-
Anonim
... malowanie za pomocą światła...
Co najczęściej fotografujecie???; ] -
Anonim
moimi ulubionymi obiektami do forografowania są kwiaty i przyjaciele; )
ciekawe miejsca, niezbyt często spotykane sytuacje też znajdą się pośród moich zdjeć. -
hawli
natura, nietuzinkowi ludzie i miejsca - to jest to co fotografuje najchętniej. Po prostu uwieczniam ulotną chwile albo ukazuje codzienność widzianą od innej strony - tej piękniejszej. Bardzo cenię sobie również makro, lecz niestety na razie brak odpowiedniego sprzętu mnie powstrzymuje. -
Anonim
-
-
hawli
mam kilka takich zdjęć. Ale tylko kilka z powodu braku modeli/modelek :P:P ciekawa sprawa, chociaz ogolnie nie przepadam za dziecmi:P
-
Anonim
Najczęściej fotografuję przyrodę oraz architekturę, lecz próbuję też fotografii reklamowej oraz fotografii reporterskiej. -
Anonim
ja uważam, że fotografowanie dzieci jest genialne :P czasami można uch złapać w bardzo fajnych sytuacjach. niezłe modele xD -
Anonim
zgadzam się z przedmówczynią ponieważ dzieci robią 100 min na sekundę:] -
Anonim
-
hawli
Hmm ogólnie oba zdjęcia fajne, tylko troche kiepska jakosc i nie wszędzie ostre (zwłaszcza drugie w okolicach oczu dziewczynki).
Daje 7/10
Ramki, ramki, ramki. Ramki! Wszędzie ramki! Po co? -
Anonim
Postanawiam poprawę...:D
Ale to dopiero moje początki; (...
i fotki robię tel. :P nawet cyfrówką się nie mogę pochwalić...
-
hawli
-
Anonim
-
Anonim
Ja natomiast lubie fotografować nature póznym popołudniem w słoneczne dni...jest wtedy piekne swiatlo, a z takim zdjeciem mozna potem zrobic wszystko, wstawic w sepie, czarno-białe, troche wyostrzyc. No i mysle ze swietnym tematem na zdjecia sa konie...warto jest pojechac w takie miejsca jak Janów Podlaski, czy Michałowice, aby spotkac sie z natura i zrobic troche ładnych dobrych zdjec. -
Don Arnoldo
co cykamy ??
głównie industrial poprostu uwielbiam zniszczone budowle , także macro i miasta nocą od czasu do czasu sesje z modelką i dużo sportu
ciągnie mnie także do fotografii ślubnej - podoba mi się przedstawienie takiej historii ślubnej w postaci zdjęć :) -
Anonim
ja tak jak i przedmówca uwielbiam zniszczone budowle; ) makrofotografia tez jest super ale trzeba dysponować odpowiednim sprzętem...; ( -
k3jt™
hm a ja lubię w zasadzie wszystko co mnie otacza.. spontaniczne sytuacje są bardzo mile widziane w moich zbiorach :)
głównie architektura, portrety, reportaż, scenerie.. :)
obejrzeć można w mojej galerii :) http://k3jt.digart.pl/ -
Anonim
Ja noszę ze sobą aparat cały czas, ale jakoś ostatnio brak mi pomysłów :(
a moje "osiągnięcia" można zobaczyć tu:
http://www.flickr.com/photos/didmys...
-
Anonim
-
Anonim
Najczęściej pomysły są jak nie ma właśnie sprzętu :), ale niedługo mam "wakacje" więc nadrobię te braki.