Akademia Fotografii [77]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... malowanie za pomocą światła...
    Co najczęściej fotografujecie???; ]
  • Anonim

moimi ulubionymi obiektami do forografowania są kwiaty i przyjaciele; )
    ciekawe miejsca, niezbyt często spotykane sytuacje też znajdą się pośród moich zdjeć.
  • hawli

natura, nietuzinkowi ludzie i miejsca - to jest to co fotografuje najchętniej. Po prostu uwieczniam ulotną chwile albo ukazuje codzienność widzianą od innej strony - tej piękniejszej. Bardzo cenię sobie również makro, lecz niestety na razie brak odpowiedniego sprzętu mnie powstrzymuje.
  • Anonim

a co sądzicie o fotografowaniu dzieci...;] ?
  • hawli

mam kilka takich zdjęć. Ale tylko kilka z powodu braku modeli/modelek :P:P ciekawa sprawa, chociaz ogolnie nie przepadam za dziecmi:P
  • Anonim

Najczęściej fotografuję przyrodę oraz architekturę, lecz próbuję też fotografii reklamowej oraz fotografii reporterskiej.
  • Anonim

ja uważam, że fotografowanie dzieci jest genialne :P czasami można uch złapać w bardzo fajnych sytuacjach. niezłe modele xD
  • Anonim

zgadzam się z przedmówczynią ponieważ dzieci robią 100 min na sekundę:]
  • Anonim

dodałam dwa zdjęcia do tego tematu; ] jeśli możecie to oceńcie...;]
  • hawli

Hmm ogólnie oba zdjęcia fajne, tylko troche kiepska jakosc i nie wszędzie ostre (zwłaszcza drugie w okolicach oczu dziewczynki).
    Daje 7/10

Ramki, ramki, ramki. Ramki! Wszędzie ramki! Po co?
  • Anonim

Postanawiam poprawę...:D
    Ale to dopiero moje początki; (...
    i fotki robię tel. :P nawet cyfrówką się nie mogę pochwalić...
  • hawli

oo to jak na telefon to daje 11/10 :P:P
  • Anonim

hehe; ]
  • Anonim

Ja natomiast lubie fotografować nature póznym popołudniem w słoneczne dni...jest wtedy piekne swiatlo, a z takim zdjeciem mozna potem zrobic wszystko, wstawic w sepie, czarno-białe, troche wyostrzyc. No i mysle ze swietnym tematem na zdjecia sa konie...warto jest pojechac w takie miejsca jak Janów Podlaski, czy Michałowice, aby spotkac sie z natura i zrobic troche ładnych dobrych zdjec.
  • Don Arnoldo

co cykamy ??
    głównie industrial poprostu uwielbiam zniszczone budowle , także macro i miasta nocą od czasu do czasu sesje z modelką i dużo sportu
    ciągnie mnie także do fotografii ślubnej - podoba mi się przedstawienie takiej historii ślubnej w postaci zdjęć :)
  • Anonim

ja tak jak i przedmówca uwielbiam zniszczone budowle; ) makrofotografia tez jest super ale trzeba dysponować odpowiednim sprzętem...; (
  • k3jt™

hm a ja lubię w zasadzie wszystko co mnie otacza.. spontaniczne sytuacje są bardzo mile widziane w moich zbiorach :)
    głównie architektura, portrety, reportaż, scenerie.. :)
    obejrzeć można w mojej galerii :) http://k3jt.digart.pl/
  • Anonim

Ja noszę ze sobą aparat cały czas, ale jakoś ostatnio brak mi pomysłów :(
    a moje "osiągnięcia" można zobaczyć tu:
    http://www.flickr.com/photos/didmys...
  • Anonim

no widzish ja nie mam aparatu ale za to mnustwo pomyslów...
  • Anonim

Najczęściej pomysły są jak nie ma właśnie sprzętu :), ale niedługo mam "wakacje" więc nadrobię te braki.
| |

Akademia Fotografii aaaaa@op.pl

Akademia Fotografii

• Marszałkowska 3/5, Grodzka 60
  • 00-624, Warszawa, Kraków
  • +48 (022) 629-09-20 , warszawa@akademiafotografii.pl

Akademia Fotografii to wyjątkowe miejsce stworzone z myślą o osobach poszukujących praktycznej wiedzy na temat fotografii, zarówno jako przyszłego zawodu, jak i niezwykle dynamicznie rozwijającej się dziedziny sztuki. Wybitni wykładowcy, współtworzący sukces szkoły, gwarantują najwyższy poziom nauczania, w oparciu o wieloletnie doświadczenie wsparte teorią i praktyką.

Fotki