-
K T
Gdzie sie bawicie??
hehehehhehehhe
wymiencie ulubione miejsca.
Mozna w sumie jakas wspolna impreze ogarnac.
ja juz mam jedna ulubiona nowa miejscowke; )
Nie Mlody? -
Anonim
hmmm...jednym z najbardziej ulubionych miejsc jest dom Madeja; P
hehe....a klub to najcześciej fresh :) -
K T
oo tak popieram Dom jest nr.1 :)
ale...
podobno pojawila sie nowa nawet lepsza miejscowka....
-
Anonim
-
-
-
Anonim
Podobno Młody niezłe balety organizuje "pod warszawą" ?
Jak to jest z Tobą Młody ??; P
hehehe... :) -
Anonim
Nie dziwne sa zajebiste wiec smialo zapraszam i moze jeszcze cos sie zoorganizuje a wtedy napewno wam przekaze ta wiadmosc i uderzymy jakas wieksza ekipa i mysle ze bedzie git a tam juz dla kazdego sie cos znajdzie; )............ Dobrze mowie Tery???? Dla kazdego ??? -
K T
>Mlody napisał
>Nie dziwne sa zajebiste wiec smialo zapraszam i moze jeszcze
>cos sie zoorganizuje a wtedy napewno wam przekaze ta
>wiadmosc i uderzymy jakas wieksza ekipa i mysle ze bedzie
>git a tam juz dla kazdego sie cos znajdzie; )............
>Dobrze mowie Tery???? Dla kazdego ???
Mlody ogarnia Piekne Balety pod warszawa :)
Dobrze mowisz! hehehehhehe Dla kazdego!! heheheheheh
jjjeeeeeeeeedzieeeeeszzzz! -
jeeeeeeeeeeeeedziemy !!!
fajnie, ze lubicie imprezowac u mnie w domu , milo z waszej strony ze zostalo to powiedziane; P
pojechalismy Leonem na kole bylo mistrzowsko tylko Grzeniek wkurwiony, ze na trzezwo ale i tak sie dobrze bawil hahah
a Terson tak, zajarany nowa miejscoweczka pierwsze co jak weszlismy od razu zauwazyl ze klima nawet lepsza niz w " Underze " hehehhe smigal po parkeeeeeecie, nie wspomne o organizatorze ktory FRUWAL doslownie,
to kiedy kolejny balet ?
kto sie pisze ?
Mlody na kiedy organizujesz ? co tam jest przewidziane w grafiku na najblizsze dwa tygodnie ?
jeeeeedziesz ! -
K T
hahaha
jaaaaaazzddaaaaa
Grzenio, mi pozniej nawet powiedzial, ze na trzezwo tez w sumie bylo spoko, ale z alko uuu to by sie dzialo !! :)
Smiganie hardcorowe bylo po parkiecie. Organizator Szzaaalał! heheheheh
hahahahah a jaki wylewny(w drodze powrotnej) w samochodzie byl prezes... hahahhah
Ja jestem na kolejnym bankowo. Otto tez ! :)
klik klik
http://img151.imageshack.us/img151/...
hehehehehhehehehehehhehe -
Anonim
Ja też się pisze !!! Z tego co mi mówił Madej jak było to nie mogę opuścić następnej takiej wyprawy ...hehehe :) -
Anonim
a jak jeeeeeeeeeeeedzieeeeeeeeeemyyy yyyyyyy Nie wiem jeszcze kiedy musze ustalic grafik ale to juz mysle ze na caly rok musze go zrobic ; ) Tylko trzeba bedzie chyba Endzika zatrudnic i wtedy bedzie git tak zebysmy mogli sie napic i wtedy kazdy mysle ze bedize Fruwal; ) -
Ende wyjezdza i przez najblizszy miesiac go nie bedzie; ( z tego co mi Mysta mowil ...
-
FaNtAsS Bamboocha :P
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne