-
Anonim
Na stronie AF jest informacja że warunkiem przyjęcia jest przedstawienie 2-3 projektów fotograficznych. Yyy to tylko tyle? Czy mi się wydaje czy jeśli się przedstawia 2 zdjęcia to tam wszystkich będą brać kto zapłaci i pokaże jakieś dwie trzy fotki? Noo bo wydaje mi się, że jeśli poszukiwaliby ludzi którzy już coś umieją i byłaby selekcja to na podstawie jakiegoś egzaminu i większej ilości zdj by były przyjęcia. Może ktoś wyjaśnić? aa i jak oceniacie poziom nauki na AF? przykładowo na EAF wszyscy narzekają że albo nic nie uczą albo profesorów ciągle brak, a płacić trzeba za zajęcia których często nie ma. Warto iść do tej szkoły? Zależy mi przede wszystkim na poszerzaniu umiejętności, zdobywaniu doświadczeń itp (wykształcenie praktyczne bo dobrego papierka tam nie dostanę) Pozdrawiam -
Mruk!
Ja na Af uczęszczam jedynie na kursy, ale z tej racji miałam okazje poznać opinię zarówno wykładowców jak i studentów. Generalnie opinia jest bardzo dobra i jeśli na prawde chcesz się czegoś nauczyć to jeśli pokażesz to, to wykładowcy bardzo chętnie Ci pomogą. Ja uważam, że poziom nauki jest b. dobry, tylko wiadomo, musisz chcieć się czegoś nauczyć, a nie być lewakiem. -
Mruk!
zdjęcia robisz raczej kiepskie, więc ciesz się, że wymagają tylko 2-3 zdjęć. -
Anonim
zdjęcia w profilu to zlepek nauki sprzed wielu miesięcy i nie są "moja wystawą"
na forach spotykam się z opinią że jest ok, prywatnie, że raczej nie za bardzo. -
-
Mruk!
-
Anonim
No z tego co ja pamiętam to projekt fotograficzny to jest 12-15 zdjęć tak minimalnie. Nie za dużo ani za mało. A Ty Zaycef jako, że jesteś z mojego rejonu to Ci mogę powiedzieć, że dzienne może i oferują coś fajnego zaś zaoczni to raczej narzekają. Nie każdy lubi oglądać zdjęcia non stop. A czasem masz wykłady, że tylko oglądasz zdjęcia przez 3 godzin. Dość rzadko mamy zajęcia w studio. Jeśli jesteś fotografem analogowym to masz o tyle dobrze, że ciemnia jest dość często. A Koleżanka jest chyba na kursie modowym teraz; > bo jakoś tak skojarzyłem bodajrze ze spotkania z Horowitzem; > -
Mruk!
błędnie. jestem na kursie photoshopa, a byłam na warsztacie fotografii, a kojarzysz mnie z wykładu o śmierci. -
Anonim
-
m a ł a M i
A jak Ci się podoba kurs photoshopa? Z Janowczykiem?
Ja byłam absolutnie zachwycona, tylko terz jest to niestety moje podstawowe narzędzie pracy... nałóg:) -
Mruk!
-
m a ł a M i
Hehe... jak ja Cię dobrze rozumiem;)
A na warsztatach też byłam, ale zajęcia z photoshopa są boskie :D