- 1
- 2
-
a.su
jest ktos z sekcji rowerowej ae?
interesuja mnie zdjecia, z ostatniego ogniska sekcji;-)
pozdro4all
-
M jak Mieszko
Ja jestem, ale nie byłem na żadnym ognisku :-) A wiesz może do kiedy będą wyjazdy? Bo musze jeszcze śmignąc dwa razy, a nie wiem ile mogę jeszcze czekać :-) -
a.su
ognisko bylo na ostatnim bardzo chilloutowym wyjezdzie(23.o4); -)
wyjazd jest chyba dzis (coz za zaje*** pogoda) ,a na pewno czternastego maja;-)
a zdjecia z wyjazdow maja byc na www dominika, znasz moze adres?:P -
M jak Mieszko
Przyro mi ale nie znam :-) To jutro się pojawie na wyjeździe i znów średnia szalone 15km/h :-) Ale przynajmniej można się odprężyć :-] -
-
Anonim
O, ja też z sekcji..; ]
Zgłoście się na priva to dostaniecie fotki z 24.04 jak ktoś był. A resztę jakoś wyciągnę od Dominika i się wystawi na www albo nagra na płytkę i się jakoś na piwo ustawimy. :))
pzdr. -
Pozia
-
a.su
no wlasnie. trzeba zgrac ekipe i wybrac sie na jakies piwko...
meldowac sie;-)
a tak nawiasem mowiac to juz sa rozpisane terminy wyjazdow rowerowych w przyszlym semestrze... grupa srednia, 8.10,22.10 i 6.11 :-)
pozdro4all
aska -
M jak Mieszko
No to my jeździmy dzień po was (grupa na M :-P) :-) czyli 9.10, 23.10 i 7.11 :-) Ja to dopiero po sesji czyli w nowym semestrze będę mógł gdzies się wybierać na piwko :-P Ale jak juz zaczną się luzy na AE to ja bardzo chętnie.
Również pozdrawiam
M jak Mieszko :-] -
Anonim
No, to piwko to jak najbardziej dobry pomysł jest; ))
A grupy w sekcji mogą być jakie chcą.. Ja będę się starał i tak zaliczyć jak najwięcej wspólnych wyjazdów.. :)
pzdr. -
a.su
no nie do końca 'grupy sa jakie chca'....
senor Chochół zarządził 3grupy-- poczatkujaca (dla tych, ze slabymi rowerkami:P ),
srednia (dla zdecydowanej wiekszosci:P) i mistrzooooska (dla Mieszka and Company;-) )
heh sesja.. nic mi nie mowcie...tragedia:P -
Anonim
Wiem co zarządził Chochół. :-)
Tylko, że pewnie w tej grupie M bedzie tak, ze wyjedziemy, bedzie jedna albo dwie 5 minutowe przerwy i dalej jazda.. A w pozostalych dwoch grupach pewnie jakies ogniska, piwko, kielbaska itp, itd a ja chetny do takich rzeczy wiec..; -)
-
M jak Mieszko
Zamiast ogniska będzie przerwa na jakiegos koksa, węglowodany i batoniki energetyczne, ewentualnie ścieżke :-P No już nie przesadzaj, będzie tak jak zawsze, tyle inaczej, ja też mam nadzieje, że będą jakieś ogniska, co do piwka, to na rower po pifku kiepsko mi się jeździ :-]. No, ale przecież nikt mi nie zabroni jeździć z innymi grupami, integrować się z nimi, tak samo Tobie, więc będziesz mógł zaliczyć wszystkie możliwe ogniska, piwo w bidon, kiełbasa w kiesoznke i jazda :-) Ale to dopiero za 3 miesiące, sam nie wiem czego sie spodziewać, bo po pierwsze dopiero co przyczołgałem się na AE, a po drugie to jest niby po raz pierwszy taki podział. Narazie wiem kiedy i gdzie. -
Al
przyszły student AE (informatyka i ekonometria na ZI) zgłasza chęć uczestniczenia w zebraniach cyklistów; )
gdzie znaleść więcej informacji o tej sekcji? :)
Pozdro, Zbyszek -
M jak Mieszko
Na stronie nie masz co szukać, trzeba przyjść do bud. AZS (tam gdzie są baseny i hale) i tam będzie kartka o sekcji no i nazwiska prowadzących i do nich idziesz, zapisujesz się i idziesz sobie wyrobić elegancką legitkę AZS :-] Wysoki poziom lansu i tylko 25zł czy tam nawet 20 :-) -
Al
-
M jak Mieszko
Eeeee tam od rzu nowy sprzęt. Najlepiej i najprościej będzie jak przyjedziesz na pierwsze spotkanie i od razu Cie koleś wpisze. PIerwsze spotkanie jest chyba jakos na początku pazdziernika. Jezdzi się zawsze w soboty i niedziele. Jak trzy razy pojedziesz, to masz zaliczenie i nie musisz sie pojawiac... Tyle z zalet. Wad chyba za wiele nie ma :-) -
Al
obecny przeprowadzil juz serie zamachow na moje kolano; )
i chyba zamiast inwestowac w zloma (na pewno korby i support, wypadaloby jeszcze amora i rame, bo to smieszny full z masakrycznymi luzami) taniej wyjdzie kupic cos innego...
no nic, narazie trza papiery doniesc; ) mieszkanie zalatwic itd itp... -
M jak Mieszko
Kolega chce sprzedać swojego bika :->
2000zl
Rama ATX 830 w stanie sednim wizualnym, ale technicznie idealna, zero skrzywień, [pęknięć itp, waży tyle co XTC team
Amor Maniek Sx LT 100mm
Korba Lx
Pt Xt
łańcuch xt
Kaseta 9.0 na kompozytowym pająku
pt nóweczka deore + uzywana lx
kiera sztyca i mostek ritchey comp
manetki lx
klamki stx rc
hample V xtr
teraz najlepszy bajer, prawie nowe koła Cross Landy Mavica
Siodełko Selle Italia Flite
Rower wazy coś pod 10kg, może nawet minimalnie mniej
Napęd byl niedawno wymieniany + do kompletu spd 505
Wszystko oprocz ramy, napedu i kol jest z 2003r, nowe pancerze i linki :-]
Same kola nowe kosztuja ponad 1000zl
do tego amor, hamulce i juz masz 2000zl :-] Jakbys był zainteresowany to daj znać. Mam zdjęcia. -
Al
nie stac mnie :)
bede musial sie na gieldy wybrac, kumpel jakis czas temu kupil za 800zl sprzet na ramie alu+carbon gianta, osprzet deore xt i dx (stare bo stare, ale pelen wypas, jedyne co to bym amora wrzucil siakiegos, bo sztywny widelec ma) -
M jak Mieszko
Hmmm, pewnie jakiegoś wiekowego cadexa... ja bym nie kupował takich wynalazków, bo to wiesz z wiekiem traci swoje właściwości i strach jeździć... Jak ma widelec cro-mo jakiś lekki, to odkup od niego... Zamiast pakować badziewnego RST lepiej mieć lekki sztywny widelec, stal amortyzuje drgania i będziesz miszcz podjazdów :-) No nic powodzenia na giełdzie i patrz czy numerów nie będzie miał przebitych ten Twój rower, bp potem same kłopoty. A cena rowera może spadnie, jeśli sie kolega zgodzi mi kola sprzedac, wtedy tak z 500zl pojdzie w dol; -]
- 1
- 2