Advertising [2868]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • sylwiaczq

Robaczki kochane - jeżeli aktualnie Wasza firma szuka pracownika - dajcie znać!
    Cudownie by było dołączyć do działu EVENTów!

Nie pogardzę również propozycją pracy jako asystentka/sekretarka (doświadczenie w agencji PR)

Z góry dziękuję !!!! :D
  • Anonim

a w jakim miescie szukasz pracy? pytam, bo jestem z Wawki. Pracuje w agencji PR, ktora obecnie prowadzi nabor nowych pracownikow... jak chcesz to moge sie podpytac kogo konkretnie szukaja...; )
    Pozdrawiam
  • Villemann Sandemo

Jak szukają kogoś do parzenia kawy to do mnie też się odezwij; )
    Szukam praktyki, albo czegokolwiek, co mi ktoś będzie w stanie zaoferować, byle tylko wogóle połapać się o co w tym wszystkim chodzi :)
  • Sun

hej
    a czym się zajmowałaś , co robiłaś w eventach??
    Prowadziłas samodzielne projekty, czy produkowałaś? Masz jakieś portfolio?
    Daj znać w razie czego- może uda mi sie coś załatwić :)
  • sylwiaczq

szukam w warszawie !!!!!
  • wacik

dolaczam sie do tematu praktyk, poszukuje w warszawie. Tylk obez takich jak powyzej do pazenia kawy, to troche nie powazne.
    Bylem juz na 2, nie za dlugich: 3 i 2 miesiace.
    W dosc sporej agencji w warszawie, dzial strategii, to mnie interesuje. Moze jakies tworzenie prezentacji na poczatek. Tworzenie profili uzytkownika, pomysly na strategie.
    Mam duzo pomysłow i zapalu. Pracowalem tez z klientem w malej firmie, wiec z pomoca kogos faknie bylo by tez byc asystentem jakiegos akant mengr.
    Jak cos macie to piszcie chetnie sie dostosuje
  • MaRTa ...

ja tez bym sie chciala dolaczyc do poszukiwaczy...dla mnie moze byc praktyka a jeszcze normalna praca...mam troche doswiadczenia...rok jako asystentka dzialu marketingu a kilka miesice jakos handlowiec...obie firmy miedzynarodowe...
    najchetniej to cos w dziale marketingu, ale tez agencje reklamowe, pr i wiele wiele roznosci...
    jak cos to dajcie znac...bardzo bede wdzieczna
  • ruda-wredna

wszyscy z zapałemszukają pracy, praktyk....
    Moze to nie ładnie z mojej strony, ale ja szukam praktyk takich, żebym niemusiała siedzieć w firmie 8 godzin. Mam małe dziecko i nie zawsze mam je z kim zostawić. Niestety moja szkoła nie bierze tego pod uwagę i każe mi do czerwca zaliczyć 3 miesiące praktyk. Chętnie pomogę "na dochodne" przy różnych projektach. Chcę zdobyć doświadczenie, praktykę, poznawać ludzi,... ale trudno ją zdobywać jak ma się wolne między 9.30 a 15.30 i do tego pisze się pracę dyplomową!!!
    Jeśli ktoś z Was może mi pomóc - PROSZĘ O KONTAKT!!!
  • ruda-wredna

mogę jeszcze dodać, że szczególnie interesuję się marką, tworzeniem jej wizerunku i fotografią (nie tylko reklamową)
  • sabacik; )

praktyki...jak to pieknie brzmi...starac sie o nie jeszcze ladniej...tez musze miec praktyki i ja tez szukalam...najbardziej podobala mi sie moja "próba" w Sodzie :D ale...niestety nie znalazłam sie na short-liście u Szanownego Pan G. --> bez nazwisk :)
    W sumie jestem młoda,ładna zgraba i do rany przyloz...ale kurcze wiem czego chce a chce pracowac w agencji reklamowej...od parzenia kawy i odbierania poczty mozna zaczac ale che skonczyc jako copywriter; ) Mam moze pomysly ktorych niektorzy nie potrafia zrozumiec ale...coz...mam specyficzne poczucie humoru :D

pozdrawiam
| |

Reklama, PR, Media, ATL, BTL, Design, DTP, Produkcja i takie tam... Wszyscy ktorzy sa zwiazani z t...

Fotki

Miejsca grona (0)