Agnieszka Radwańska [61]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • •grze•

Jak nikt nie zakłada tematu to ja to zrobie :)

pierwsza ciekawa informacja - Agnieszka nie gra debla :P czyżby czytała nasze grono?; >

szkoda, że nie jest rozstawiona z 4 w końcu bo to bardzo komplikuje sprawę. Ta komplikacja to JJ w 1/4 już. Ale może Jelena trochę też odczuje ten turniejowy maraton. Szczególnie, że gra zazwyczaj do końca w każdym z nich :) trochę sie dziwie nawet ze nie odpuściła tego Zurychu ale pewnie jej było szkoda kasy na karę za wycofanie; )

No i szkoda,że Aga nie wpada na Anę w 1/4 no ale to byłoby już megaszczęście :)

a dzisiaj nb 20.30 mecz agi ze srebotnik
  • Piotrek; D

chyba z Duschevina...Srebotnik w ewentualnej drugiej rundzie:)
  • •grze•

a racja sorki zagalopowałem się trochę; )
  • Piotrek; D

ale oby do takiego pojedynku doszło;) może to była pomyłka prorocza;P
  • •grze•

chyba była. 64 61 dla Agi
  • Anonim

No i dobrze,może jeszcze nie wszystko stracone i będzie dobrze.
    Ale tylko jeśli Zwonariewa szybko odpadnie...
  • -Agata-

>•grze• napisał
    >:) trochę sie dziwie nawet ze nie odpuściła tego Zurychu
    >ale pewnie jej było szkoda kasy na karę za wycofanie; )

ona ma kontrakt (chyba z Octagonem, ale nie jestem pewna) który zobowiązuje ją do grania w Zurychu; )

>Kubek napisał
    >No i dobrze,może jeszcze nie wszystko stracone i będzie
    >dobrze.
    >Ale tylko jeśli Zwonariewa szybko odpadnie...

Aga nie ma już praktycznie realnych szans na dogonienie jej niestety :( 400 pkt przewagi to jednak za dużo, biorąc pod uwagę, że Vera będzie grać jeszcze w Linz i Quebecu.

Z innej beczki- Cornet ze 2 dni temu prowadziła z Bondarenko 6:1 3:0 z podwójnym przełamaniem, potem *5:1 40-30 w 3secie, potem w TB 3 seta też miała ze 2 meczbole, w tym chyba 1 przy swoim serwisie, ogólnie chyba z 6 w całym meczu, a i tak przegrała :/

• Eńdżell/De(v/b)il

Aga wlasnie gra ze Srebotnik i w pierwszym secie jest po 2
  • Eńdżell/De(v/b)il

no i jest 62 31 juz chyba nie moze tego przegrac:]
  • Eńdżell/De(v/b)il

oj jak tak dalej bedzie grala to chyba jednak moze:/
    po 5
  • Szczepan

no i stało się... żegnaj Doha!!
  • Paab Bortega™

o ja pierd#le! 62 52 :O
  • Eńdżell/De(v/b)il

nie pisalem bo nie moglerm w to uwierzyc, jak ona mogla to prze*ebac??
    zegnaj katar, badz zdrow:/
    ale na onecie sie zywia nadzieja ze moze jednak sie uda bo Zwonareva dzisiaj skreczowala z powodu zawrotu glowy, chocby jej noge amputowali to ona nie zrezygnuje, to jest Rosjanka ona ma walke we krwi:)
    jezeli ktos ma sie wycofac to chyba tylko ktoras z siostr, bo one tak sobie lubia czasem zrezygnowac z jakiejs imprezy na rzecz innej, mniej meczacej:)
  • Tomek

tez licze na absencje ktorejs z siostr. A co do wyniku to sam w to nie wierzylem. W drugim secie 52 :/.....
  • -Agata-

>Eńdżell/De(v/b)il napisał
    >ale na onecie sie zywia nadzieja ze moze jednak sie uda bo
    >Zwonareva dzisiaj skreczowala z powodu zawrotu glowy, chocby
    >jej noge amputowali to ona nie zrezygnuje, to jest Rosjanka
    >ona ma walke we krwi:)
    >jezeli ktos ma sie wycofac to chyba tylko ktoras z siostr,
    >bo one tak sobie lubia czasem zrezygnowac z jakiejs imprezy
    >na rzecz innej, mniej meczacej:)

Przypomniało mi się jak na początku tego roku Zvonareva pojechała na AO chyba ze zwichniętą nogą (nie wiem dokładnie czy to było zwichnięcie, ale widziałam zdjęcie jak chodzi o kulach:/) Więc zgadzam się, że naprawdę MAŁA szansa, że akurat ona się wycofa. Chociaż też dziwne jest to, że skreczowała w trakcie meczu z AMG, tym bardziej, że dostała WC do tego turnieju, więc pewnie jej zależało żeby dobrze wypaść, naprawdę musiało być coś nie tak :/
  • Eńdżell/De(v/b)il

wiesz ona starala sie o dzika karte juz od 2,3 tygodni albo i dluzej dostala ja kilka dni przed turniejem, doszla do finalu w Moskwie i stwierdzila spoko starczy tych punktow, Radwanska nie ma szans, ale do Zurichu musiala juz pojechac bo bylaby niezla swinia gdyby dostala dzika karte i dzien przed turniejem powiedziala - zmienialm zdanie:)
  • Anonim

No i to koniec sezonu dla Agi.
  • Eńdżell/De(v/b)il

no jeszcze Linz
  • Anonim

Ale to już tylko raczej pokazówka dla Isi,niż turniej.Wiadomo,że
    już w Katarze nie zagra.
  • Eńdżell/De(v/b)il

nie zagra ale pojedzie, hehe
    a w Linzu niech sobie pogra a co tam, dla mnie moze nawet wygrac te "pokazowke";-)
    chociaz wiem ze nie jest w ekscytujacej formie
    i chyba uwazam ze lepiej byloby juz zakonczyc szon i odpoczywac przed nastepnym
  • 1
  • 2
| |

Zarobiony pierwszy milion na korcie..; ) Nasza Aga to juz mloda gwiazda. Kolejne turnieje, kolejne w...

Miejsca grona (0)