper- 50zl
    Krótkie wykłady- 20zl
  • ktosik; ]

Sprzedam:
    - Atlas fizjologii człowieka Nettera (nowy)
    - Mały atlas anatomiczny - Ryszard Aleksadrowicz
| |

Zapraszamy do nas !!!! Lekarze,piekegniarki,polozne i fizjoterapeuci; ))) Zapraszamy jednak wszystk...

Akademia Medyczna, I Wydział lekarski Odział Stomatologia

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Szymon Stankiewicz

Monika Surowiec

monika w*****

pani doktor

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)